Webwinkel logistiek uitbesteden, de voordelen

Groeit uw webwinkel maar door en wilt u graag de webwinkel logistiek uitbesteden aan een professionele, goed geregelde organisatie? Monta is hét e-commerce bedrijf dat de logistiek voor webwinkels verzorgt. We werken vanuit meerdere zelfstandige e-commerce warehouses en zorgen wereldwijd voor de verwerking en bezorging van orders van haar klanten. Alle orders die voor middernacht bij Monta binnenkomen in Nederland, België en Duitsland worden de volgende dag alweer vroeg geleverd. Daarnaast bieden we Same Day Delivery aan in heel Nederland. Dit houdt in: ‘voor 12 uur besteld, dezelfde dag geleverd’.

Webwinkel logistiek uitbesteden

Als u kiest voor webwinkel logistiek uitbesteden, houdt dat in dat wij ons richten op het proces van afhandelen en verwerken van opdrachten of activiteiten die voortkomen uit klantcontact. Simpel gezegd is het dus het afhandelen van orders uit webwinkels. Deze orders kunnen via een webwinkel of eventueel ander kanaal geplaatst worden in het warehouse management system (WMS) van de verkopers. Vervolgens gaan wij bij Monta voor u aan de slag met de afhandeling van de binnengekomen orders. Zo heeft u geen omkijken meer naar het logistieke gedeelte van uw webwinkel en kunt u zich richten op de verkoop.

Retourverwerking onderdeel van webwinkel logistiek uitbesteden

De afhandeling van het volledig logistieke proces, dat krijgt u als kiest voor webwinkel logistiek uitbesteden. Van orderplaatsing in uw webwinkel tot aflevering van het pakketje: wij regelen voor u. Niet alleen orderverwerking, verzendklaar maken en bezorging behoren tegenwoordig tot fulfilment. Monta verzorgt ook de verwerking van retouren. Als uw klant toch niet helemaal tevreden is over het product, kan hij het pakketje naar ons terugsturen, dan gaan wij aan de slag met de verwerking zoals de klant en/of u dat wenst.

We doen waar we goed in zijn

De verwerking van retouren, reguliere orderverwerking, opslag, verzending en meer vallen dus allemaal onder fulfilment. Met webwinkel logistiek uitbesteden kiest u dus voor het complete pakket en wordt u volledig ontzorgt. We verzorgen een groot deel van een goedwerkende en betrouwbare webwinkel. Marketing en/of sales zijn echter niet inbegrepen in onze e-commerce fulfilment services. Hiervoor raden wij andere externe bedrijven aan die helemaal thuis zijn in de wereld van marketing en/of sales. We focussen ons bij Monta dus echt op goede fulfilment services.

Investeren in een geweldige dienstverlening

Als u kiest voor webwinkel logistiek uitbesteden bij ons, doen wij voor u waar we goed in zijn: de allerbeste fulfilment service verzorgen. Het succes van onze klanten is mede afhankelijk van perfecte webwinkel logistiek. Snelheid, inzet, transport, voorraadbeheer, afleveropties en de levering van flexibele diensten zijn doorslaggevends. Daar zijn we ons sterk van bewust en daarom investeren we al onze passie, kennis en ervaring in een geweldige dienstverlening.

Bent u benieuwd wat we voor uw webwinkel kunnen betekenen op het gebied van webwinkel logistiek uitbesteden, of met een van onze andere diensten zoals packaging? Neem dan vrijblijvend contact met ons op of vraag direct een offerte aan. Dan gaan we samen kijken naar uw wensen en de mogelijkheden voor uw webwinkel.

Vraag direct een offerte aan