Software

Onze magazijnsoftware is nu voor iedereen beschikbaar

Passende oplossing voor kleine en grote webwinkels

We verzorgen de logistiek van meer dan 1.500 webwinkels met onze eigen magazijnsoftware. Nu is deze voor iedereen beschikbaar!

Al ruim 20 jaar ontwikkelen we bij Monta onze eigen software in het Monta Innovation Center. Inmiddels verzorgen we daarmee de logistiek van meer dan 1.500 webwinkels vanuit 14 zelfstandige e-commerce warehouses, waar we de verwerking en verzending van webshoporders verzorgen.

Nu stellen we deze software ook beschikbaar aan externe klanten, zodat iedereen de gemakken van onze werkwijze kan ervaren. Of je nu een groot warehouse hebt of een kleiner magazijn: we bieden een systeem aan dat bij je past!

MontaWMS: voor de grote spelers

Heb je een grote webwinkel met een eigen warehouse? Dan is ons Warehouse Management Systeem (MontaWMS) wat voor jou! Hiermee hou je de verzending van al je producten in eigen handen, vanuit jouw eigen warehouse, terwijl je alle gemakken ervaart van onze software.

Ieder webshopplatform kan gekoppeld worden met MontaWMS en er zijn integraties met marketplaces als Bol.com en Amazon. In jouw eigen dashboard krijg je uitgebreide inzichten in je orderstromen per klant, magazijn, verdieping of zone. MontaWMS is dé software om efficiënt in jouw warehouse te werken!

Ontdek alle voordelen van MontaWMS

MontaConnect: voor wie graag wil doorgroeien

Is jouw webwinkel nog niet zo groot en wil je jouw verzendproces efficiënter maken? Dan is MontaConnect de perfecte software voor jou! Er zijn integraties voor marketplaces als Bol.com en Amazon en ieder webshopplatform kan gekoppeld worden door standaardkoppelingen met o.a. Magento, Lightspeed, Shopify en WooCommerce of onze uitgebreide REST API.

Binnen MontaConnect vindt je alles wat je nodig hebt om jouw klanten goed van dienst te kunnen zijn. Via het bijbehorende portal worden o.a. verzendlabels aangemaakt, retouren geregistreerd, het voorraadbeheer en de backorders bijgehouden en track and trace aangemaakt.

Ontdek alle voordelen van MontaConnect