LOGISTIEK EN BOL.COM

Wil u uw logistiek uitbesteden? Wij regelen alles voor u van A tot Z. Wanneer u kiest voor een all-in-fulfilment pakket profiteert u van een gratis koppeling met Bol.com. Wij zorgen ervoor dat uw logistieke planning aansluit bij de voorwaarden van Bol.com en regelen de juiste IT-koppelingen voor u. Zo bereikt u binnen een korte tijd een grote hoeveelheid meer potentiële klanten en hebben zij hun producten of pakketjes binnen no-time in huis. Wilt u meer weten over het uitbesteden van uw logistiek van Bol.com? Neem dan gerust contact met ons op. Onze specialisten staan voor u klaar.

Uw logistiek via bol.com volledig uitbesteden

Heeft u een groeiende webshop? Of verkoopt u via Bol.com en verwerkt u meerdere bestellingen per dag? Dan kan er vaak veel tijd gaan zitten in het verzendklaar maken en versturen van deze pakketten. Het is daarom een slimme keuze om uw de logistiek van bestellingen via Bol.com uit te besteden. Zo houdt u veel meer tijd over voor het innoveren van uw bedrijf en het onderhouden van uw netwerk, waardoor uw bedrijf sneller zal groeien. Wij nemen namelijk van het begin tot het eind alles voor u uit handen met betrekking tot de logistiek rondom uw pakketjes . Zo hoeft u zelf nergens meer naar om te kijken. Hoe fijn is dat?

24/7 realtime inzicht in uw voorraadstatus

Uiteraard kunt u ook bij Monta terecht als u nog niet bekend met het werken via Bol.com. Wij regelen namelijk eenvoudig en snel een gratis koppeling tussen Bol.com en uw webwinkel, zodat uw producten ook op Bol.com zichtbaar zijn. Door deze taken niet meer zelf op te pakken, houdt u zeeën van tijd over. U levert de artikelen bij ons. Wij checken alle producten op hun conditie. Daarnaast tellen we alles en zorgen we ervoor dat ieder artikel veilig en onder de juiste omstandigheden worden opgeslagen in een van onze magazijnen. Bovendien kunt u door de koppeling tussen ons en uw systeem 24/7 realtime inzien wat de voorraadstatus is, en of u eventueel nieuwe producten bij de leverancier moet bijbestellen.

Logistiek uitbesteden via Monta

Steeds meer eigenaren van webwinkels kiezen er voor om de logistiek voor hun webwinkel uit te besteden aan Monta. Wij zijn namelijk dé specialist in e-commerce logistiek en groeien erg hard op het gebied van logistiek. We kijken er naar uit om ons in te zetten voor uw logistieke werkzaamheden. Hierbij verzamelen we uw producten, kijken we ze na op schade en kwaliteit, pakken ze vakkundig in en verzenden de artikelen naar de klant. Zo nemen we de volledige verzending en bezorging voor u uit handen. Daarbij heeft u ook de mogelijkheid om voor Same Day Delivery te kiezen, zodat als een klant vandaag voor 12 uur ’s middags besteld, diegene het vandaag nog in huis heeft. Wij maken daarnaast gebruik van de nieuwste technologieën en houden u op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen, zodat uw webwinkel meegaat met de tijd.

Meteen aan de slag met logistiek van Bol.com

Met ons all-in fulfilment pakket profiteert u van vele voordelen. U krijgt een gratis koppeling met Bol.com. Daarnaast sluiten we uw webshop aan op ons RMA-portal, waardoor u altijd inzicht heeft in de laatste cijfers. Dit pakket kunt u nu tegen de scherpste tarieven aanschaffen en profiteert u een performancegarantie van 99,98%. Gaat u meteen aan de slag met het uitbesteden van uw logistiek van Bol.com? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via onderstaand formulier of vraag direct een offerte aan.