Voor de meest efficiënte orderverwerking van jouw producten richten wij ons op de volgende punten: 

Realtime order-interface

Voor optimale communicatie met jouw webshop-systeem is een realtime koppeling tussen jouw webshop-systeem en ons IT-systeem essentieel. Zo vermijden we dat er op een omslachtige wijze bestanden over en weer worden gestuurd.

Papierloos orderpicken

Monta werkt in het orderpickingproces zonder orderpicklijsten. Alle orders zijn via onze pols-barcodelezers uitleesbaar. Over het algemeen is het zo dat een order via een barcodescanner wordt gepickt en deze vervolgens via een put-to-light-systeem aan een specifiek winkelmandje wordt toegewezen. Om precies te zijn werken we met de volgende pick methoden:

  • Single order picken;
  • Batch picken middels een kar met x aantal kratten;
  • Bulk picken en vervolgens uitsorteren via e-checkwall;
  • Goods-to-man pick-methode en vervolgens uitsorteren via e-checkwall.

Controle voor inpakken

Iedere zending wordt na het orderpicken nogmaals gecontroleerd bij ons e-check controlestation voordat de goederen worden ingepakt. Hier worden nogmaals alle barcodes zorgvuldig gecheckt en vindt er een weging plaats per order.

Producten toevoegen tijdens het eindcontroleproces

Bij Monta is er de mogelijkheid om extra artikelen toe te voegen bij het verpakken van de producten. Hiermee kun je als webshop gerichte reclame sturen. Dit kan een extra product zijn of een kortingsvoucher voor een volgende bestelling. 

Portal voor toegang tot uw informatie

We beschikken over een eigen portal (het monta-portal), waarin je realtime onze dienstverlening kan volgen: we laten hier onder andere inzichten van jouw goederenontvangst, voorraadinformatie, orderverwerking, verzending en de retouren zien.

Koppeling met vervoerders

Voor verzending hebben we met diverse vervoerders standaard koppelingen operationeel, waardoor voormeldingen, verzendlabels, track & trace-informatie probleemloos gerealiseerd kunnen worden.

Ivo Meerbeek
Sales

Heb je vragen?
Neem gerust contact met me op!

Kunnen we je helpen?
Vraag vrijblijvend meer informatie aan!

Vraag vrijblijvend meer informatie aan

0

m² magazijn

0

vestigingen

0

medewerkers

0

webshops