Order fulfilment, wat is dat eigenlijk?

Fulfilment betekent eenvoudigweg het afhandelen van orders uit webshops. Orders die via webshops of eventuele andere kanalen in het warehouse management systeem (WMS) worden geplaatst. Het proces begint met de zogeheten inslag of inbound dat betekent het ontvangen van de goederen. De goederen worden geregistreerd en krijgen een plaats in het warehouse. In het warehouse waar de webshop artikelen staan opgeslagen, worden de orders gepicked die binnenkomen via een webshop. De orders worden verpakt, voorzien van adresetiket en een pakbon.

All-In Fulfilment      Vraag direct een offerte aan

Samengevat is het de afhandeling van het volledig logistieke proces vanaf de plaatsing van een order in een webshop tot aan de overhandiging van de bestelling door de bezorger aan de deur. Tegenwoordig gaat fulfilment vaak nog een stap verder tot aan de retouren logistiek. De afhandeling van eventuele retouren wordt een steeds crucialer onderdeel van fulfilment.

Fulfilment, wat is het niet?

Fulfilment heeft niets te maken met de marketing of sales van een webshop. Het perfect afhandelen van orders is iets geheel anders dan het bouwen van een webshop of het succesvol in de markt zetten van producten. Een fulfilmentbedrijf specialiseert en focust zich volledig op de afhandeling van orders voor webshops.

Fulfilment 2.0

Fulfilment 2.0 gaat verder dan fulfilment. Het is veel meer dan het plakken van een sticker op een doosje. Een dynamisch fulfilmentbedrijf 2.0, maakt het verschil met toegevoegde waarde zoals het aanbieden van verschillende afleveropties en het analyseren van het aankoopgedrag van de webshop consument. Onze inzet voor uw perfecte logistiek, dát is de kern van onze toegevoegde waarde.

Fulfilment is onze passie. Het succes van onze klanten is mede afhankelijk van perfecte webshop logistiek. Snelheid, inzet, transport, voorraadbeheer, afleveropties en de levering van flexibele diensten zijn doorslaggevend. Daar zijn we ons sterk van bewust en daarom investeren we al onze passie, kennis en ervaring in een geweldige dienstverlening.

Verschillende afleveropties en het analyseren van het aankoopgedrag. Dat is Fulfilment 2.0!