E-FULFILMENT VOOR UW SHOP

E-fulfilment voor uw shop? Dan zit u goed bij Monta. We bieden voor zowel grote als kleine webshops voordelige mogelijkheden met een all-in service. Wij zijn dé specialist op het gebied van logistiek. We werken als professionele organisatie vanuit meerdere zelfstandige e-commerce warehouses en zorgen voor de verwerking en bezorging van orders van onze klanten. We bieden services als Same Day Delivery en 24/7 realtime inzage in uw voorraad. Meer weten? Lees verder.

E-fulfilment voor uw shop

Wanneer u kiest voor e-fulfilment voor uw shop houdt dat in dat wij ons richten op het proces van afhandelen en verwerken van opdrachten of activiteiten die voortkomen uit klantcontact. Kort gezegd, het afhandelen van orders uit uw webshop. Deze orders kunnen via een webshop of eventueel ander kanaal geplaatst worden in het warehouse management system (WMS) van de verkopende partij. Vervolgens gaat Monta voor u aan de slag met de afhandeling van de binnengekomen orders. Zo heeft u geen omkijken meer naar het logistieke gedeelte van uw webshop en kunt u zich volledig richten op de verkoop en andere zaken die komen kijken bij het hebben van een webshop.

fulfilment3

Afhandeling van logistieke proces

De afhandeling van het volledige logistieke proces: dat krijgt u als u kiest voor e-fulfilment voor uw shop. Van orderplaatsing tot aflevering van het pakket: wij regelen het voor u. Maar niet alleen dat, want we regelen namelijk ook eventuele retouren. Is uw klant toch niet helemaal tevreden met het ontvangen product? Geen probleem. Uw klant kan het pakket naar ons terugsturen, dan gaan wij aan de slag met de verwerking zoals uw klant en u dat wensen.

Aanbevelingen voor marketing/sales

De verwerking van retouren, reguliere orderverwerking, opslag, verzending en meer vallen allemaal onder e-fulfilment voor uw shop. U kiest dus voor het complete pakket en wordt volledig ontzorgt. We verzorgen een groot deel van een goedwerkende en betrouwbare webshop. Marketing en/of sales zijn echter niet inbegrepen in onze fulfilment services. Hiervoor raden wij andere externe bedrijven aan die helemaal thuis zijn in de wereld van marketing en/of sales. We focussen ons bij Monta dus echt op goede fulfilment services. We doen waar we goed in zijn en zetten graag dat stapje extra voor u.

Kies voor dé specialist

Als u kiest voor e-fulfilment voor uw webshop bij Monta, doen wij voor u waar we goed in zijn: de allerbeste fulfilment service verzorgen. Het succes van onze klanten is mede afhankelijk van perfecte webshop logistiek. Snelheid, inzet, transport, voorraadbeheer, afleveropties en de levering van flexibele diensten zijn doorslaggevend. Daar zijn we ons sterk van bewust en daarom investeren we al onze passie, kennis en ervaring in een geweldige dienstverlening.

Bent u benieuwd wat we voor u kunnen betekenen op het gebied van e-fulfilment voor uw webshop, of met een van onze andere diensten zoals packaging? Neem dan vrijblijvend contact met ons op of vraag direct een offerte aan. Dan gaan we samen kijken naar uw wensen en de mogelijkheden voor uw webshop.