Webwinkel fulfilment

Webwinkel fulfilment betekent simpelweg het afhandelen van orders uit webshops. Orders komen binnen via uw webwinkel of eventuele andere kanalen en worden in het warehouse management systeem (WMS) geplaatst. Het proces begint met de zogeheten inslag of inbound: het ontvangen van de goederen. De artikelen worden geregistreerd en krijgen een plaats in het warehouse. In het warehouse waar de producten opgeslagen zijn, worden de orders gepicked die binnenkomen via uw webwinkel. De orders worden verpakt en voorzien van een adresetiket en pakbon. Weten hoe het proces verder gaat en welke mogelijkheden we bieden?

Webwinkel fulfilment voor uw bedrijf

Kort samengevat houdt webwinkel fulfilment dus de afhandeling van het volledige logistieke proces vanaf de plaatsing van een order tot aan de overhandiging van de bestelling door de bezorger in. Fulfilment gaat tegenwoordig verder dan enkel dit. Ook retoursverwerking is een belangrijk onderdeel. Correcte afhandeling van eventuele retouren wordt een steeds crucialer onderdeel van fulfilment.

fulfilment2

Voordelen bij Monta

Monta is niet voor niets hét adres voor webwinkel fulfilment. Het bedrijf bestaat sinds 1999 en is momenteel een van de snelst groeiende e-commerce bedrijven in Nederland. We zijn sterk technologiegedreven en werken vanuit een aantal basiswaarden naar onze opdrachtgevers:

  • Persoonlijk en enthousiast
  • Wij denken niet primair aan onze eigen bedrijfsvoering. Als uw klant tevreden is en u bent dat ook, dan pas zijn wij ook tevreden;
  • Oprechte interesse in u als klant, in uw product en organisatie;
  • Hulp bij (logistieke) uitdagingen;
  • Een eigen aanspreekpunt/-persoon.

Meer dan webwinkel fulfilment

Bij Monta trekken we webwinkel fulfilment breed. Ons dynamische bedrijf maakt het verschil en voegt échte waarde toe doordat we bijvoorbeeld veel verschillende afleveropties bieden, het aankoopgedrag van uw online bezoekers kunnen analyseren en Same Day Delivery aanbieden. Ook onze snelheid van werken is een groot pluspunt voor veel van onze opdrachtgevers. Zo kunnen we binnen slechts één week de IT-integratie met uw webwinkel verzorgen. We zijn transparant in prijzen en leggen de regie bij u en uw klant. Onze inzet voor uw perfecte logistiek: dát is de kern van onze toegevoegde waarde.

Passie voor het vak

Webwinkel fulfilment is onze passie. Het succes van onze klanten is mede afhankelijk van perfecte logistiek. Snelheid, inzet, transport, voorraadbeheer, afleveropties en de levering van flexibele diensten zijn doorslaggevend. Daar zijn we ons sterk van bewust en daarom investeren we al onze passie, kennis en ervaring in een geweldige dienstverlening.

Meer weten of informatie over fulfilment voor uw bedrijf? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan of neem contact met ons op. We helpen u graag verder.

Vraag direct een offerte aan