WEBSHOP LOGISTIEK REGELEN?

U krijgt bij webshop logistiek bij Monta altijd een performancegarantie van 99,98%. Uw webwinkel is binnen een week gekoppeld aan ons systeem, zodat u snel van start kan. We bergen u producten veilig op in een van onze warehouses en ontzorgen u volledig. Als uw klant bestelt, hoeft u niets aan de afhandeling te doen. We pakken in, voorzien het pakketje van een verzendlabel en zorgen ervoor dat het veilig afgeleverd wordt bij de consument. Wilt de consument toch het pakketje retour sturen of ruilen? Ook dat regelen we bij Monta. Meer weten? Lees verder!

Webshop logistiek bij Monta

Webshop logistiek is transparant, snel, betrouwbaar en u geeft uw consumenten de ‘regie’. U kunt bij Monta bijvoorbeeld aangeven welke bezorgopties u uw klanten wilt bieden. Met onze uitgebreide verzendmogelijkheden kunt u onder andere kiezen uit verzenders, afhaallocaties, tijdvakleveringen en cut-off tijden. Zo krijgt de consument de mogelijkheid om te kiezen uit de verzendopties die u aanbiedt wat hem of haar het beste uitkomt. Daarnaast is fulfilment bij Monta betrouwbaar. We hebben namelijk een orderpickperformance van 99,98%. Samen werken we aan hetzelfde doel.

Monta is transparant in de kosten. Daarom hanteren we vaste prijzen, zodat u zeker weet dat u niet meer of minder betaalt dan een van onze andere opdrachtgevers voor webshop logistiek. Door de vaste prijzen kunt u efficiënt en overwogen uw prijsstelling en marketing aan uw webwinkel aanpassen naar uw behoefte. Daarnaast zijn we snel bij Monta. Binnen een week kunnen we de IT-integratie met uw webwinkel verzorgen door onze eigen gespecialiseerde IT-afdeling.

fulfilment1

Meer dan webshop logistiek

Bij Monta worden uw producten  in een van onze warehouses onder optimale condities opgeslagen. Uw producten worden na ontvangst geregistreerd. Zodra er een bestelling binnenkomt, gaan we voor u aan de slag. We verzamelen de juiste producten voor de bestelling van de klant. De complete order wordt verpakt en klaargemaakt voor verzending.

Van orderplaatsing bij uw webwinkel tot aflevering van het pakketje: wij regelen het voor u. Niet alleen orderverwerking, verzendklaar maken en bezorging behoren tot webshop logistiek. Monta verzorgt ook de verwerking van retouren voor u. We ontzorgen u volledig als uw klant toch niet helemaal tevreden is met het bestelde product of het wil ruilen. Wij gaan dan met de verwerking aan de slag, zodat u daar ook geen omkijken naar heeft.

Kennis en ervaring delen

Webshop logistiek is onze passie. Het succes van onze klanten is mede afhankelijk van perfect geregelde fulfilment. Snelheid, inzet, transport, voorraadbeheer, afleveropties en de levering van flexibele diensten zijn doorslaggevend in kwaliteit. Daar zijn we ons bij Monta zeer sterk van bewust. We investeren daarom al onze passie, kennis en ervaring in een geweldige dienstverlening. 

Benieuwd wat Monta voor uw webwinkel kan doen wat betreft webshop logistiek? Neem dan contact op met een van onze gespecialiseerde medewerkers of vraag vrijblijvend een offerte aan. Dan kijken we samen naar uw wensen en de mogelijkheden voor uw webwinkel. We helpen u graag verder.

Vraag direct een offerte aan