Fulfilment in Rotterdam

Uw webshop in Rotterdam draait op volle toeren en vele orders komen binnen. Wilt u het fulfilment van uw webwinkel uitbesteden om de order zo snel en efficiënt mogelijk op tijd in en rondom Rotterdam te bezorgen? Monta is dan uw e-commerce partner op het gebied van logistiek.  

Het logistieke proces

Wanneer u Monta inzet heeft u minder zorgen en kunt u een grotere omzet generen. Wij nemen de logistiek van uw webshop volledig uit handen. Wij controleren de producten, verzamelen de producten en pakken ze in, we verzenden de producten en zorgen ervoor dat deze op tijd bij de consument arriveren. Mocht uw klant niet tevreden zijn met de aankoop? Dan zorgen wij ook voor de afhandeling van de retourverwerking. U heeft dus geen omkijken meer naar het fulfilment proces binnen uw webshop in Rotterdam.

R1 Montapacking R9B2676 All-in fulfilment in Rotterdam

Monta is hét adres voor fulfilment in Rotterdam. Wilt u bestellingen vanuit uw webshop direct kunnen verwerken? Schakel ons dan in. Wij kunnen namelijk snel, voordelig en vakkundig het fulfilment van uw webshop. Tegen de scherpte tarieven kunt u all-in fulfilment bij ons aanschaffen. Dit pakket heeft een performance garantie van 99,98%. U verzendt inclusief Track & Trace en ontvangt gratis een IT-koppeling met bol.com en Amazon en een met ons RMA-portal. In dit portal heeft u inzicht in uw orders, de status van verzending. Hiermee heeft u dus altijd alle informatie real-time bij de hand en blijft uw activiteiten wat betreft de logistieke handelingen altijd up-to-date.  

De service van Monta

Monta is één van de snelst groeiende e-commerce bedrijven in Rotterdam. We werken vanuit een aantal basiswaarden. We baseren onze kennis op technologiegedreven innovaties en zijn betrokken bij uw bedrijf. We geven u persoonlijk advies en passen het gehele fulfilment proces aan op uw wensen, zodat u tevreden kunt zijn over onze diensten. We hebben interesse in u als klant, in uw product en uw organisatie en zetten ons in voor een langdurige relatie. Wij geven u persoonlijk advies en vormen uw vaste aanspreekpunt. Uitdagingen gaan we niet uit de weg! We zetten ons altijd voor de volle 100% in voor uw organisatie om zo het hoogst haalbare te behalen. 

Bent u benieuwd wat we als hét fulfilment center in en rondom Rotterdam voor uw webshop kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op, vraag direct een offerte aan of lees meer over onze mogelijkheden op het gebied van (all-in)fulfilment en packaging.

Vraag direct een offerte aan