E-fulfilment nodig?

Monta biedt e-fulfilment aan voor kleine en grote webshops in heel Nederland, waaronder fulfilment in Almerefulfilment in Amsterdam en fulfilment in Eindhoven. Wij zijn hét e-commerce bedrijf dat de logistiek verzorgt voor webwinkels. Bij Monta werken we vanuit meerdere zelfstandige e-commerce warehouses en zorgen we wereldwijd voor de verwerking en bezorging van orders naar de consument. E-fulfilment nodig voor jouw webshop? Dan zit je goed bij Monta!

Voordelen voor jouw webshop

 • Vrijwel alle e-commerce platforms en webshops zijn te koppelen
 • Portal voor toegang tot real-time relevante webshop data en inzichten
 • Maatwerk rapportages gebaseerd op webshop data
Orderpicking e-fulfilment
hoe e-fulfilment je kan helpen met de nieuwe regels

E-fulfilment betekenis

E-fulfilment omvat de complete afhandeling van alle orders in jouw webshop. Van het moment waarop we de goederen ontvangen en opslaan in onze warehouses tot het afleveren van het pakketje tot aan de deur van jouw klant; de consument. Monta zorgt voor een goede webshop koppeling tussen jouw webshop platform en ons warehouse om dit proces vlekkeloos te laten verlopen. Zo hoef je niet meer om te kijken naar het logistieke gedeelte van je webshop en kun jij je volledig richten op bijvoorbeeld de verkoop en marketing.

Wat onze klanten zeggen

Webshop fulfilment: hoe verloopt dat?

E-fulfilment begint bij Monta bij de inslag/inbound: wij ontvangen de goederen die jij verkoopt via je webshop of webwinkel in het warenhuis van Monta. Je producten worden geregistreerd en krijgen een plek in een van onze opslagcentra. Hier worden je producten veilig en onder optimale condities opgeslagen. Zodra er dan een bestelling binnenkomt, weten we precies waar we moeten zijn. We verzamelen de juiste producten waarna deze worden verpakt en klaargemaakt voor verzending.

Om dit proces goed in te richten, hebben we een ervaren IT-afdeling die dit allemaal netjes voor jou verzorgt. Daarnaast is het belangrijk dat jij goed op de hoogte bent van de bezigheden in ons warehouse met betrekking tot jouw voorraad en orders. Om die reden heb jij altijd real-time inzicht in de status van je orders en kun je precies zien wat er op voorraad ligt. We laten precies zien welke producten goed scoren en welke producten weinig worden verkocht, zodat jij daar slim op kunt inspelen.

Benieuwd naar meer informatie over de werkwijze binnen fulfilment? Wij vertellen je hier meer over het proces van onze fulfilment service.

Man bellen monta
E-fulfilment bij Monta die verwerkt binnen 6 uur eerste pakket vanuit nieuwe koppeling.

Wij ontzorgen je volledig in jouw webshop logistiek

De afhandeling van het volledige logistieke proces: dat krijg je als je kiest voor fulfilment webwinkel. Van orderplaatsing tot aflevering van het pakket. Wij regelen het voor je. Maar niet alleen dat, want je kunt er ook voor kiezen om het retourproces bij ons uit te besteden. Is de consument toch niet helemaal tevreden met het ontvangen product? Geen probleem! De consument kan het pakket naar ons terugsturen en dan gaan wij aan de slag met de verwerking ervan. Het verwerken van retouren doen we uiteraard op basis van jouw wensen..

Bij e-fulfilment (betekenis: hier) kies je dus voor het complete pakket en wordt je volledig ontzorgd op logistiek gebied. En dat heeft onwijs veel impact op de tevredenheid van je klanten. Deze wordt namelijk enorm beïnvloed door het logistieke proces van de bestelling. Wanneer de bestelling te laat geleverd wordt, op een verkeerd tijdstip of op een onhandige locatie, dan is er een grote kans dat de consument niet zo snel nog eens bij jouw webshop gaat shoppen! Kies je voor Monta, dan kun je de consument laten kiezen tussen tijdsloten, locaties en vervoerders. De rest regelen wij voor je!

Vrijblijvende offerte binnen een dag.

Startende webshop? Wel +/- 10 orders per dag? Klik hier!
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Ivo Meerbeek - Monta
Ivo Meerbeek
Account Manager

Heb je vragen?

Fulfilment partner

Jouw webwinkel logistiek regelen door Monta!

Als je kiest voor e-fulfilment voor jouw webshop bij Monta, doen wij waar we goed in zijn: de allerbeste fulfilment service verzorgen. E-fulfilment is onze passie. Het succes van onze klanten is mede afhankelijk van perfecte webshop logistiek. Snelheid, inzet, transport, voorraadbeheer, afleveropties en onze flexibiliteit zijn doorslaggevend. Daar zijn we ons sterk van bewust en daarom investeren we al onze passie, kennis en ervaring in de beste dienstverlening. Dit doen wij binnen verschillende branches, waaronder fashion, cosmetica, elektronica en sport & gezondheid.

Wat zijn de voordelen van Monta?

Monta is specialist in e-fulfilment, ook wel order fulfilment, en is hét e-commerce bedrijf in de logistiek. Hoewel Monta veel voordelen heeft op het gebied van e-fulfilment, hebben we voor jou nog even de belangrijkste op een rij gezet. De filosofie van Monta gaat namelijk verder dan alleen prijzen. We leveren graag het complete pakket zodat jij optimaal kunt presteren.

 1. Transparant in prijzen en je data real-time inzichtelijk: vaste, transparante prijzen zijn bij ons nummer één. Je hebt vooraf een duidelijk beeld wat e-fulfilment gaat kosten. Zo kun je snel overwegen of fulfilment bij jouw bedrijf gaat passen. Daarnaast heb je 24/7 inzicht in de status van je orders, je voorraad en in jouw maatwerk rapportages!
 2. Snel en efficiënt: bij Monta werken we snel en efficiënt. We kunnen bijvoorbeeld al binnen één dag een webshop koppeling realiseren met jouw webshop platform en binnen één week zou je volledig live kunnen zijn bij Monta.
 3. Hoge betrouwbaarheid: we hebben een zeer hoge betrouwbaarheid met een orderpick-performance van 99,98%. Samen met onze opdrachtgevers werken we aan hetzelfde doel, namelijk de consument die tevreden is met de aankoop en een perfecte logistieke service. Je hebt altijd je eigen aanspreekpunt, deze persoon is volledig op de hoogte van je producten en voorraad.
 4. De regie bij de consument: e-fulfilment van Monta legt de regie bij de consument. Je kunt als webshopeigenaar onder andere eenvoudig aangeven welke vervoerders, verzendmogelijkheden, tijdvakleveringen, afhaallocaties en cut-off tijden je wilt bieden aan jouw consumenten. Zo bied jij je klanten diverse keuzemogelijkheden.
Springplank voor meer omzet

Webshop koppeling

Kijk hieronder of je jouw webshop platform er tussen ziet staan. Mocht dat niet het geval zijn, neem dan even contact op per mail of via de chat. Wij kunnen ook maatwerk opleveren, specifiek voor de koppeling van jouw webshop.

Webshops

Marketplaces

ERP

 • AFAS
 • Exact Online

Daarnaast hebben we nog de mogelijkheid voor een maatwerk webshop koppeling:

 • FTP (XML, CSV)
 • Monta REST API

webshop koppeling

1.500+ webshops gingen je voor

Weet binnen 24u hoeveel meer omzetgroei jouw webshop kan realiseren met fulfilment.
Balr logo
Girav logo
Dekbed discounter logo
iBood logo
mws

Leer ons kennen.
Monta, aangenaam.

Fulfilment bij Monta - Ons verhaal

Ontdek alle fulfilment diensten

Alles over fulfilment
 • Webshop koppeling

  De eerste stap naar fulfilment is zorgen dat jouw webshop platform met ons software systeem gekoppeld wordt.

  Webshop koppeling
 • Goederenontvangst

  Wanneer we jouw voorraad ontvangen, controleren we deze binnen twee uur. Dat doen we op een specifieke manier.

  Goederontvangst webshops
 • Opslag

  Monta beschikt over verschillende typen opslaglocaties. We slaan jouw voorraad streng beveiligd op.

  Webshop opslag
 • Orderverwerking

  Jouw orders worden zorgvuldig gepickt en gecontroleerd. Alles wat we doen is digitaal en dus terug te vinden in ons Monta-portal.

  Lees meer
 • Verpakken

  De orders worden met het juiste verpakkingsmateriaal ingepakt. We bieden diverse mogelijkheden en kunnen je hierin adviseren.

  Lees meer
 • Verzenden

  Tijd om te verzenden! Door optimale verzendopties kan jouw klant (de consument) zelf beslissen waar en wanneer zijn bestelling bezorgd wordt.

  Verzenden voor webshops
 • Retourlogistiek

  Zelf je retouren bijhouden? Binnen onze fulfilment diensten bieden we je toegang tot een online retouren-systeem. Of wij doen het voor je!

  Lees meer
 • Voorraadbeheer

  Doordat alle data van de vorige stappen inzichtelijk is in het Monta-portal, kun je strategische beslissingen nemen die positief effect hebben op je voorraad.

  Lees meer
 • Rapportage

  Ook informatie als trends, forecasts, track en trace codes en je klant top 10 zijn in te zien op het Monta-portal. Hier kan je tactisch op inspelen.

  Lees meer

0

m² magazijn

0

vestigingen
Montaman Icoon

0

medewerkers

0

webshops

Hoe te starten met e-fulfilment?

 • 1
  Vul het formulier in

  Vul enkele gegevens in en dan gaan wij meteen aan de slag om een passend fulfilment aanbod in kaart te brengen. Binnen 24u heb je antwoord.

 • 2
  De voorraad staat veilig

  Jouw webshop producten gaan in opslag in een van onze beveiligde magazijnen. Ook het aanvullen van producten gaat razendsnel: binnen 2u zijn de producten ingeboekt en klaar voor verkoop.

 • 3
  Jij verkoopt, wij regelen het.

  Alle bestellingen die klanten in jouw webshop voor 23:45u plaatsen, verpakken en verzenden wij nog dezelfde nacht. Ook retouren regelen wij voor je.

 • 4
  Elk moment de juiste informatie

  Via jouw portaal heb je altijd inzicht in je voorraad, bestellingen en retouren. Zo weet je op ieder moment van de dag hoe jouw webshop presteert. Zo kun jij focussen op groei van de webshop.

Fulfilment op basis van vertrouwen, dagelijks opzegbaar.

 • Dagelijks opzegbaar, open contract. Wij doen zaken op basis van vertrouwen.
 • Verzending en retournering al vanaf €2,95 per order.
 • 20 jaar ervaring. Ons betrouwbaarheidspercentage scoort daarom 99,98%.
 • Met ons fulfilment verzorgen wij je logistieke proces helemaal naar jouw wensen.
 • Verkrijg real-time inzichten in de status van je orders & koop de juiste voorraad in door middel van onze slimme software.
 • Eigen accountmanager op de vestiging waar jouw producten liggen, wel zo persoonlijk!
Desktop personeel – 4

Vrijblijvende offerte

Startende webshop? Wel +/- 10 orders per dag? Klik hier!
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Ontvang al binnen één dag een offerte!
Mobiel Personeel 3