Over All-in fulfilment

Ontdek de voordelen van onze fulfilment services.

Onze
sterke punten

Hoewel er veel voordelen zijn met betrekking tot all-in fulfilment hebben we de vier belangrijkste kort samengevat. De all-in fulfilment filosofie van Monta gaat namelijk veel verder dan vaste prijzen. Het betreft het complete plaatje van de mogelijkheden rondom de afhandeling van webshop logistiek.

#1 Transparantie in kosten

De vaste prijzen voor ieder onderdeel van fulfilmentbehoefte bieden een grote vorm van transparantie. Je weet precies wat elk onderdeel kost en kan zo heel overwogen en efficiënt jouw prijsstelling en marketing van je webshop aanpassen naar jouw behoeften. Je kunt snel afwegen of de kosten van bepaalde aanpassingen in cut-off tijden of tijdvakleveringen voor je rendement opleveren. Simpel en overzichtelijk.

#2 Snelheid van de werkzaamheden

Het tweede voordeel van de all-in fulfilment filosofie van Monta is de snelheid waarmee wij werken. Naast de snelheid en betrouwbaarheid in het uitvoeren van onze fulfilmentwerkzaamheden kunnen wij altijd binnen 1 week de IT- integratie met je webshop verzorgen. Hiervoor beschikken wij over eigen IT-afdeling die alle software op maat maakt. Onze IT-afdeling neemt daarbij jouw zorg uit handen met ook hier transparante kosten.

#3 De regie bij de klant

All-in-fulfilment legt de regie bij de consument. De webshop eigenaar kan bij ons eenvoudig kiezen welke verzendmogelijkheden hij biedt aan de consument. Met onze uitgebreide opties in onder andere de verzenders, afhaallocaties, tijdvakleveringen en cut-off tijden krijgt de consument de regie in handen. Tot 23.45 uur kan de consument bestellen en heeft hij het pakket de volgende werkdag in huis, maar hij kan uiteraard ook kiezen voor een andere leverdatum of bezorgadres om zijn pakket te ontvangen.

Een winnende webshop is een webshop die haar klanten de regie biedt!

#4 Zeer hoge betrouwbaarheid

Met een orderpickperformance van 99.98% is onze betrouwbaarheid zeer hoog. Deze betrouwbaarheid is ook in de samenwerking met de webshops terug te zien. Samen werken we aan hetzelfde doel, namelijk de consument die zijn aankoop doet bij een webshop en daarna minimaal een perfecte service verwacht. Wist je overigens dat we met bijna ieder webwinkelsysteem een koppeling kunnen maken?

Bekijk het volledige proces van all-in fulfilment