MontaShip

Monta zit met verschillende warehouses verspreid door heel Nederland, wellicht wel dicht bij jou in de buurt! Via MontaShip kunnen we jou op logistiek gebied helpen, zodat jij kunt groeien met je webshop en een beter inzicht krijgt in je logistieke processen. Lees je verder? We vertellen je wat MontaShip jou kan bieden. 

MontaShip mogelijkheden

Monta heeft een hoop verschillende warehouses in NL en dus is er een grote kans dat er ook eentje bij jou in de buurt zit. Via MontaShip kunnen we jou op logistiek gebied op twee manieren helpen; in beide gevallen kun jij makkelijker en sneller groeien met je webshop! Ben jij op zoek naar een partij die je op logistiek gebied kan helpen, zodat jij niet meer zo hoeft te stressen over je orderverwerking en een duidelijker overzicht hebt van je logistieke proces? Dan bieden wij je de volgende mogelijkheden.

Verzending uitbesteden door monta
pick-up monta

Optie 1: Wij halen je pakketten op

Jij verpakt je verzendingen en print via onze software de verzendlabels. Wij halen de pakketten op en regelen de rest. Vanaf 50 pakketten per week bieden we deze optie al aan.

Optie 2: Je kiest voor drop-off 

Je levert zelf je gelabelde pakketten af bij een Monta vestiging in de buurt. Er geldt bij deze optie altijd een standaard korting op de pakkettarieven per week.

Dit krijg je erbij:

Profiteer van de volgende voordelen:

  • Vast bedrag per pakket, goede voorwaarden.
  • Gratis koppeling met jouw webshopsysteem.
  • Pack & Go! – Scan en print zelf je labels.
  • Altijd en overal real-time inzicht in je data.
  • Branded Track&Trace mails.
  • Bezorgopties inrichten naar eigen wens (zoals avondlevering, handtekening voor ontvangst), bespreek de mogelijkheden.
  • Toegang tot onze retouren-module in je eigen huisstijl. Creëer een simpel en efficient retour-proces.
Montashop software en services

1.500+ webshops gingen je voor

Weet binnen 24u hoeveel meer omzetgroei jouw webshop kan realiseren met fulfilment.

Montaship tarieven

Wat extra informatie

Good to know: Het koppelen van jouw webshopsysteem met onze software kan op 2 manieren: via een SaaS platform, of via het uploaden van een excel bestand.

Klinkt MontaShip jou als muziek in de oren, maar ben je op zoek naar een partij die ook buiten NL, BE en/of DE kan bezorgen? No problem, we bespreken samen de mogelijkheden.

Verzend je meer dan 500 pakketten per week? Dan bieden we je een maatwerk oplossing aan. We gaan graag met je in gesprek!

MontaShip of MontaFulfilment?

Zou je graag meer inzicht willen in de status van je orders en ben je op zoek naar een overzichtelijker bestel (en retour) proces? En misschien scheelt het jou wel een hoop tijd als we je pakketjes bij jou ophalen, zodat je je daar zelf niet meer druk om hoeft te maken! Vul hieronder het contactformulier in, we nemen snel contact met je op en bespreken samen hoe we jou kunnen helpen.

Misschien ben je wel op zoek naar een partner die het volledige proces (fulfilment) van je overneemt? Dan is MontaFulfilment wellicht wat voor jou! We leggen dan jou items op voorraad in één van onze warehouses en verpakken en verzenden je orders zodra er een bestelling binnen komt. Klik hier voor meer informatie.

Montaship

Interesse in MontaShip? Vraag hier vrijblijvend een offerte aan!

  • Ontvang al binnen één dag een offerte!