Bullstore.nl kiest voor fulfilment bij Montapacking

Bullstore.nl,  dé succesvolle kluswebwinkel voor A-merken, sluit het succesvolle jaar 2014 op een mooie manier af middels een nieuwe samenwerking  met Montapacking Fulfilment BV voor het verzorgen van  op maat gemaakte fulfilmentactiviteiten.

Montapacking is een snel groeiend IT gericht fulfilmentbedrijf met vier vestigingen in Nederland. Montapacking verzorgt de logistiek voor meer dan 200 nationale en internationale webshops.

Johannes (Algemeen directeur en oprichter van Bullstore.nl): “Het succes van Bullstore is te danken aan de zeer hoge mate van klantgerichtheid die wij als webshop hanteren. Bij deze strategie past ook een perfecte logistieke dienstverlening met alle mogelijke logistieke opties die onze klanten in 2015 van ons mogen verwachten. Het uitbesteden van de fulfilmentactiviteiten  geeft ons als bedrijf de ruimte om ons volledig te richten op onze klanten, zonder zorgen te hebben voor de complexe logistiek daarachter. Wij zijn blij in Montapacking dé  logistieke partner te hebben gevonden met dezelfde servicegerichte houding die wij zelf ook hanteren en kijken uit naar de samenwerking.”

Edwin van der Ham (Algemeen directeur Montapacking Fulfilment BV): “Wij zijn  verheugd  met het partnership met Bullstore.nl.  Klantgericht fulfilment met alle mogelijke logistieke keuzeopties is essentieel voor succesvolle webshops zoals Bullstore.nl.   Montapacking heeft ruime ervaring in het aanbieden van logistieke opties zoals dag/tijdsvakleveringen, afleveren bij afhaalpunten of pakketautomaten, samedaydeliveries, cut off tijden tot na middernacht etc.  Bullstore.nl is een ambitieus bedrijf wat continu voorop wil lopen met de meest moderne technieken, waarbij wij als innovatief fulfilmentbedrijf graag willen meedenken over de  logistieke vraagstukken die hier ook bij horen. Wij proosten alvast op deze nieuwe samenwerking.”

Om de nieuwe samenwerking te vieren kunt u de gehele maand januari profiteren van 5% extra kassakorting op alle aankopen (exclusief verzendkosten) bij https://bullstore.nl . Gebruik hiervoor de couponcode Monta5 op de afrekenpagina.