Uitbreiding Montapacking Roosendaal

Monta Roosendaal

E-commerce bedrijf Montapacking opent een  nieuwe vestiging in Oud Gastel om zo ook komende jaren haar groeiambities op het gebied van webshoplogistiek te kunnen realiseren. Montapacking is op dit moment een van de snelst groeiende e-commerce bedrijven van Nederland en verzorgt de logistiek voor meer dan 350 webshops vanuit vestigingen in Roosendaal, Waspik, Molenaarsgraaf en Gorinchem. Montapacking is een sterk technologie gedreven organisatie. Iedere woensdag start er binnen Montapacking een nieuwe webshop op.

Per 1 januari aanstaande ontvangt Montapacking de sleutels van de twee enorme hallen op bedrijvenpark Korenweide in Oud Gastel.

“We zijn in de regio Roosendaal al enige tijd op zoek  een  ruimer onderkomen,” vertelt vestigingsmanager Perry Severijnen, “Omdat het huidige pand te klein en daardoor inefficiënt geworden is. Met deze forse uitbreiding kunnen we weer even doorgroeien”

Severijnen: “De reden van deze groei is mede het gevolg van de decentrale organisatiestructuur die we binnen Montapacking  hebben ingevoerd, iedere vestiging van Montapacking is in hoge mate autonoom en  heeft een combinatie van  extreme klantfocus, moderne technologie en verantwoordelijkheden die laag in de organisatie worden weggelegd”.

Montapacking onderscheidt zich in de markt onder meer met vaste prijzen en voor de klant eenzijdig direct opzegbare contracten. "omdat we ervan overtuigd zijn dat we de beste diensten onder de beste condities leveren aan onze klanten".

De planning voor deze vestiging is om  werkgelegenheid te kunnen bieden aan tenminste 100 medewerkers binnen twee jaar.