E-commerce logistiek

E-commerce fulfilment bij Monta regelen? Wij geven je meer informatie over de mogelijkheden met betrekking tot e-commerce logistiek bij Monta.

Onze fulfilment mogelijkheden

Ben jij op zoek naar e-commerce logistiek? Dan ben je bij Monta aan het juiste adres! Wij zijn dé specialist in fulfilment en helpen je graag bij het vinden van een passende oplossing voor jouw e-commerce logistiek. Met onze fulfilment services bieden wij veel mogelijkheden. Benieuwd naar wat voor mogelijkheden dit zijn? Wij vertellen je meer!

Voordelen voor jouw webshop

 • Vrijwel alle e-commerce platforms en webshops zijn te koppelen
 • Portal voor toegang tot real-time relevante webshop data en inzichten
 • Maatwerk rapportages gebaseerd op webshop data
E-commerce logistiek monta
E-commerce logistiek pakketten monta

Welk pakket past bij jou?

Monta biedt diverse pakketten aan die aansluiten op de verschillende behoeften van onze opdrachtgevers. Omdat we streven naar optimale e-commerce logistiek voor jouw bedrijf, houden we rekening met het aantal orders dat je per dag binnenkrijgt. Naast de services die inbegrepen zijn in onze pakketten, kun je ook kiezen voor diverse extra mogelijkheden.

Vind je bijvoorbeeld een late cut-off tijd belangrijk, zodat je klanten tot laat in de avond kunnen bestellen om het de volgende dag al in huis te hebben? Via Monta is het mogelijk om tot 23:45 uur te bestellen om de order de volgende dag te ontvangen. Meer weten? Vraag het ons!

Webshop logistiek uitbesteden bij Monta

Monta biedt een uitbestedingsoplossing voor webshoplogistiek. Met onze ervaring en betrouwbaarheid zorgen wij voor een efficiënte en betrouwbare verzending van je producten. Binnen onze werkzaamheden valt onder andere opslag, orderverwerking, voorraadbeheer en retourverwerking. Monta helpt om de logistieke processen van je webshop te stroomlijnen, waardoor je je kunt concentreren op andere belangrijke aspecten van je bedrijf. Onze mogelijkheid tot opschaling zorgt ervoor dat wij te allen tijde kunnen meegroeien met je webshop en voldoen aan je groeiende behoeften. Door jouw webshop logistiek uit te besteden aan Monta, besparen je kosten, verbeter je de klanttevredenheid en til je het niveau van je hele organisatie omhoog!

Webshop logistiek uitbesteden bij Monta
De voordelen van E-commerce logistiek bij monta

De voordelen van E-commerce logistiek:

Wanneer je kiest voor e-commerce logistiek bij Monta, dan brengt dat – naast de voordelige en transparante prijzen – vele voordelen met zich mee, namelijk:

 • Snelheid van werkzaamheden;
 • Wereldwijde verzendmogelijkheden
 • Performancegarantie van 99,98%;
 • Koppelingen met diverse webshop-systemen mogelijk;
 • Eigen keuze in vervoerder en verzendopties
 • Scherpe, transparante prijzen

Het logistieke proces achter de webshop

Het proces begint met de zogeheten inslag of inbound, wat het ontvangen van de goederen betekent. De ontvangen goederen worden geregistreerd en krijgen een plaats in de warehouse. In de warehouse waar de Webwinkelartikelen staan opgeslagen, worden de orders gepicked die binnenkomen via een Webwinkel. De orders worden verpakt, voorzien van een adresetiket en een pakbon. Vervolgens neemt de vervoerder het laatste stukje van de reis in handen en regelt de aflevering aan het adres van de klant.

Samengevat is e-commerce logistiek (betekenis e-commerce: hier) dus de afhandeling van het volledig logistieke proces. Vanaf de plaatsing van een order in een Webwinkel tot aan de overhandiging van de bestelling door de bezorger aan de deur. Tegenwoordig gaat E-commerce logistiek vaak nog een stap verder en maakt het retouren voor webshops verwerken ook deel uit van het logistieke proces. Een correcte afhandeling van eventuele retouren is een steeds crucialer onderdeel van E-commerce logistiek.

Je wilt je klanten natuurlijk een prettige ervaring bieden door middel van een soepele levering van hun bestelling – een perfect werkende webshop koppeling is hiervoor essentieel. Wat dit nog meer versterkt, is het bieden van keuzevrijheid. Zo kun je bij Monta je klanten laten kiezen tussen diverse afhaalpunten, levertijden, etc. Wij slaan jouw producten veilig op en zorgen ervoor dat je 24/7 realtime inzicht hebt in de voorraad. Ook zorgen wij dat alle orders succesvol worden gepickt en verzonden, zodat jouw klanten niets aan te merken hebben op de service rondom bezorging en eventueel retournering.

Logistieke proces webshops via Monta

Fulfilment op basis van vertrouwen, dagelijks opzegbaar.

 • Dagelijks opzegbaar, open contract. Wij doen zaken op basis van vertrouwen.
 • Verzending en retournering al vanaf €2,95 per order.
 • 20 jaar ervaring. Ons betrouwbaarheidspercentage scoort daarom 99,98%.
 • Met ons fulfilment verzorgen wij je logistieke proces helemaal naar jouw wensen.
 • Verkrijg real-time inzichten in de status van je orders & koop de juiste voorraad in door middel van onze slimme software.
 • Eigen accountmanager op de vestiging waar jouw producten liggen, wel zo persoonlijk!
Mike sales contact monta

Vrijblijvende offerte

 • Ontvang al binnen één dag een offerte!