Shopify fulfilment

Heb je een webshop in Shopify en zoek je een partner voor fulfilment? Met MontaFulfilment verzorgen wij de complete logistieke afhandeling van al jouw webshop orders. Van ontvangst van jouw voorraad in één van onze 14 zelfstandige warehouses tot de verzending van orders naar de klant. Hiermee nemen wij jou de zorg voor het logistieke deel van jouw webshop uit handen. Zodat jij je kunt richten op de ontwikkeling en promotie van jouw webwinkel. 

Monta helpt webshops groeien 

Met MontaFulfilment en onze slimme software helpen wij webshops groeien. Vanuit onze geavanceerde e-commerce warehouse verspreid over Nederland verzorgen wij de afhandeling van orders voor ruim 1500 webwinkels. Dit zijn zowel grote als kleinere webshops met klanten in binnen- en buitenland. Daarnaast hebben wij onze eigen software ontwikkeld die wij ook beschikbaar stellen aan klanten met eigen warehouses. Hiermee profiteren zij van onze jarenlange kennis en expertise op het gebied van fulfilment.   

Webshop koppeling

Om het fulfilment voor jouw webshop voor jou te kunnen verzorgen maken wij een it-koppeling met jouw webshop. Hierbij maakt het niet uit of jouw webwinkel gebruik maakt van Woocommerce, Lightspeed, Magento of Shopify, fulfilment door Monta is altijd mogelijk. Door de jaren heen hebben wij ons systeem al aan een groot aantal webshopsystemen gekoppeld waardoor er diverse standaard koppelingen beschikbaar zijn. Maar ook wanneer je een minder populair platform gebruikt voor jouw webshop is een koppeling meestal al binnen enkele dagen gerealiseerd. 


Shopify koppeling fulfilment

Fulfilment service

Zodra er een koppeling is tussen onze systemen en jouw webwinkel met Shopify kun je gebruik maken van onze fulfilment services. Alle onderdelen van het logistieke proces nemen wij van je over: 

  • Goederenontvangst
  • Opslag
  • Orderverwerking
  • Verpakken
  • Verzending
  • Retourafhandeling

Ook het beheer van jouw voorraad is bij ons geregeld. Dankzij uitgebreide rapportage in Monta portal heb je inzicht in o.a. voorraad, voorraadmutaties, dynamische forecast, bestelhistorie en track en trace codes. Maar ook trends, klant top 10 en product top 10 zijn via jouw eigen portal 24 uur per dag realtime in te zien.  

Waarom kiezen voor Shopify fulfilment?

Twijfel je nog over fulfilment voor jouw Shopify webshop? Laat je overtuigen door de 4 belangrijkste voordelen van all-in fulfilment en onze voordelige tarieven!  En wat dacht je van de vele extra mogelijkheden waarmee je jouw webshop nog aantrekkelijker maakt voor jouw klanten? Doordat onze software niet alleen gekoppeld kan worden aan jouw Shopify webshop voor fulfilment, maar ook koppelingen heeft met software van diverse vervoerders kun jij jouw klanten bijvoorbeeld veel meer verzendopties bieden. O.a. Same Day Delivery, zondaglevering, maandaglevering en diverse afhaalpunten behoren hierbij tot de mogelijkheden. Benieuwd naar alle mogelijkheden? Neem vandaag nog contact met ons op.