Cycloon koppeling monta

Cycloon koppeling

Bij Monta werken we samen met een hele hoop verschillende vervoerders, waaronder Cycloon. Als je op zoek bent naar een vervoerder met oog voor het milieu, dan is de Cycloon koppeling met Monta een uitstekende keuze! Monta zorgt voor de correcte verwerking van jouw orders en stuurt je pakketjes vervolgens snel en zorgvuldig via Cycloon op naar je consumenten.


Je eigen contactpersoon

Voor 23:45 besteld, morgen in huis*

Wereldwijd verzenden

Koppeling Cycloon via Monta

Met de koppeling van jouw Cycloon account met Monta wordt elke bestelling automatisch gesynchroniseerd. Onze IT-specialisten hebben een standaard koppeling met Cycloon ontwikkeld, waardoor jouw webshop snel kan worden aangesloten. De volledige koppeling tussen Monta, Cycloon en jouw webshop is binnen enkele minuten operationeel. Onze koppeling met Cycloon is standaard, maar de instellingen binnen de MontaPortal kunnen volledig worden aangepast aan jouw specifieke wensen.

Koppeling Cycloon via Monta
verzenden via Cycloon met Monta

De voordelen op een rijtje

Er zijn tal van voordelen verbonden aan het verzenden via Cycloon met Monta. Allereerst is het duurzame aspect aan de bezorging natuurlijk een groot voordeel. Daarnaast is duurzaam niet duurder. Deze manier van pakketbezorging brengt geen extra kosten met zich mee. Jouw consumenten genieten ook bij fietsbezorging van Next Day Delivery. Pakketten worden door Cycloon binnen het tijdvak van 17:00 – 22:00 uur bezorgd.

Het is goed om te weten dat, hoewel onze fulfilment centers in Nederland, België, Duitsland en Engeland zijn gevestigd, Cycloon enkel in Nederland bezorgd. Door een slimme IT-koppeling kunnen we de consument, in Nederland, een e-mail sturen met informatie over de livelocatie van het pakket en de verwachte afleverdatum.

Fulfilment op basis van vertrouwen, dagelijks opzegbaar.

  • Dagelijks opzegbaar, open contract. Wij doen zaken op basis van vertrouwen.
  • Verzending en retournering al vanaf €2,95 per order.
  • 20 jaar ervaring. Ons betrouwbaarheidspercentage scoort daarom 99,98%.
  • Met ons fulfilment verzorgen wij je logistieke proces helemaal naar jouw wensen.
  • Verkrijg real-time inzichten in de status van je orders & koop de juiste voorraad in door middel van onze slimme software.
  • Eigen accountmanager op de vestiging waar jouw producten liggen, wel zo persoonlijk!
Mike sales contact monta

Vrijblijvende offerte

  • Ontvang al binnen één dag een offerte!

Maatschappelijk impact maken

Onze koppeling met Cycloon biedt uitgebreide mogelijkheden voor het verzenden van allerlei soorten producten. Ongeacht de grootte van jouw webshop: Monta zorgt ervoor dat elk product tijdig en correct wordt verzonden. Kies voor een écht duurzame oplossing en laat jouw pakketjes door Cycloon verzenden. Tegenwoordig worden er al 35.000 pakketten per dag bezorgd door deze vervoerder! Het doel van Cycloon is om in 2025 klimaatpositief te zijn. Meer weten? Download hier de brochure met meer data over de samenwerking tussen Cycloon en Monta.

Profiteer vandaag nog!

Wil je jouw webshop koppelen aan Monta en daarbij profiteren van het duurzame karakter van Cycloon? Dat is mogelijk! Ons team van IT-specialisten kan binnen no-time een koppeling aanleggen met Cycloon als vervoerder. Of je nu een persoonlijke demo wilt of direct aan de slag wilt, wij helpen je graag verder. Plan vandaag nog een demo in of neem telefonisch contact op, wij bespreken graag de mogelijkheden met je.

Duurzaam verzenden met monta