E-fulfilment kosten

Benieuwd wat e-fulfilment kost? We geven u hier informatie over e-fulfilment kosten van Monta, hét e-commerce bedrijf in logistiek. We werken vanuit meerdere zelfstandige e-commerce warehouses en zorgen wereldwijd voor de verwerking en bezorging van orders van haar klanten. Alle orders die voor middernacht bij Monta binnenkomen in Nederland, België en Duitsland worden de volgende dag alweer vroeg geleverd.

E-fulfilment kosten van Monta

Monta is specialist in e-fulfilment en packaging en is hét e-commerce bedrijf in logistiek. Er zijn veel voordelen met betrekking tot fulfilment, maar de vier belangrijkste binnen ons bedrijf zijn:

  • Transparantie in kosten;
  • Snelheid van werkzaamheden;
  • Zeer hoge betrouwbaarheid;
  • De regie ligt bij de klant.

U wilt natuurlijk niet de ene keer meer betalen dan de andere keer, of dat u duurder uit bent dan uw buurman. Daarom werkt Monta met duidelijke e-fulfilment kosten en zijn we daar erg transparant in. We werken dan ook met vaste kosten.

E-fulfilment kosten in pakketten

We werken dus met vaste, transparante e-fulfilment kosten. Daarnaast hebben we diverse pakketten voor onze all-in-fulfilment service. Deze pakketten variëren, net zoals de wensen van onze opdrachtgevers, van klein tot groot. Zo hebben we voor elk wat wils. Bekijk hieronder de verschillende pakketten. Als u dus grote aantallen orders per maand binnenkrijgt, dan gaan we verder met maatwerk e-fulfilment kosten. U kunt hiervoor een vrijblijvende offerte aanvragen. Of neem contact met ons op, dan kijken we met u mee. We helpen u uiteraard graag verder met een van onze fulfilment-oplossingen.

Uiteraard bestaat e-commerce fulfilment uit meer dan alleen prijzen en pakketten. Daarom leggen we graag even het proces van e-fulfilment uit. Zo heeft u een duidelijk beeld van hoe het pakketje van uw klant hier verwerkt wordt.

Dit is inbegrepen in e-fulfilment kosten

Zoals genoemd verzorgen we van verwerking en bezorging tot retournering. Dit begint al bij een goed geregelde koppeling tussen ons en uw webwinkel. Dit is de expertise van onze IT-afdeling. Zij zorgen ervoor dat de koppeling tussen uw webwinkel en het systeem van e-fulfilment partner Monta goed gebeurt. Vervolgens komen uw goederen bij ons binnen, worden ze zorgvuldig geteld, gecontroleerd en opgeslagen. We beheren uw voorraad en zorgen voor een realtime overzicht. Zo weet u precies hoeveel u van een product nog heeft en werkt u niet met verouderde informatie. Zodra er een bestelling binnenkomt, gaan we verder aan de slag. We controleren het product nog een keer extra voordat het ingepakt en verstuurd wordt naar de consument. We pakken de order in, in eventueel bijvoorbeeld cadeaupapier, met handgeschreven kaartjes of met beschermende verpakkingsmaterialen.

Retournering is een belangrijk onderdeel

Verzending zit ook inbegrepen bij de e-fulfilment kosten. Voor verzending zijn er veel verschillende vormen, zoals afhaalpunten, avondleveringen en pakketautomaten. Naast verschillende vormen van levering, hebben we flexibele cut-off tijden. U kunt bij Monta kiezen voor een cut-off tijd tot 23.45 uur. Mocht het bestelde product toch niet in de smaak vallen of bijvoorbeeld niet passen bij de consument, dan is een goede retourslogistiek essentieel. Ook retourenverwerking is inbegrepen in de e-fulfilment kosten. Monta gaat voor de beste oplossingen. De tevredenheid van de consument over een webwinkel wordt vaak bepaald door de wijze waarop retouren afgehandeld worden. Een juiste aanpak is dus noodzakelijk bij dit onderdeel.

Wilt u direct meer informatie over onze e-fulfilment kosten of wilt u contact met een van onze medewerkers voor een vrijblijvende vraag of persoonlijk advies? Neem dan contact op of vraag direct een offerte aan.

Vraag direct een offerte aan