Fulfilment Amsterdam? Monta kan je helpen!

Regel je het versturen van orders nog zelf? Of krijg je al hulp, maar loop je tegen bepaalde problemen aan? Bij Monta helpen we je graag je fulfilment in Amsterdam op orde te krijgen. Wij helpen jouw bestellingen zo snel en efficiënt mogelijk te bezorgen bij je klanten.

Waarom je fulfilment in Amsterdam uitbesteden aan Monta?

Amsterdam is onze bruisende hoofdstad. Als een van de meest bloeiende e-commerce steden ter wereld, biedt het een unieke kans voor bedrijven die willen groeien en uitbreiden. Maar met groei komt ook de uitdaging van goed logistiek beheer. Dit is waar Monta in beeld komt. Wist je al dat wanneer je meer dan 10 orders per dag verzend fulfilment uitbesteden in Amsterdam al interessant kan zijn?

Dit levert het jou op:

 • Groeien zonder beperkingen: wat je groeiambities ook zijn; Monta groeit met je mee. Een groter assortiment aanbieden? Meer orders versturen? Uitbreiden naar het buitenland? Alles is mogelijk. Wij zorgen ervoor dat de kwaliteit, klanttevredenheid en efficiëntie optimaal blijft!
 • Een foutloze en efficiënte webshop logistiek: als gespecialiseerd fulfilmentbedrijf weten we precies hoe we jouw fulfilment in Amsterdam moeten aanpakken. We beschikken over eigen software, de beste specialisten met ervaring en kennis, warehouses verspreid door heel Nederland en diverse schaalvoordelen. Alles om ervoor te zorgen dat we jou de beste service kunnen bieden.
 • Meer tijd voor je bedrijf: kies je voor uitbesteden, dan blijft er automatisch meer tijd over voor andere belangrijke onderdelen van je webshop, zoals marketing en strategisch beleid. Jij doet waar jij goed in bent, dan doen wij dat ook.
 • Perfecte communicatie: fulfilment in Amsterdam bij Monta is veel meer dan alleen pakketten versturen. Ook het stukje communicatie hoort hierbij. We kunnen veel communicatie richting klanten personaliseren. Zo ontvangen klanten bijvoorbeeld een mail, sms of foto waarmee het inpakken van een bestelling wordt bevestigd.
 • De beste service: het is ons doel om jou en je klanten te voorzien van de beste service. Laat je klanten kiezen tussen vervoerders, tijdvakleveringen of bezorging bij een afhaalpunt. Met messcherpe cut-off tijden tot middernacht!
Hét fulfilment center in Nederland
Hét fulfilment center in Nederland

Welke diensten leveren wij als fulfilmentcenter nabij Amsterdam?

Om je een beter beeld te geven over ons bedrijf en de services die wij leveren, zetten we hier de belangrijkste diensten als fulfilmentcenter nabij Amsterdam op een rij:

 • Koppelingen met webshops, vervoerders, ERP-systemen en marketplaces
 • Goederenontvangst en controle binnen twee uur
 • Eenvoudig te koppelen aan vervoerders, marketplaces en ERP-systemen
 • Opslag in onze eigen warehouses
 • Orders picken, controleren en verwerken in de Monta-portal
 • Verpakken van je bestellingen met het juiste materiaal
 • Verzenden van orders volgens de wensen van je klanten
 • Retourafhandeling kun je zelf doen of door ons laten doen
 • Voorraadbeheer, zodat je op basis van data strategische beslissingen kunt nemen op het gebied van je voorraad
 • Slimme rapportages die inzicht geven in trends, forecasts en track-and-trace codes

Maatwerk of all-in fulfilment in Amsterdam?

Bij ons heb je mogelijkheid om te kiezen tussen maatwerk of all-in fulfilment in Amsterdam. Wat voor jou de beste keuze is, is afhankelijk van je wensen en mate van controle.

Maatwerk

Houd jij graag de touwtjes in handen? Bij maatwerk fulfilment in Amsterdam heb je voor iedere stap in het proces keuzemogelijkheden. Samen doorlopen we de opties en vervolgens  bepaal jij het proces.

All-in

Kies je voor all-in fulfilment in Amsterdam, dan zijn sommige keuzes al voor je gemaakt. Uiteraard wel passend bij je wensen, de producten die je verkoopt en de branche waarin je actief bent. Dé oplossing voor wie graag zorgeloos wil uitbesteden.

Hét fulfilment center in Nederland
Hét fulfilment center in Nederland

Laat jouw webshop groeien

Of je nu een webshop hebt gericht op cosmetica en verzorging, sport, voeding, fashion of iets heel anders: met Monta als jouw fulfilmentpartij met eigen warehouse nabij Amsterdam en omgeving nemen we graag de logistieke zorgen uit handen en helpen we je groeien. We baseren onze kennis op technologiegedreven innovaties en zijn betrokken bij je bedrijf. Bij Monta geniet je van:

 • Een open contract, dagelijks opzegbaar
 • Late cut-off tijden
 • Een eigen contactpersoon

Kopje koffie doen?

Toe aan de volgende stap met je webwinkel? Laten we samen aan de slag gaan! Vul het contactformulier in en wij gaan meteen aan de slag met een voorstel. Binnen 24 uur heb je antwoord! We komen graag alles te weten over je organisatie, producten en wensen.

160,000

m² magazijn

17

vestigingen

1,000

werknemers

1,800

webshops