Cut off tijd, is dat nog wel belangrijk?

Heel lang waren webshops samen met fulfilmentbedrijven bezig aan een race om de cut-off tijden zoveel mogelijk te verlengen. Heel veel onderzoeken en cijfers leken heel lang te bewijzen dat een late cut-off tijd gelijk stond aan de groei van de omzet van je webshop.

Er zijn ook onderzoeken die laten zien dat dit niet helemaal klopt. Na enige tijd bleek uit diverse onderzoeken dat tijdvakleveringen eigenlijk nog meer de voorkeur hebben van een consument. De consument heeft ook een grote behoefte aan een duidelijke levering op een gekozen moment. Deze klantwens vroeg uiteraard alle aandacht, waardoor de service van een tijdvaklevering inmiddels volledig is ingeburgerd in de branche.

Late cut-off tijd monta
Bezorgopties bij Monta

Bezorgopties bij Monta

Onderstaand een greep uit de meest gebruikte bezorgopties. Hierbij willen we graag benadrukken dat alles mogelijk is bij Monta. Onze all-in fulfilment formule voorziet in flexibele bezorgopties en een maximale late cut-off tijd. Staat de gewenste bezorgoptie er niet tussen? Neem dan direct vrijblijvend contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden. Onze specialisten denken graag met u mee, zodat u direct aan de slag kunt met het optimaliseren van uw e-commerce logistiek.