Kees Zaal – Maak kennis met Montapacking medewerkers

Vandaag maken we kennis met Kees Zaal. Kees is bedrijfsleider bij Montapacking. In die functie is hij verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken op de vestigingen Gorinchem en Molenaarsgraaf.

Wat houdt je werk in?

Tsja, mijn werk is ongelofelijk veelzijdig. Om het even samen te vatten in een begrijpelijke zin is best lastig. Hoewel mijn werk is eigenlijk dat ik ervoor moeten zorgen dat al onze klanten, leveranciers en medewerkers tevreden zijn.

Samen met het geweldige team wat ik aanstuur ben ik verantwoordelijk voor de volledige gang van zaken; het logistieke proces, sollicitaties, bezetting, planning, het implementeren van nieuwe kanten en zo kan ik nog wel even doorgaan. Van A tot Z zorgen wij dat dingen goed verlopen en problemen worden snel en accuraat opgelost.

Wat vind je het leukste aan je werk?

De veelzijdigheid en afwisseling. Mijn baan is een echte uitdaging. Elke dag is anders en aan het begin van de dag heb je vaak geen enkel idee van welke zaken er op je pad gaan komen. Zeker de laatste anderhalf jaar is er echt giga-veel uitdaging, de sterke groei van het bedrijf, de veranderingen in de markt, telkens nieuwe dingen, nieuwe uitdagingen die je moet oplossen.

Ik denk echt in oplossingen, innovatief, denken buiten de voor de hand liggende mogelijkheden, dat vind ik geweldig. Eigenlijk is het een soort hobby van me. Dus voor mij is het zo dat ik echt van mijn hobby mijn werk heb kunnen maken.

Wat motiveert jou om elke dag enthousiast aan het werk te gaan?

De uitdaging die ik hierboven beschrijf. Maar meer nog motiveert mij het feit dat we bij Montapacking echt werken vanuit de familiegedachte. Echt een geweldig bedrijf, iedereen zet zich voor 200% in, ook om een ander te helpen. Dat motiveert mij weer om 300% te geven en elke dag enthousiast aan de slag te gaan.

Je staat er nooit alleen voor bij Montapacking. We doen het met z’n allen. Iedereen draag een steentje bij en niemand is te beroerd om ook even een ander te helpen met zijn ‘steentje’.

Wat is jouw echte Montapassie?

Toch wel dat familiegevoel, echt uniek! Ik ben trots op het bedrijf waar ik voor mag werken. En ik vind het geweldig dat we echt op alle fronten een koploper zijn in de fulfilmentbranche. Op ieder gebied is er ruimte voor innovatie, inbreng van medewerkers en vernieuwing. Dat merk je, dat voel je als je in het bedrijf bezig bent. En dat hoor je ook terug van klanten en relaties en dat is echt mijn drive en passie!