Bij Monta ligt de lat op het gebied van goederenontvangst ontzettend hoog. De goederen die binnenkomen worden uitermate zorgvuldig gecontroleerd, omdat we weten wat de negatieve effecten zijn van een foutieve ontvangstcontrole. Tegelijkertijd wordt er bij de ontvangstcontrole-afdeling gefocust op een snelle verwerking.

Dit betekent dat…   

Bij Monta geldt het target dat ontvangen goederen binnen twee uur gecontroleerd, op locatie gezet en ingeboekt zijn. Via monitoring wordt dit proces constant bewaakt. Door deze werkwijze zorgen wij ervoor dat je producten zo snel mogelijk voor verkoop beschikbaar zijn. Nadat het ontvangstproces is afgerond wordt de originele pakbon ingescand en automatisch naar je toegestuurd per mail. Van iedere partij producten die we ontvangen wordt een foto gemaakt. Deze foto’s zijn via het online portal te raadplegen.

Automatische uitlevering van backorders

Na iedere goederenontvangst kijkt ons systeem of er nog orders van dit artikel bij je openstaan (backorders). Zijn er nog backorders waarin dit artikel voorkomt dan worden deze automatisch geactiveerd voor uitlevering. Wel zo fijn! 

Verschillende soorten fulfilment

Weet je dat Monta niet alleen klanten helpt welke gedurende het hele jaar hulp nodig hebben op fulfilment vlak? We doen ook aan periodiek fulfilment; bijvoorbeeld de logistieke afhandeling van kerstpakketten. Ook wanneer je een tussenpartij zoekt voor B2B logistiek helpen wij je graag! Neem vooral contact met ons op als je hier meer over wilt weten.

Welke producten kunnen wij ontvangen?  

ALLE! Of nou ja, bijna alle. We helpen klanten met een zeer uiteenlopend aanbod van producten. En we hebben ook veel ervaring in het fulfilment van al deze verschillende product-categorieën. Hiermee bedoelen we onder andere producten die binnen de volgende categorie vallen: 

  • Levensmiddelen
  • Elektronica
  • Fashion
  • Sport
  • Deco 
  • Cosmetica 
  • Speelgoed 
  • Gezondheid

Of het nu kleine of XXL producten zijn. Of producten welke geen of juist wel zorg nodig hebben. Wij helpen je graag!

Robin van Beuzekom
Sales

Heb je vragen over koppelingen?
Neem gerust contact met me op!

Kunnen we je helpen?
Vraag vrijblijvend meer informatie aan!

Vraag vrijblijvend meer informatie aan

0

m² magazijn

0

vestigingen

0

medewerkers

0

webshops