Fulfilment Center in Nederland

Monta helpt webshops groeien doordat wij het meest complete fulfilment center in Nederland zijn. Van 2.000 naar 2.000.000 bestellingen - in alle fases de juiste fulfilment services voor jouw webshop.

Monta is hét fulfilment center in Nederland

Monta is een e-commerce bedrijf dat verschillende logistieke services aanbiedt aan ruim 1800 webwinkels. Ben je opzoek naar een betrouwbaar fulfilment center in Nederland met de beste en snelste service? Dan ben je aan het juiste adres bij Monta. We hebben meerdere zelfstandig e-commerce warehouses door heel Nederland, dus we zijn altijd bij je in de buurt. We zorgen wereldwijd voor de verwerking, bezorging en retournering van orders van onze opdrachtgevers.

Benieuwd wat we voor jouw webwinkel op het gebied van all-in-fulfilment kunnen betekenen? Lees dan gauw verder en ontdek alle voordelen.

 • Performance garantie van 99,98%
 • Transparante kosten
 • IT-integratie in één week
 • Verwerking, bezorging én retournering
 • 14+ fulfilment centers in Nederland
Hét fulfilment center in Nederland

Het proces van Monta

Alles over Fulfilment Center in Nederland

In deze sectie ontdek jij alles wat je moet weten over fulfilment centers in Nederland, van hun functies tot hun voordelen voor jouw bedrijf.

Blijf lezen om een beter inzicht te krijgen in hoe fulfilment centers in Nederland jouw bedrijfsactiviteiten kunnen optimaliseren en jouw groei kunnen stimuleren.

Waarom logistiek uitbesteden aan een fulfilment center?

Monta is hét fulfilment center in Nederland en de partner in e-commerce logistiek voor bedrijven. We verzorgen van verwerking en bezorging tot retournering. Dit maakt ons specialist in all-in-fulfilment en packaging. Een van onze voordelen is dat alle orders die binnenkomen voor middernacht in Nederland, België en Duitsland, de volgende dag alweer vroeg geleverd worden.

We kunnen het hele proces vanaf de plaatsing van de bestelling tot aan de levering (en retournering) voor je overnemen. Wij zijn gespecialiseerd in logistieke oplossingen voor webshops. Door te kiezen voor onze fulfilment centers in Nederland, heb je altijd lagere kosten als je meer dan 5 pakketten verstuurt per dag. Ook kun je kiezen voor een latere cut-off tijd en dus waardoor je jouw USP van ‘vandaag besteld, morgen in huis’ later kunt zetten, wat meer sales kan genereren. Vraag gerust een offerte aan voor een transparante prijs.

Hét fulfilment center in Nederland
All in fulfilment voor bedrijven bij Monta

All-in fulfilment voor bedrijven bij Monta

Monta biedt je de kans om over te stappen van jouw huidige fulfilment partner naar Monta tegen de scherpste tarieven. Door onze schaalgrootte en uitgekiende IT-systemen kunnen we uiterst scherp de totale fulfilment van jouw webwinkel aanbieden.

Fulfilment voor bedrijven bij hét fulfilment center van Nederland: dit kun je van Monta verwachten:

 • Webshop koppeling Bol.com en/of webshop koppeling Amazon;
 • Aansluiting op ons Montaportal om altijd inzicht te hebben
 • Performance garantie van 99,98%

Meer weten over all-in fulfilment in Nederland of een scherpe offerte ontvangen? Neem dan geheel vrijblijvend contact op met een van onze gespecialiseerde medewerkers. We helpen je graag bij het vinden van de perfecte oplossing tegen een scherpe prijs.

Wat kun je verwachten van ons fulfilment center Nederland?

Op zoek naar een (nieuw) fulfilment center? Dit zijn de sterke punten van Monta:

 • Snelheid van uitvoering van werkzaamheden
 • Transparantie in kosten
 • Zeer hoge betrouwbaarheid
 • De regie ligt bij de klant

Klantvriendelijk en betrouwbaar

Monta staat bekend om haar klantvriendelijkheid en persoonlijke houding naar haar klanten. We leveren daarnaast hoge kwaliteit op het gebied van fulfilment in Nederland en packaging. We werken snel en kunnen binnen slechts één week de IT-integratie met jouw webshop verzorgen.

Met een orderpickperformance van 99,98% is onze betrouwbaarheid zeer hoog. Tenslotte ligt de regie altijd bij de klant bij onze diensten omtrent fulfilment in Nederland. je kunt kiezen tussen diverse verzendmogelijkheden (incl. internationaal verzenden), afhaallocaties, tijdvaklevering en cut-off tijden. Zo kun je jouw klanten weer veel diverse mogelijkheden bieden en kost het je geen extra tijd of moeite. We kunnen het gehele logistieke proces optimaliseren en overnemen waar nodig, zodat je kunt focussen op het optimaliseren van jouw webshop.

tevredenheid van de consument voorop
tevredenheid van de consument voorop

Fulfilment center kosten zijn transparant

Veel fulfilment bedrijven doen nogal vaag over de kosten. Bij Monta zijn we hier heel transparant over. We hebben vaste prijzen voor ieder onderdeel van fulfilment, zodat je snel en overwogen kunt nagaan of de kosten voor je rendement opleveren. Het omslagpunt wat betreft kosten ligt meestal rond de 5 pakketten per dag; maar hier geven we je ook graag advies over.

Vraag snel een offerte aan om de fulfilment kosten voor jouw bedrijf te weten te komen. E-fulfilment voor webshops is waar we goed in zijn; we gaan graag voor jouw webshop aan de slag!

Snelle en betrouwbare service

Naast het hanteren van vaste prijzen, werken we snel. Een webwinkel koppelen klinkt namelijk als een enorme berg werk, maar dat valt best mee met onze expertise en ervaring als hét fulfilment center in Nederland. Binnen een dag is de koppeling van het begin tot het eind geregeld en uitgevoerd.

We werken inmiddels voor meer dan 1800 webwinkels. Dit weerspiegelt onze hoge mate van betrouwbaarheid en tevredenheid van onze opdrachtgevers. We zorgen er namelijk voor dat de regie bij je ligt, maar vervolgens binnen de mogelijkheden van jouw webwinkel, ook weer bij jouw klanten ligt. Zo kunnen zij bijvoorbeeld een gepersonaliseerd product bestellen binnen jouw en onze mogelijkheden.

Van verwerking en bezorging tot retournering

Zoals genoemd verzorgen we in onze fulfilment centers alles. Van verwerking en bezorging tot retournering. Dit begint al bij een goed geregelde koppeling tussen ons en jouw webwinkel. Dit is de expertise van onze IT-afdeling. Zij zorgen ervoor dat de koppeling tussen jouw webwinkel en het systeem van Monta, fulfilment center in Nederland, goed gebeurt.

Vervolgens komen jouw goederen bij ons binnen, worden ze zorgvuldig geteld, gecontroleerd en opgeslagen. We regelen jouw voorraadbeheer en zorgen voor een realtime overzicht. Zo weet je precies hoeveel je van een product nog hebt en werk je niet met verouderde informatie.

Zodra er een bestelling binnenkomt, gaan we verder aan de slag. We controleren het product nog een keer extra voordat het ingepakt en verstuurd wordt naar de consument. We pakken de order in, in eventueel bijvoorbeeld cadeaupapier, met handgeschreven kaartjes of met beschermende verpakkingsmaterialen.

tevredenheid van de consument voorop
tevredenheid van de consument voorop

Jouw Partner voor Efficiënte E-commerce Fulfilment in Nederland

Bij Monta begrijpen we dat de ruggengraat van elke succesvolle e-commerce onderneming ligt bij een betrouwbaar en efficiënt fulfilmentproces. Met state-of-the-art fulfilmentcentra strategisch gelegen door heel Nederland, staan wij klaar om jouw bedrijf te ondersteunen in het vlekkeloos afhandelen van orders - van Amsterdam tot Eindhoven, en van Groningen tot Tilburg. Hier is hoe wij het verschil maken:

 • Lokale Aanwezigheid, Nationale Dekking: Onze fulfilmentcentra in de regio's Amsterdam, Rotterdam, Den Haag, Utrecht, Eindhoven, Groningen, Breda, Tilburg, en Almere zorgen ervoor dat jouw producten nooit ver verwijderd zijn van jouw klanten, wat leidt tot snellere leveringstijden en verlaagde verzendkosten.
 • Geavanceerde Technologie: Ons gebruiksvriendelijke Warehouse Management System (WMS) integreert naadloos met de meest populaire e-commerce platforms, waardoor realtime voorraadbeheer en ordertracking een fluitje van een cent zijn.
 • Schaalbare Oplossingen: Of je nu een start-up bent die net begint of een gevestigde onderneming die op zoek is naar expansie, onze oplossingen zijn ontworpen om mee te groeien met jouw bedrijf, zonder in te boeten aan snelheid of kwaliteit van de dienstverlening.
 • Focus op Duurzaamheid: We streven naar een groenere toekomst door duurzame praktijken in onze operaties en logistiek, wat niet alleen goed is voor de planeet maar ook aansluit bij de waarden van uw milieubewuste klanten.

Kies voor Monta en profiteer van een naadloos, efficiënt en duurzaam fulfilmentproces dat jouw e-commerce bedrijf naar nieuwe hoogten zal tillen.

Bij Monta staat de tevredenheid van de consument voorop

Verzending regelen we als fulfilment center in Nederland ook. Hier zijn veel verschillende vormen voor, zoals afhaalpunten, avondleveringen en pakketautomaten. Naast verschillende vormen van levering, hebben we flexibele cut-off tijden. Je kunt bij Monta kiezen voor een cut-off tijd tot 23.45 uur. Mocht het bestelde product toch niet in de smaak vallen of bijvoorbeeld niet passen bij de consument, dan is een goede retourlogistiek essentieel. Ook hierin voorziet Monta in de beste oplossingen voor order fulfilment.

De tevredenheid van de consument over een webwinkel wordt vaak bepaald door de wijze waarop retouren afgehandeld worden. Een juiste aanpak op fulfilment is dus noodzakelijk bij dit onderdeel. Ben je benieuwd wat we als hét fulfilment center in Nederland voor jouw webwinkel kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op en vraag een offerte aan.

tevredenheid van de consument voorop

Veelgestelde vragen

Wat is een fulfilment center?

Een fulfilment center is een gespecialiseerde faciliteit waar de opslag, verwerking en verzending van producten voor webshops en andere online retailers plaatsvindt. Zodra een klant een bestelling plaatst, wordt het betreffende product in het fulfilment center gepickt, verpakt en verzonden naar de klant. Dit stelt bedrijven in staat om zich te concentreren op andere aspecten van hun onderneming, zoals marketing en productontwikkeling, terwijl het logistieke proces geautomatiseerd en geoptimaliseerd wordt.

Wat doet een fulfilment center?

Een fulfilment center verzorgt de logistieke processen voor webshops en online retailers. Vanaf het moment dat een klant een bestelling plaatst, neemt die gespecialiseerde partij de taak op zich om het product uit de voorraad te halen (picken), het zorgvuldig te verpakken en het vervolgens te verzenden naar de klant. Daarnaast kunnen ze ook retouren verwerken en voorraadbeheer uitvoeren. Door deze taken uit handen te nemen, kunnen bedrijven zich richten op kernactiviteiten zoals productontwikkeling en marketing.

160,000

m² magazijn

17

vestigingen

1,000

werknemers

1,800

webshops