E-FULFILMENT VOOR UW WEBSHOP

Groeit jouw webshop maar door en barst de opslag bijna uit zijn voegen? Dan is het wellicht een goed idee om eens na te denken over een tijdbesparende, flexibele en efficiëntere manier voor de logistiek van jouw webshop. Monta biedt e-fulfilment aan voor kleine en grote webshops in heel Nederland, waaronder Almere, Amsterdam en Eindhoven. Wij zijn hét e-commerce bedrijf dat de logistiek verzorgt voor webwinkels. Bij Monta werken we vanuit meerdere zelfstandige e-commerce warehouses en zorgen we wereldwijd voor de verwerking en bezorging van orders naar de consument. E-fulfilment nodig voor jouw webshop? Dan zit je goed bij Monta!

Orderpicking e-fulfilment

E-fulfilment betekenis

E-fulfilment omvat de complete afhandeling van alle orders in jouw webshop. Van het moment waarop we de goederen ontvangen en opslaan in onze warehouses tot het afleveren van het pakketje tot aan de deur van jouw klant; de consument. Monta zorgt voor een goede IT-koppeling tussen jouw webshop en ons warehouse om dit proces vlekkeloos te laten verlopen. Zo hoef je niet meer om te kijken naar het logistieke gedeelte van je webshop en kun jij je volledig richten op bijvoorbeeld de verkoop en marketing.

Webshop fulfilment: hoe verloopt dat?

E-fulfilment begint bij Monta bij de inslag/inbound: wij ontvangen de goederen die jij verkoopt via je webshop of webwinkel in het warenhuis van Monta. Je producten worden geregistreerd en krijgen een plek in een van onze opslagcentra. Hier worden je producten veilig en onder optimale condities opgeslagen. Zodra er dan een bestelling binnenkomt, weten we precies waar we moeten zijn. We verzamelen de juiste producten waarna deze worden verpakt en klaargemaakt voor verzending.

Om dit proces goed in te richten, hebben we een ervaren IT-afdeling die dit allemaal netjes voor jou verzorgt. Daarnaast is het belangrijk dat jij goed op de hoogte bent van de bezigheden in ons warehouse met betrekking tot jouw voorraad en orders. Om die reden heb jij altijd real-time inzicht in de status van je orders en kun je precies zien wat er op voorraad ligt. We laten precies zien welke producten goed scoren en welke producten weinig worden verkocht, zodat jij daar slim op kunt inspelen.

Benieuwd naar meer informatie over de werkwijze binnen fulfilment? Wij vertellen je hier meer over het proces van onze fulfilment service.

e-fulfilment

Jouw webwinkel logistiek regelen door Monta!

Als je kiest voor e-fulfilment voor jouw webshop bij Monta, doen wij waar we goed in zijn: de allerbeste fulfilment service verzorgen. E-fulfilment is onze passie. Het succes van onze klanten is mede afhankelijk van perfecte webshop logistiek. Snelheid, inzet, transport, voorraadbeheer, afleveropties en onze flexibiliteit zijn doorslaggevend. Daar zijn we ons sterk van bewust en daarom investeren we al onze passie, kennis en ervaring in de beste dienstverlening. Dit doen wij binnen verschillende branches, waaronder fashion, cosmetica, elektronica en sport & gezondheid.

Wij ontzorgen je volledig in jouw webshop logistiek

De afhandeling van het volledige logistieke proces: dat krijg je als je kiest voor fulfilment webwinkel. Van orderplaatsing tot aflevering van het pakket. Wij regelen het voor je. Maar niet alleen dat, want je kunt er ook voor kiezen om het retourproces bij ons uit te besteden. Is de consument toch niet helemaal tevreden met het ontvangen product? Geen probleem! De consument kan het pakket naar ons terugsturen en dan gaan wij aan de slag met de verwerking ervan. Het verwerken van retouren doen we uiteraard op basis van jouw wensen..

Bij e-fulfilment (betekenis: hier) kies je dus voor het complete pakket en wordt je volledig ontzorgd op logistiek gebied. En dat heeft onwijs veel impact op de tevredenheid van je klanten. Deze wordt namelijk enorm beïnvloed door het logistieke proces van de bestelling. Wanneer de bestelling te laat geleverd wordt, op een verkeerd tijdstip of op een onhandige locatie, dan is er een grote kans dat de consument niet zo snel nog eens bij jouw webshop gaat shoppen! Kies je voor Monta, dan kun je de consument laten kiezen tussen tijdsloten, locaties en vervoerders. De rest regelen wij voor je!

E-fulfilment bij Monta die verwerkt binnen 6 uur eerste pakket vanuit nieuwe koppeling.

Wat zijn de voordelen van Monta?

Monta is specialist in e-fulfilment en is hét e-commerce bedrijf in de logistiek. Hoewel Monta veel voordelen heeft op het gebied van e-fulfilment, hebben we voor jou nog even de belangrijkste op een rij gezet. De filosofie van Monta gaat namelijk verder dan alleen prijzen. We leveren graag het complete pakket zodat jij optimaal kunt presteren.

  1. Transparant in prijzen en je data real-time inzichtelijk: vaste, transparante prijzen zijn bij ons nummer één. Je hebt vooraf een duidelijk beeld wat e-fulfilment gaat kosten. Zo kun je snel overwegen of fulfilment bij jouw bedrijf gaat passen. Daarnaast heb je 24/7 inzicht in de status van je orders, je voorraad en in jouw maatwerk rapportages!
  2. Snel en efficiënt: bij Monta werken we snel en efficiënt. We kunnen bijvoorbeeld al binnen één dag een IT-koppeling realiseren met jouw webshop systeem en binnen één week zou je volledig live kunnen zijn bij Monta.
  3. Hoge betrouwbaarheid: we hebben een zeer hoge betrouwbaarheid met een orderpick-performance van 99,98%. Samen met onze opdrachtgevers werken we aan hetzelfde doel, namelijk de consument die tevreden is met de aankoop en een perfecte logistieke service. Je hebt altijd je eigen aanspreekpunt, deze persoon is volledig op de hoogte van je producten en voorraad.
  4. De regie bij de consument: e-fulfilment van Monta legt de regie bij de consument. Je kunt als webshopeigenaar onder andere eenvoudig aangeven welke vervoerders, verzendmogelijkheden, tijdvakleveringen, afhaallocaties en cut-off tijden je wilt bieden aan jouw consumenten. Zo bied jij je klanten diverse keuzemogelijkheden.

Fulfilment in 80 seconden

Fulfilment video uitleg

Ook jouw webshop sneller laten groeien?

Fulfilment bij Monta is op basis van vertrouwen. Open contract, dagelijks opzegbaar.

Met 14 vestigingen zijn wij de grootste fulfilment partij van Nederland. Daarom kunnen we jou een grote diversiteit aan fulfilment services bieden tegen de allerbeste voorwaarden. We hechten waarde aan service op maat en persoonlijk contact: samen met experts wordt er gekeken naar wat de beste fulfilment oplossing is voor jouw webshop. Vervolgens krijg je een eigen accountmanager op de vestiging waar ook jouw producten liggen, wel zo persoonlijk!

  • Dagelijks opzegbaar, open contract. Wij doen zaken op basis van vertrouwen.
  • 20 jaar ervaring. Ons betrouwbaarheidspercentage scoort daarom 99,98%.
  • Met ons fulfilment verzorgen wij je logistieke proces helemaal naar jouw wensen.
  • Verkrijg real-time inzichten in de status van je orders & koop de juiste voorraad in door middel van onze slimme software.
  • Verzending en retournering al vanaf €2,95 per order.
Desktop personeel – 4

Laat jouw webshop sneller groeien

Startende webshop? Wel +/- 10 orders per dag? Klik hier!
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Ontvang al binnen één dag een offerte!
Mobiel Personeel 3