Montapacking sluit 200e webshop aan

Bingowinkel.nl, dé webshop in bingo en loterij artikelen, heeft sinds afgelopen week haar fulfilmentactiviteiten ondergebracht bij Montapacking Fulfilment.

Richard Ducoffre, Commercieel Manager bij Montapacking Fulfilment: “Wij zijn zeer blij dat we het fulfilment mogen gaan verzorgen voor Bingowinkel.nl in ons warehouse te Molenaarsgraaf. Mooi om te zien dat Bingowinkel.nl de afgelopen jaren is uitgegroeid tot een vooraanstaande speler in deze niche markt. Wij bieden Bingowinkel.nl een schaalbare totaaloplossing voor het fulfilment, waardoor er geen enkele belemmering is voor een verdere groei”.

Montapacking heeft een dedicated online omgeving voor Bingowinkel.nl ingericht, zodat het gehele fulfilment proces realtime inzichtelijk is.

Een leuk detail; Bingowinkel is de 200e webshop die wordt aangesloten op het WMS van Montapacking.

Michiel Forman, eigenaar van Bingowinkel.nl: “Ten gevolge van de snelle groei van Bingowinkel.nl kwam ik voor de strategische keuze om mijn fulfilment activiteiten zelf te verzorgen of dit te outsourcen aan een specialist. In Montapacking heb ik een betrouwbare partner gevonden die met ons meedenkt waardoor wij ons, als Bingowinkel.nl, volledig kunnen focussen op de verdere groei van ons bedrijf in deze markt.”

Om het aansluiten van de 200e webshop te vieren wordt Michiel Forman door Montapacking in het zonnetje gezet met bloemen en een dinercheque voor twee personen.