Missie

Dit is onze missie

Monta is een e-commerce bedrijf dat de logistiek voor ruim 1500 webwinkels verzorgt. Samen met jou maken we logistieke afhandeling leuker. Met ‘samen’ doelen wij op drie partijen: de consument, de webshop en onszelf. Uiteindelijk hebben alle drie partijen hetzelfde doel: een consument die blij is met het ontvangen pakketje dat met zorg verpakt en op de gewenste tijd geleverd is.

Belangrijke kernwaarden

Monta is sterk technologiegedreven en werkt vanuit een aantal belangrijke kernwaarden en basisvormen naar haar klanten toe:

  • Persoonlijke houding en enthousiasme;
  • Wij denken niet primair aan onze eigen bedrijfsvoering. Klanten zeggen: “Monta is aardig”. Als uw klant tevreden is, bent u dat ook en zijn wij dat ook;
  • Oprechte interesse in u als klant, in uw product en organisatie;
  • Hulp bij (logistieke) uitdagingen;
  • U krijgt een eigen aanspreekpunt/-persoon.

Monta staat bekend om haar klantvriendelijke, sociale en persoonlijke houding naar u als klant. We zijn een familiebedrijf dat uit de klauwen gegroeid is en inmiddels meer dan 1000 medewerkers telt. We leveren hoge kwaliteit op het gebied van packaging en fulfilment. We beschikken over moderne gebouwen en systemen die uiteraard voldoen aan alle gebruikelijke normen. Daarnaast voeren we een personeelsbeleid dat gericht is op een langetermijnrelatie. Dat resulteert in goed opgeleide, enthousiaste, betrokken en klantgerichte medewerkers.