Johan van der Slikke – Maak kennis met Monta medewerkers

Johan van der Slikke - Maak kennis met Monta medewerkers

Onze IT-afdeling bestaat uit een enthousiaste groep vakidioten, die beweren de beste developers (ontwikkelaars) van de wereld te zijn. Ze horen onbewogen de meest wilde ideeën aan, krijgen even een rimpel boven hun neus en zeggen dan “oh, dat moet wel lukken”. Eén van die developers is Johan van der Slikke. “Wanneer de developers van Monta zeggen dat het wel zal lukken, dan lukt het ook. Daarom loopt Monta al jaren voorop als het gaat om innovatie op alle vlakken van fulfilment. Zo kunnen we excelleren in het fulfilment voor onze klanten.”

Wat is het belangrijkst voor een developer bij Monta?
“Het belang van de klant is ons belang. Dat maakt het werk bij Monta heel erg leuk. We zitten niet gevangen binnen de muren van het bedrijf, maar is er alle vrijheid voor ons om met klanten samen aan oplossingen te werken. Dat is geweldig, het houdt het werk dynamisch en levend. We hebben alle ruimte om met de klant mee te denken en voor hen de beste oplossing te vinden. Met dit uitgangspunt groeien onze klanten bovengemiddeld en groeien wij met hen mee.”

Wat vind je het leukst aan je werk?
“Snelheid is een belangrijk punt bij ons SCRUM team. Bij Monta houden we niet van eindeloze projecten en processen waar je in verzandt. Daarom splitsen we iedere innovatie op in concrete stappen met meetbare voortgang en een korte deadline. Dat werkt heerlijk,” vertelt Johan, “het zorgt ervoor dat we constant doelen behalen. Ook is er veel vrijheid en vertrouwen om zelfstandig te werken aan vernieuwende projecten en eigen keuzes te maken in ontwikkelingen.”

Waarom gaat alles zo snel bij jullie?
“We houden niet van verloren tijd. We houden van slim werken, al onze tijd maximaal benutten. Onze kick zit in het genereren van veel resultaat in weinig tijd. Dat is een dagelijkse uitdaging voor ons: hoe kunnen we de workflow goed organiseren? Door wekelijks te kiezen voor de juiste man op de juiste plek behalen we maximale resultaten. Wanneer er niet genoeg tijd is in een werkdag, gaan we graag een nachtje door voor onze klant of Monta.”

Wat motiveert jou om elke dag enthousiast aan het werk te gaan?
“Veel bedrijven zijn tevreden als ze een gewenst resultaat hebben bereikt op gebied van IT. Bij Monta is dat net even anders. Voor de developers van Monta is ieder behaald doel, ieder afgerond project, juist een springplank naar het verbeteren van dit traject. Die eindeloze innovatie binnen concrete kaders is mijn drijfveer.”

Wat is jouw echte Montapassie?
“Het klinkt misschien wat afgezaagd, maar het is wel een heel belangrijk ingrediënt; plezier hebben in werken. Door samen te werken met een gedreven en gezellig team, heb ik plezier in mijn werk. Met het team zijn we altijd bezig met vernieuwende, hoogwaardige en gebruiksvriendelijk software. Geen dag is hetzelfde bij zo’n dynamisch bedrijf als Monta. Excellent werk afleveren in een enthousiaste omgeving.”