Monta is in 1999 gestart als gespecialiseerd verpakkingsbedrijf. Ondanks dat het niet meer onze hoofdwerkzaamheden zijn, zien we het nog steeds als een onmisbaar onderdeel van (all-in) fulfilment om producten te kunnen verpakken op een snelle en excellente wijze. 

Eén van onze vestigingen in Gorinchem is volledig ingericht voor packaging-services. Wij beschikken over diverse typen verpakkingsmachines, wat ons o.a. de mogelijkheid biedt om te sealen of cellofaneren.

Verpakken

Monta beschikt over veel kennis op het gebied van beschermende verpakkingsmaterialen voor je producten. Ieder product vereist een specifieke verpakking om in perfecte staat bij jouw klant afgeleverd te worden. Door onze schaalgrootte als verpakkingsspecialist bieden wij je tevens het voordeel dat wij op grote schaal specifieke verpakkingsmaterialen voordelig voor je kunnen inkopen.

Cadeauservice

Monta beschikt over een zelf ontwikkelde cadeauservice om bestellingen als cadeau in te pakken. Daarbij bieden we de mogelijkheid om specifieke, gepersonaliseerde kaartjes of teksten bij het inpak-proces uit te printen en aan het product toe te voegen.

Sealen

Door middel van sealen brengen we een beschermfolie aan om producten te beschermen. Het verhoogt daarnaast de presentatiewaarde van de producten. Onze machines kunnen ingericht worden op standaard formaten, zoals magazines en cd’s, maar kunnen ook ingesteld worden op afwijkende afmetingen.

  • Tijdschriften sealen
  • Bedrukt sealen
  • Etiketteren
  • Sleeven

Cellofaneren

Cellofaneren is een manier van verpakken die we gebruiken bij rechthoekige producten. Het wijkt af van sealen, omdat er gebruikt wordt gemaakt van een dikkere beschermfolie. Bij cellofaneren blijven producten langer houdbaar. Jouw presentatie waarde wordt aanzienlijk verhoogd door de luxe uitstraling. We gebruiken cellofaneren tevens bij het verpakken van multipacks. Meerdere verpakkingen van hetzelfde soort kunnen we bundelen en cellofaneren. Wil je een gebruiksvriendelijke mogelijkheid voor de consumenten om het cellofaan te verwijderen? We kunnen een tear-strip toevoegen, zodat het cellofaan er in één beweging afgehaald kan worden.

Service

Jouw producten staan centraal bij Monta. Daarom bieden we je altijd de beste oplossing aan wanneer het op het inpakken van de artikelen aankomt. We werken alleen met de beste werknemers die zorgvuldig, snel en excellent werken. Sommige van onze werknemers werken via bijvoorbeeld Sterk@Werk of SOVAK. Lees meer over Sterk@Werk en SOVAK op onze MVO-pagina.

Robin van Beuzekom
Sales

Heb je vragen over koppelingen?
Neem gerust contact met me op!

Kunnen we je helpen?
Vraag vrijblijvend meer informatie aan!

Vraag vrijblijvend meer informatie aan

0

m² magazijn

0

vestigingen

0

medewerkers

0

webshops