WAT IS PAKJE GEMAK?

Wij bieden all-in-fulfilment bij Monta, dat betekent niet alleen dat we werken met duidelijke vaste prijzen. Het all-in betreft de volledige service en dienstverlening. Alles is mogelijk wat er maar bestaat op het gebied van fulfilment.  Maar naast de normale verzend- en bezorgopties, zoals tijdvakleveringen, late cut-of tijden, Same Day Delivery en afhaalmogelijkheden van uw bestelling, bieden wij een andere servicegerichte mogelijkheid: Pakje Gemak.

Afstemmen op de behoefte van de klant

Pakje Gemak is een andere manier van verzenden via PostNL. Het pakketje van uw klant wordt in dit geval niet thuis afgeleverd. Uw klant kiest zelfstandig een willekeurige locatie in heel Nederland uit waar deze zijn of haar pakketje wilt afhalen. Een prachtige tool om klanten maatwerk te bieden in hun wensen. Niet iedereen kan immer op elk moment thuis zijn. Ideaal!

Dat kan bijvoorbeeld de supermarkt zijn waar uw klant dagelijks komt of de Kiosk waar uw klant toch elke dag langs rijdt. Ook het tijdstip is dan naar keuze en behoefte van de klant van uw webshop. Wij helpen u met het implementeren van een tool waarmee uw klanten tijdens het afrekenen heel gemakkelijk de gewenste locatie kiezen.

Meer dan 2.500 locaties

Er zijn nu al meer dan 2.500 locaties door heel Nederland die Pakje Gemak ondersteunen. Om een beeld te geven van de mogelijke locaties – een aantal voorbeelden:

  • Supermarkt;
  • Boekenwinkel;
  • Tabakswinkel.

Het mooi is dat deze winkels niet alleen in grote steden zijn te vinden, maar juist ook in de kleinere dorpen.

Voordelen voor de klanten van uw webshop

De Pakje Gemak afhaallocaties hebben ruime openingstijden, dat is lekker flexibel.

  • Geen extra kosten voor deze verzendmogelijkheid;
  • Met 2.500 locaties is er altijd één bij uw klant in de buurt;
  • Uw klant hoeft niet thuis te blijven om op een pakket te wachten;
  • Uw klant bepaalt zelf waar en wanneer de bestelling wordt opgehaald.