Order fulfilment begint met de zogeheten inslag of inbound. In simpele taal betekent dat de goederenontvangst. De goederen van je webshop worden dan geregistreerd en krijgen een plaats in het warehouse. In het warehouse waar de webshop artikelen staan opgeslagen, worden de orders gepicked die binnenkomen via de webshop. Vervolgens worden de orders verpakt, voorzien van adresetiket en een pakbon.

Samengevat is order fulfilment dus de afhandeling van het volledig logistieke proces vanaf de plaatsing van een order in een webshop tot aan de overhandiging van de bestelling door de bezorger aan de deur bij de consument. Tegenwoordig gaat fulfilment vaak nog een stap verder: ook de retouren logistiek wordt in het order fulfilment-proces meegerekend. De afhandeling van eventuele retouren wordt dan ook een steeds crucialer onderdeel van fulfilment. Monta heeft een retouren systeem in de software waar jij ten alle tijde gebruik van kunt maken wanneer je klant wordt bij Monta. Maar je kunt er natuurlijk ook voor kiezen om de retourafhandeling lekker aan ons over te laten!

Voordelen voor jouw webshop

 • Vrijwel alle e-commerce platforms en webshops zijn te koppelen
 • Portal voor toegang tot real-time relevante webshop data en inzichten
 • Maatwerk rapportages gebaseerd op webshop data
Fulfilment automatisch bestellingen verwerken
hoe e-fulfilment je kan helpen met de nieuwe regels

Order fulfilment, wat is het niet?

Order fulfilment heeft niets te maken met de marketing of sales van een webshop. Het perfect afhandelen van orders is iets geheel anders dan het bouwen van een webshop of het succesvol in de markt zetten van producten. Een fulfilmentbedrijf specialiseert en focust zich volledig op de afhandeling van orders voor webshops. Order fulfilment is het deel dat klanten niet ‘zien’, maar wél enorm belangrijk vinden. Iedereen wil immers zijn/haar order snel en correct ontvangen. Wanneer dit niet op de juiste manier gebeurt, kan het voor veel negatieve online reviews zorgen over jouw webshop. Dat wil je natuurlijk niet!

Wat onze klanten zeggen

Fulfilment 2.0 bij Monta: order fulfillment met toegevoegde waarde

Bij Monta specialiseren wij ons in wat we Fulfilment 2.0 noemen. Fulfilment 2.0 gaat verder dan alleen fulfilment. Het is veel meer dan het plakken van een sticker op een doosje. Een dynamisch fulfilmentbedrijf 2.0 maakt het verschil met toegevoegde waarde, zoals het aanbieden van verschillende vervoerders en afleveropties en een slimme voorraadbeheer-functie in onze software waar jij altijd toegang tot hebt. Onze inzet voor jouw perfecte logistiek, dát is de kern van onze toegevoegde waarde. Dat is Fulfilment 2.0! E-fulfilment voor een webshop kan zo makkelijk zijn.

Fulfilment is onze passie. Het succes van onze klanten is mede afhankelijk van perfecte webshop logistiek. Snelheid, inzet, transport, voorraadbeheer, afleveropties en de levering van flexibele diensten zijn doorslaggevend. Daar zijn we ons sterk van bewust en daarom investeren we al onze passie, kennis en ervaring in een geweldige dienstverlening.

Man bellen monta

Vrijblijvende offerte binnen een dag.

Startende webshop? Wel +/- 10 orders per dag? Klik hier!
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Ivo Meerbeek - Monta
Ivo Meerbeek
Account Manager

Heb je vragen?

Fulfilment partner

Waarom kiezen voor order fulfilment bij Monta?

Er zijn verschillende voordelen aan onze order fulfilment:

 • Je hebt een cut-off tijd tot 23.45 uur (dit geldt voor Nederland en België – we kunnen wereldwijd verzenden, maar dan gelden andere cut-off tijden).
 • We hebben verschillende fulfilment centers in Nederland; zo is er altijd eentje bij jou in de buurt.
 • Volumekorting: de kosten vallen veel veel lager uit wanneer je veel orders hebt.
 • Je hebt overal en altijd realtime inzicht in jouw voorraad.
 • Meer tijd om je te focussen op wat écht belangrijk is, zoals marketing en sales. Laat het tijdrovende werk omtrent orderverwerking en eventueel retourafhandeling lekker aan ons over!
 • Veel keuzemogelijkheden tussen vervoerders, afhaallocaties, aflevertijdstippen en meer.
 • Mogelijkheid tot het analyseren van het aankoopgedrag van de webshop consument en altijd toegang tot maatwerk rapportages waar jij gemakkelijk informatie uit kan halen welke voor jou relevant is om te kunnen inzien.

Ben jij geïnteresseerd in order fulfillment bij een partij die hierin gespecialiseerd is? Vraag direct een offerte aan; wij geven je graag meer informatie over fulfilment uitbesteden bij fulfilment bedrijf Monta!

Webshop koppeling

Kijk hieronder of je jouw webshop platform er tussen ziet staan. Mocht dat niet het geval zijn, neem dan even contact op per mail of via de chat. Wij kunnen ook maatwerk opleveren, specifiek voor de koppeling van jouw webshop.

Webshops

Marketplaces

ERP

 • AFAS
 • Exact Online

Daarnaast hebben we nog de mogelijkheid voor een maatwerk webshop koppeling:

 • FTP (XML, CSV)
 • Monta REST API

webshop koppeling

1.500+ webshops gingen je voor

Weet binnen 24u hoeveel meer omzetgroei jouw webshop kan realiseren met fulfilment.
Balr logo
Girav logo
Dekbed discounter logo
iBood logo
mws

Fulfilment in 80 seconden

Fulfilment video uitleg

Ontdek alle fulfilment diensten

Alles over fulfilment
 • Webshop koppeling

  De eerste stap naar fulfilment is zorgen dat jouw webshop platform met ons software systeem gekoppeld wordt.

  Webshop koppeling
 • Goederenontvangst

  Wanneer we jouw voorraad ontvangen, controleren we deze binnen twee uur. Dat doen we op een specifieke manier.

  Goederontvangst webshops
 • Opslag

  Monta beschikt over verschillende typen opslaglocaties. We slaan jouw voorraad streng beveiligd op.

  Webshop opslag
 • Orderverwerking

  Jouw orders worden zorgvuldig gepickt en gecontroleerd. Alles wat we doen is digitaal en dus terug te vinden in ons Monta-portal.

  Lees meer
 • Verpakken

  De orders worden met het juiste verpakkingsmateriaal ingepakt. We bieden diverse mogelijkheden en kunnen je hierin adviseren.

  Lees meer
 • Verzenden

  Tijd om te verzenden! Door optimale verzendopties kan jouw klant (de consument) zelf beslissen waar en wanneer zijn bestelling bezorgd wordt.

  Verzenden voor webshops
 • Retourlogistiek

  Zelf je retouren bijhouden? Binnen onze fulfilment diensten bieden we je toegang tot een online retouren-systeem. Of wij doen het voor je!

  Lees meer
 • Voorraadbeheer

  Doordat alle data van de vorige stappen inzichtelijk is in het Monta-portal, kun je strategische beslissingen nemen die positief effect hebben op je voorraad.

  Lees meer
 • Rapportage

  Ook informatie als trends, forecasts, track en trace codes en je klant top 10 zijn in te zien op het Monta-portal. Hier kan je tactisch op inspelen.

  Lees meer

0

m² magazijn

0

vestigingen
Montaman Icoon

0

medewerkers

0

webshops

Hoe te starten met fulfilment?

 • 1
  Vul het formulier in

  Vul enkele gegevens in en dan gaan wij meteen aan de slag om een passend fulfilment aanbod in kaart te brengen. Binnen 24u heb je antwoord.

 • 2
  De voorraad staat veilig

  Jouw webshop producten gaan in opslag in een van onze beveiligde magazijnen. Ook het aanvullen van producten gaat razendsnel: binnen 2u zijn de producten ingeboekt en klaar voor verkoop.

 • 3
  Jij verkoopt, wij regelen het.

  Alle bestellingen die klanten in jouw webshop voor 23:45u plaatsen, verpakken en verzenden wij nog dezelfde nacht. Ook retouren regelen wij voor je.

 • 4
  Elk moment de juiste informatie

  Via jouw portaal heb je altijd inzicht in je voorraad, bestellingen en retouren. Zo weet je op ieder moment van de dag hoe jouw webshop presteert. Zo kun jij focussen op groei van de webshop.

Leer ons kennen.
Monta, aangenaam.

Fulfilment bij Monta - Ons verhaal

Fulfilment op basis van vertrouwen, dagelijks opzegbaar.

 • Dagelijks opzegbaar, open contract. Wij doen zaken op basis van vertrouwen.
 • Verzending en retournering al vanaf €2,95 per order.
 • 20 jaar ervaring. Ons betrouwbaarheidspercentage scoort daarom 99,98%.
 • Met ons fulfilment verzorgen wij je logistieke proces helemaal naar jouw wensen.
 • Verkrijg real-time inzichten in de status van je orders & koop de juiste voorraad in door middel van onze slimme software.
 • Eigen accountmanager op de vestiging waar jouw producten liggen, wel zo persoonlijk!
Desktop personeel – 4

Vrijblijvende offerte

Startende webshop? Wel +/- 10 orders per dag? Klik hier!
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Ontvang al binnen één dag een offerte!
Mobiel Personeel 3