Universele Check-out

De Universele Checkout-plugin van Monta biedt consumenten de flexibiliteit om hun voorkeursbezorgopties te kiezen, wat de klanttevredenheid verhoogt en de conversieratio's gemiddeld met 6,1% verhoogt.
Vervoerders monta Apps

Kies voor de Universele Check-out en laat de keuze bij de consument!

Het komt nog regelmatig voor dat webshops gebruik maken van één vervoerder voor alle bestellingen. Hierdoor kan het zo zijn dat de consument moet reizen naar een afhaalpunt ver weg van huis of dat het pakket bij de buren wordt afgeleverd en vervolgens weer wordt teruggezonden... En dat terwijl de consument veel waarde hecht aan flexibiliteit en keuzevrijheid in bezorgopties. Zonde, toch?

Wanneer je kiest voor de Universele Check-out (multi-carrier) plug-in van Monta, dan kun je de consument laten kiezen tussen verschillende vervoerders, afhaalpunten in de buurt en tijdsloten. Veel consumenten hebben een favoriete vervoerder en moment van de dag om een pakket te ontvangen, dus de optie om zelf te kunnen kiezen uit bezorg-opties wordt als zeer prettig ervaren door de consument zelf! Uit onze data blijkt dat de conversie gemiddeld zelfs met 6.1% toeneemt. En het fijne is: wanneer je gebruikt maakt van de fulfilment services van Monta, dan zit die mogelijkheid standaard in het pakket.

Je vraagt je waarschijnlijk af: "Kan de consument dan echt uit álle mogelijke opties kiezen?"

Het antwoord is: wat je zelf wil! Uiteraard zorgen we ervoor dat jij als webshopeigenaar in handen hebt welke opties er getoond worden aan de consument. Je kunt dus een selectie maken uit de verschillende logistieke opties die we kunnen bieden, vervolgens geef je de consument hier de keuze in.

Wat zijn de instellingen?

Het Universele Check-out systeem van Monta kan worden gekoppeld aan een webshop en biedt op dit moment de mogelijkheid om via 15 vervoerders te verzenden. De webshop maakt in eerste instantie een selectie uit deze vervoerders, de consument kan vervolgens binnen die selectie kiezen tijdens de check-out pagina van je webshop.

Verzendingen zijn wereldwijd mogelijk, vaak met meerdere vervoerders en opties per land. Dit is gemakkelijk in te stellen via de Montaportal. Daarnaast kun je per vervoerder en land een tarief instellen. Er kan ook per vervoerder ingesteld worden dat er getekend moet worden bij ontvangst van het pakket of dat er enkel ’s avonds geleverd mag worden. Ten slotte kan er korting gegeven worden op de porto kosten op zendingen vanaf een bepaald bedrag. Toch wordt er vaak gekozen voor gratis bezorging om aan de verwachtingen van de consument te kunnen voldoen.

De Universele Check Out is wereldwijd te gebruiken. Talen: Nederlands en Engels. 

Het Universele Check-out systeem van Monta
Vervoerders monta Apps

Een recap van de mogelijkheden:

 • Stel vervoerders in naar keuze, kies uit vervoerders als PostNL, DHL, DPD, Trunkrs, UPS, Budbee en meer. 
 • Stel prijzen in per land en vervoerder (of kies voor gratis bezorging)
 • ’s Avonds afleveren: ja of nee?
 • Tekenen voor ontvangst / niet bij buren
 • Afleveren bij veel verschillende afleverpunten
 • Korting geven vanaf een bepaald bedrag
 • Biedt consument keuze in bezorg-tijden

Sluit aan bij diverse e-commerceplatforms, zoals:

Dus: Wil je echt het verschil maken? Kies dan voor onze Universele Check Out en laat de keuze aan de consument! Deze multi-carrier add-on zit standaard bij de services die we bieden wanneer jij ervoor kiest om je fulfilment bij Monta uit te besteden.

Fulfilment op basis van vertrouwen, dagelijks opzegbaar.

 • Dagelijks opzegbaar, open contract. Wij doen zaken op basis van vertrouwen.
 • Verzending en retournering al vanaf €2,95 per order.
 • 20 jaar ervaring. Ons betrouwbaarheidspercentage scoort daarom 99,98%.
 • Met ons fulfilment verzorgen wij je logistieke proces helemaal naar jouw wensen.
 • Verkrijg real-time inzichten in de status van je orders & koop de juiste voorraad in door middel van onze slimme software.
 • Eigen accountmanager op de vestiging waar jouw producten liggen, wel zo persoonlijk!
Mike sales contact monta

Vrijblijvende offerte

 • Ontvang al binnen één dag een offerte!