De Universele Check-out.

Kies voor de Universele Check-out en laat de keuze bij de consument!

Wanneer je kiest voor de Universele Check-out plug-in, dan kun je de consument laten kiezen tussen verschillende vervoerders, afhaalpunten en tijdsloten. Uiteraard heb jij als webshopeigenaar in handen welke opties er getoond worden aan de consument.

De meeste modules zijn op een vervoerder gericht en daar moet de consument het mee doen. De consument moet hierdoor bijvoorbeeld een dag thuis blijven of ver reizen voor het dichtstbijzijnde afhaalpunt van de vervoerder waar de webshop voor gekozen heeft. Door de Universele Check-out van Monta is dit niet langer nodig, want alle mogelijke logistieke opties kunnen geboden worden aan de consument.

Veel consumenten hebben een favoriete vervoerder en moment van de dag om een pakket te ontvangen, dus de optie om zelf te kunnen kiezen uit verzendopties wordt als zeer prettig ervaren door de consument zelf! Onze plug-in heeft tevens de een mogelijkheid om de dichtstbijzijnde afhaalpunten op basis van de adresgegevens te tonen van de verschillende vervoerders in één overzicht. Klanten kunnen dan vervolgens een afhaalpunt kiezen op basis van een kaart ongeacht de naam van de vervoerder.

Hoe ziet dit eruit?

Nadat de consument items in de winkelwagen heeft gedaan, komt de consument uit op de check-out pagina. Hierin kan een vrije keuze aan vervoerders worden aangeboden aan de consument. De verzendingen zijn wereldwijd mogelijk, vaak met meerder opties per land. Dit is gemakkelijk in te stellen via de Montaportal. Daarnaast kun je per vervoerder en land een tarief instellen. 

Bovendien kun je per vervoerder ook instellen welke extra opties er aangeboden moeten worden.

Schermafbeelding 2022 09 29 om 16.36.58 1

Bijvoorbeeld voor PostNL en DHL kan ingesteld worden dat er getekend moet worden bij ontvangst van het pakket of dat er enkel ’s avonds geleverd mag worden. 

Ten slotte kun je kortingen geven op de porto kosten op zendingen vanaf een bepaald bedrag.

Dus een recap van de mogelijkheden:

 • Stel vervoerders in naar keuze, kies uit vervoerders als PostNL, DHL, DPD, Trunkrs, UPS, Budbee en meer. 
 • Stel prijzen in per land en vervoerder (of kies voor gratis bezorging)
 • ’s Avonds afleveren?
 • Tekenen voor ontvangst / niet bij buren?
 • Afleveren bij veel verschillende afleverpunten
 • Korting geven vanaf een bepaald bedrag
 • Biedt consument keuze in bezorg-tijden

De Universele Check Out is dus niet enkel voor Nederland te gebruiken, maar wereldwijd. Talen: Nederlands en Engels. 

Sluit aan bij diverse e-commerceplatforms, zoals:

 • Shopify
 • Magento
 • Lightspeed
 • Woocommerce

Dus: Wil je echt het verschil maken? Kies dan voor onze Universele Check Out functie! Dit zit standaard bij de services die we bieden wanneer jij bij Monta komt! 

vervoerders