Over fulfilment

Fulfilment is het proces dat zich richt op het afhandelen/verwerken van opdrachten of activiteiten die voortkomen uit klantcontact. Simpel gezegd is het dus het afhandelen van orders uit webshops. Deze orders kunnen via een webshop of eventueel ander kanaal geplaatst worden in het warehouse management systeem (WMS) van de verkopers. Vervolgens gaat Monta voor u aan de slag met de afhandeling van de binnengekomen orders.

Fulfilment met veilige opslag onder optimale condities

Fulfilment begint bij de inslag of inbound. Dit omvat het ontvangen van de goederen die u verkoopt via uw webshop, in het warenhuis van Monta. Uw producten worden geregistreerd en krijgen een plaats in ons warenhuis. Hier worden uw goederen veilig en onder optimale condities opgeslagen. Zodra er een bestelling binnenkomt, gaan wij voor u aan de slag. We verzamelen de juiste producten uit ons warenhuis. De complete order(s) wordt verpakt en klaargemaakt voor verzending door toevoeging van een adressticker en pakbon.

Meer dan alleen fulfilment

Fulfilment omvat dus de afhandeling van het volledig logistieke proces. Van orderplaatsing in uw webshop tot aflevering van het pakketje: wij regelen het voor u. Niet alleen orderverwerking, verzendklaar maken en bezorging behoren tegenwoordig tot fulfilment. Monta verzorgt ook de verwerking van retouren. Als uw klant toch niet helemaal tevreden is over het product kan hij het pakketje terugsturen naar ons, dan gaan wij met de verwerking aan de slag zoals de klant en/of u het wenst.

1200x628 warehouse

Focus op afhandeling van orders

De verwerking van retouren wordt dus een steeds groter en belangrijker onderdeel van fulfilment. Fulfilment is dus een relatief breed begrip en verzorgd een groot deel van een goedwerkende webshop. Echter, marketing en/of sales vallen niet binnen de werkzaamheden en zullen dus u of een ander extern bedrijf verzorgd moeten worden. Monta focust zich dus echt alleen volledig op de afhandeling van orders van webshops, ook wel fulfilment.

Wij gaan verder dan verwerking en verzending

Fulfilment 2.0 gaat verder. Dit is meer dan orders verwerken en verzenden. Monta maakt daarin het verschil door bijvoorbeeld verschillende afleveropties aan te bieden en het aankoopgedrag te analyseren. Hierdoor krijgt u meer inzicht in de stand van zaken binnen uw webshop én over uw klanten(gedrag). Wij zetten ons in voor perfecte logistiek.

Passie, kennis en ervaring

Fulfilment is onze passie. Het succes van onze klanten is mede afhankelijk van perfecte webshop logistiek. Snelheid, inzet, transport, voorraadbeheer, afleveropties en de levering van flexibele diensten zijn doorslaggevend. Daar zijn we ons sterk van bewust en daarom investeren we al onze passie, kennis en ervaring in een geweldige dienstverlening.

Benieuwd wat we voor uw webshop kunnen betekenen op het gebied van fulfilment of een van onze andere diensten zoals packaging? Neem vrijblijvend contact met ons op. Dan gaan we samen kijken naar uw wensen en de mogelijkheden voor uw webshop.

Vrijblijvende offerte aanvragen