Haal alles uit
jouw webshop.

Daarom Monta!

De partner van 1500 webshops.

Vraag offerte aanOntdek ons verhaal

Je eigen contactpersoon

Voor 23:45 besteld, morgen in huis*

Wereldwijd verzenden

Dé totaaloplossing op het gebied van orderverwerking

Heb jij een webshop en ben je op zoek naar de beste manier om jouw orders te verzenden? Monta heeft voor jou een passende oplossing!
Geef je fulfilment uit handen

Monta verzorgt de fulfilment voor meer dan 1.500 webshops. Dit doen we vanuit onze 14 warehouses verspreid door Nederland.

Zelf je verzending regelen

Hou je liever de verzending van je orders in eigen handen? Maak dan gebruik van onze software! Voor de grote spelers met eigen magazijnen is er MontaWMS.

0

m² magazijn

0

vestigingen
Montaman Icoon

0

medewerkers

0

webshops

Hoe werkt Monta?

Of je nu een grote of kleine webshop hebt:
we hebben voor jou een passende oplossing!
Besteed je fulfilment uit

Is jouw webshop zo groot dat je te druk bent met verzenden en geen tijd meer hebt voor je andere taken? Geef je fulfilment uit handen!

Ontdek MontaFulfilment

We zijn zo goed als ze zeggen dat we zijn

“Voor ons is de combinatie van IT en logistiek doorslaggevend geweest in de keuze voor MontaWMS. Monta heeft ons geholpen bij het opnieuw inrichten van de processen waarbij efficiëntie, effectiviteit en gebruiksgemak voorop staat.”
BALR logo

Olaf Berendsen

BALR

“Flexibiliteit en snelheid staan voor ons op één. Toen we in contact kwamen met Monta kregen we al snel het gevoel dat een partnership met deze partij wel eens heel goed bij onze manier van bedrijfsvoering zou passen. En dat bleek.”
Ibood logo

Rogier van Egmond

iBood

“Het MontaWMS is voor ons een schot in de roos geweest. Als één van de eersten hebben we dit geweldige WMS systeem in gebruik genomen. Waar nodig hebben we het systeem snel naar onze hand kunnen omzetten. Met de implementatie van MontaWMS zijn we klaar voor de toekomst en kunnen we vanuit één centrale voorraad gemakkelijk diverse klanten bedienen.”
Akzonobel logo

Raymond Vlietstra

Akzonobel

Fulfilment - Omdat elk pakketje telt.

0 +

webshops

Met fulfilment regelen wij alle logistiek voor jouw webshop - van opslag van de producten, het verpakken en verzenden van bestellingen tot afhandeling van de retouren. Monta helpt webshops in alle fases van 2.000 tot 2 miljoen+ bestellingen per jaar. Elk pakketje is even belangrijk!

Fulfilment voor webshops
Fulfilment partner
Montaman magazijn

Koppel met alle webshop platforms

0 +

platforms

Of je nu gebruik maakt van de bekende webshop platforms als Shopify en WooCommerce of verkoopt via Bol.com en Amazon; we kunnen een koppeling met jouw webshop realiseren. Ook als je een niet bekend webshop platform gebruikt, kunnen onze IT’ers je helpen om een webshop koppeling tot stand te brengen.

Alle webshop koppelingen

Alle vervoerders op één plek

0 +

vervoerders

Monta werkt samen met een groot aantal vervoerders. Kies je voor all-in fulfilment? Dan helpen onze experts een vervoerder kiezen die het best bij jouw webshop en eisen aansluit. Kies je voor maatwerk fulfilment, dan beslis je helemaal zelf welke vervoerder het beste bij jouw webshop past of laat je je klant de keuze maken.

Verzenden voor webshops
Vervoerders monta Apps

Kunnen we je helpen?
Vraag vrijblijvend meer informatie aan!

Vraag vrijblijvend meer informatie aan