E-FULFILMENT VOOR UW WEBSHOP

E-fulfilment is een onderdeel van all-in fulfilment bij Monta. Wij zijn hét e-commerce bedrijf dat logistiek verzorgt voor webwinkels in de Benelux. Meerdere zelfstandige e-commerce warehouses zorgen ervoor dat we snel en effectief te werk kunnen gaan. We leveren wereldwijd de orders van onze opdrachtgevers. Alle orders voor middernacht binnenkomen bij Monta in Nederland, België en Duitsland worden de volgende dag alweer geleverd. Naast ‘vandaag besteld, morgen in huis’ bieden we ook Same Day Delivery. Dat houdt in: ‘vandaag besteld voor 12.00 uur, vandaag in huis’. Lees verder voor alle voordelen en mogelijkheden.

E-fulfilment onder optimale condities

E-fulfilment is het proces dat zich richt op het afhandelen/verwerken van opdrachten of activiteiten die voortkomen uit klantcontact. Simpel gezegd: het afhandelen van orders uit webwinkels. De orders komen via een webshop, webwinkel of eventueel ander kanaal binnen in het warehouse management system (WMS) van de verkopers. Bij Monta gaan we vervolgens aan de slag met de afhandeling van de binnengekomen orders.

 

E-fulfilment begint bij Monta bij de inslag/inbound. Dit betekent het ontvangen van de goederen die u verkoopt via uw webshop of webwinkel in het warenhuis van Monta. Uw producten worden geregistreerd en krijgen een plek in ons opslagcentrum. Hier worden uw producten veilig en onder optimale condities opgeslagen. Zodra er dan een bestelling binnenkomt weten we precies waar we moeten zijn. We verzamelen de juiste producten waarna deze ingepakt en klaargemaakt worden voor verzending.

Retourverwerking inbegrepen

Bij Monta krijgt u meer dan alleen e-fulfilment. We verzorgen het complete plaatje en daarbij hoort ook retourverwerking. Als uw klant toch niet helemaal tevreden is over het product, dan kan hij/zij het pakketje terugsturen naar een van onze opslag- en verzendcentra. Wij gaan dan aan de slag met de verwerking op de manier waarop de klant of u als opdrachtgever dat wenst.

Het succes van onze opdrachtgevers is mede afhankelijk van uitgekiende e-fulfilment. De mate van kwaliteit in snelheid, inzet, transport, voorraadbeheer, afleveropties en de levering van flexibele diensten zijn doorslaggevend. Bij Monta zijn we daar zeer bewust van en daarom investeren we al onze passie, kennis en ervaring in een geweldige dienstverlening.

 

Voordelen van Monta

Hoewel Monta veel voordelen heeft op het gebied van e-fulfilment hebben we de belangrijkste op een rij gezet. De filosofie van Monta gaat namelijk verder dan alleen prijzen. We leveren graag het complete pakket.

  1. Transparant in prijzen: Vaste, transparante prijzen zijn bij ons nummer één. U heeft vooraf een duidelijk beeld wat e-fulfilment gaat kosten. Zo kunt u snel overwegen of fulfilment bij uw bedrijf gaat passen.
  2. Snel en efficiënt: Bij Monta werken we snel en efficiënt. We hebben een hoge betrouwbaarheid en kunnen bijvoorbeeld altijd binnen één week de IT-integratie met uw webwinkel verzorgen. Hiervoor hebben we onze eigen IT-afdeling die software op maat maakt.
  3. Hoge betrouwbaarheid: We noemden het al even: we hebben een zeer hoge betrouwbaarheid met een orderpickperformance van 99,98%. Samen met onze opdrachtgevers werken we aan hetzelfde doel, namelijk de consument die tevreden is met de aankoop bij zijn/haar webwinkel en een perfecte logistieke service.
  4. De regie bij de consument: E-fulfilment van Monta legt de regie bij de consument. U kunt als opdrachtgever onder andere eenvoudig aangeven welke verzendmogelijkheden, tijdvakleveringen, afhaallocaties en cut-off tijden u wilt bieden aan uw consumenten. Zo biedt u uw klanten diverse keuzemogelijkheden.

Vraag een offerte aan voor e-fulfilment

Neem direct contact met ons op voor meer informatie over e-fulfilment of vraag direct een offerte aan. Dan ontvangt u binnen slechts één uur een vrijblijvend prijsvoorstel.

Vraag direct een offerte aan