Fulfilment Center in Nederland

Monta helpt webshops groeien met de meest complete fulfilment services in Nederland. Van 2.000 naar 2.000.000 bestellingen - in alle fases de juiste fulfilment service voor jouw webshop.

Monta is een e-commerce bedrijf dat verschillende logistieke services aanbiedt aan ruim 1700 webwinkels. Ben je opzoek naar een betrouwbaar fulfilment center in Nederland met de beste en snelste service? Dan ben je aan het juiste adres bij Monta. We hebben meerdere zelfstandig e-commerce warehouses door heel Nederland (zie onderaan deze pagina!), dus we zijn altijd bij de locatie van jouw bedrijf in de buurt. We zorgen wereldwijd voor de verwerking, bezorging en retournering van orders van onze opdrachtgevers. Benieuwd wat we voor jouw webwinkel op het gebied van all-in-fulfilment kunnen betekenen? Lees dan gauw verder en ontdek alle voordelen.

 • Performance garantie van 99,98%
 • Transparante kosten
 • IT-integratie in één week
 • Verwerking, bezoring én retournering
 • 14+ fulfilment centers in Nederland
Hét fulfilment center in Nederland
Hét fulfilment center in Nederland

Hét fulfilment center in Nederland

Monta is hét fulfilment center in Nederland en de partner in e-commerce logistiek voor bedrijven. We verzorgen van verwerking en bezorging tot retournering. Dit maakt ons specialist in all-in-fulfilment en packaging. Een van onze voordelen is dat alle orders die binnenkomen voor middernacht in Nederland, België en Duitsland, de volgende dag alweer vroeg geleverd worden.

We kunnen het hele proces vanaf de plaatsing van de bestelling tot aan de levering (en retournering) voor je overnemen. Wij zijn gespecialiseerd in logistieke oplossingen voor webshops. Door te kiezen voor onze fulfilment centers in Nederland, heb je altijd lagere kosten als je meer dan 5 pakketten verstuurt per dag. Ook kun je kiezen voor een latere cut-off tijd en dus waardoor je jouw USP van ‘vandaag besteld, morgen in huis’ later kunt zetten, wat meer sales kan genereren. Vraag gerust een offerte aan voor een transparante prijs.

All-in fulfilment voor bedrijven bij Monta

Monta biedt je de kans om over te stappen van jouw huidige fulfilment partner naar Monta tegen de scherpste tarieven. Door onze schaalgrootte en uitgekiende IT-systemen kunnen we uiterst scherp de totale fulfilment van jouw webwinkel aanbieden.

Fulfilment voor bedrijven bij hét fulfilment center van Nederland: dit kun je van Monta verwachten:

Meer weten over all-in fulfilment in Nederland of een scherpe offerte ontvangen? Neem dan geheel vrijblijvend contact op met een van onze gespecialiseerde medewerkers. We helpen je graag bij het vinden van de perfecte oplossing tegen een scherpe prijs.

All in fulfilment voor bedrijven bij Monta
tevredenheid van de consument voorop

Wat kun je verwachten van fulfilment van Monta?

Op zoek naar een (nieuw) fulfilment center? Dit zijn de sterke punten van Monta:

 • Snelheid van uitvoering van werkzaamheden
 • Transparantie in kosten
 • Zeer hoge betrouwbaarheid
 • De regie ligt bij de klant

Klantvriendelijk en betrouwbaar

Monta staat bekend om haar klantvriendelijkheid en persoonlijke houding naar haar klanten. We leveren daarnaast hoge kwaliteit op het gebied van fulfilment in Nederland en packaging. We werken snel en kunnen binnen slechts één week de IT-integratie met jouw webshop verzorgen.

Met een orderpickperformance van 99,98% is onze betrouwbaarheid zeer hoog. Tenslotte ligt de regie altijd bij de klant bij onze diensten omtrent fulfilment in Nederland. je kunt kiezen tussen diverse verzendmogelijkheden (incl. internationaal verzenden), afhaallocaties, tijdvaklevering en cut-off tijden. Zo kun je jouw klanten weer veel diverse mogelijkheden bieden en kost het je geen extra tijd of moeite. We kunnen het gehele logistieke proces optimaliseren en overnemen waar nodig, zodat je kunt focussen op het optimaliseren van jouw webshop.

Fulfilment center kosten zijn transparant

Veel fulfilment bedrijven doen nogal vaag over de kosten. Misschien googelde je ooit wel al eens ‘wat kost fulfilment’. Bij Monta zijn we zeer transparant in de kosten. We hebben vaste prijzen voor ieder onderdeel van fulfilment, zodat je snel en overwogen kunt nagaan of de kosten voor je rendement opleveren. Het omslagpunt wat betreft kosten ligt meestal rond de 5 pakketten per dag; maar hier geven we je ook graag advies over. Vraag snel een offerte aan om de fulfilment kosten voor jouw bedrijf te weten te komen. E-fulfilment voor webshops is waar we goed in zijn; we gaan graag voor jouw webshop aan de slag!

Snel en betrouwbaar

Naast het hanteren van vaste prijzen, werken we snel. Een webwinkel koppelen klinkt namelijk als een enorme berg werk, maar dat valt best mee met onze expertise en ervaring als hét fulfilment center in Nederland. Binnen een dag is de koppeling van het begin tot het eind geregeld en uitgevoerd. We werken inmiddels voor meer dan 1000 webwinkels. Dit weerspiegelt onze hoge mate van betrouwbaarheid en tevredenheid van onze opdrachtgevers. We zorgen er namelijk voor dat de regie bij je ligt, maar vervolgens binnen de mogelijkheden van jouw webwinkel, ook weer bij jouw klanten ligt. Zo kunnen zij bijvoorbeeld een gepersonaliseerd product bestellen binnen jouw en onze mogelijkheden.

tevredenheid van de consument voorop
tevredenheid van de consument voorop

Van verwerking en bezorging tot retournering

Zoals genoemd verzorgen we in onze fulfilment centers alles van verwerking en bezorging tot retournering. Dit begint al bij een goed geregelde koppeling tussen ons en jouw webwinkel. Dit is de expertise van onze IT-afdeling. Zij zorgen ervoor dat de koppeling tussen jouw webwinkel en het systeem van Monta, fulfilment center in Nederland, goed gebeurt.

Vervolgens komen jouw goederen bij ons binnen, worden ze zorgvuldig geteld, gecontroleerd en opgeslagen. We regelen jouw voorraadbeheer en zorgen voor een realtime overzicht. Zo weet je precies hoeveel je van een product nog hebt en werk je niet met verouderde informatie. Zodra er een bestelling binnenkomt, gaan we verder aan de slag. We controleren het product nog een keer extra voordat het ingepakt en verstuurd wordt naar de consument. We pakken de order in, in eventueel bijvoorbeeld cadeaupapier, met handgeschreven kaartjes of met beschermende verpakkingsmaterialen.

Bij Monta staat de tevredenheid van de consument voorop

Verzending regelen we als fulfilment center in Nederland ook. Hier zijn veel verschillende vormen voor, zoals afhaalpunten, avondleveringen en pakketautomaten. Naast verschillende vormen van levering, hebben we flexibele cut-off tijden. je kunt bij Monta kiezen voor een cut-off tijd tot 23.45 uur. Mocht het bestelde product toch niet in de smaak vallen of bijvoorbeeld niet passen bij de consument, dan is een goede retourlogistiek essentieel. Ook hierin voorziet fulfilment center Monta in de beste oplossingen voor order fulfilment. De tevredenheid van de consument over een webwinkel wordt vaak bepaald door de wijze waarop retouren afgehandeld worden. Een juiste aanpak op fulfilment is dus noodzakelijk bij dit onderdeel.

Ben je benieuwd wat we als hét fulfilment center in Nederland voor jouw webwinkel kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op en vraag een offerte aan. Zie alle vestigingen.

tevredenheid van de consument voorop

Veelgestelde vragen

Wat is een fulfilment center?

Een fulfilment center is een gespecialiseerde faciliteit waar de opslag, verwerking en verzending van producten voor webshops en andere online retailers plaatsvindt. Zodra een klant een bestelling plaatst, wordt het betreffende product in het fulfilment center gepickt, verpakt en verzonden naar de klant. Dit stelt bedrijven in staat om zich te concentreren op andere aspecten van hun onderneming, zoals marketing en productontwikkeling, terwijl het logistieke proces geautomatiseerd en geoptimaliseerd wordt.

Wat doet een fulfilment center?

Een fulfilment center verzorgt de logistieke processen voor webshops en online retailers. Vanaf het moment dat een klant een bestelling plaatst, neemt het fulfilment center de taak op zich om het product uit de voorraad te halen (picken), het zorgvuldig te verpakken en het vervolgens te verzenden naar de klant. Daarnaast kunnen fulfilment centers ook retouren verwerken en voorraadbeheer uitvoeren. Door deze taken uit handen te nemen, kunnen bedrijven zich richten op kernactiviteiten zoals productontwikkeling en marketing.

Leuk om te weten

 • Dagelijks opzegbaar, open contract – We streven ernaar om jou continu de best mogelijk service te leveren waarbij je profiteert van onze eerdergenoemde services en voordelen. Daarom kiezen we er bij Monta voor om te werken met een open contract dat dagelijks opzegbaar is.
 • Late cut-off tijd – Besteld jouw klant voor 23.45 uur, dan heeft hij of zij het pakketje de volgende werkdag al in huis. 
 • Eigen contactpersoon – Bij Monta vinden we persoonlijk contact ontzettend belangrijk. Daarom krijg je altijd een vast aanspreekpunt voor al jouw vragen. Kom je ergens niet uit, heb je hulp nodig of heb je een andere vraag? Neem dan simpelweg contact op met jouw contactpersoon binnen Monta.

Met fulfilment ontzorgen we bij Monta dus webshopeigenaren door het gehele logistieke proces om order af te handelen uit handen te nemen. Wij verzorgen fulfilment over heel Nederland; van fulfilment Achterhoek en Veluwe tot aan de Randstad.

160,000

m² magazijn

17

vestigingen

1,000

werknemers

1,700

webshops