Logistieke partner

Wij ontzorgen het gehele proces

Op zoek naar een logistieke partner? Monta staat voor jou klaar. Wij regelen al jouw zaken op logistiek gebied en zorgen ervoor dat alles soepel verloopt. Je wordt ontzorgd van het algehele proces en hoeft je alleen nog op de belangrijkste zaken te richten. Ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Lees snel verder.

Monta als logistieke partner
Fulfilment via Monta

Wat kunnen we voor je betekenen?

Met Monta als jouw logistieke partner hoef je nergens aan te denken. Door te kiezen voor fulfilment heb je een verscheidenheid aan mogelijkheden. Met onze uitgebreide opties in onder andere vervoerders, afhaallocaties, tijdvak-leveringen en cut-off tijden krijgt de consument de regie in handen. Zij kiezen hun voorkeuren, wat het voor hun fijn maakt om bij jou te bestellen. En dit werkt natuurlijk ook direct in het voordeel van jouw webshop.

Je hebt keuze uit twee opties op het gebied van fulfilment. Zo kun je kiezen uit maatwerk fulfilment, waarbij alle fulfilment-opties gezamenlijk met jou worden doorlopen en jij het gehele proces bepaalt of je gaat voor het All-in fulfilment pakket. Hierin worden sommige beslissingen voor jou gemaakt. Onze experts kiezen daarin uiteraard altijd in jouw voordeel.

Jouw logistieke partner

Bij Monta verzorgen we de complete logistieke afwerking van jouw webshop-orders. Dit begint vanaf het moment dat we jouw voorraad ontvangen en opslaan in een van onze warehouses, tot het moment dat de artikelen worden verzonden naar de consument. Ben je op zoek naar een logistieke partner? Dan zit je aan het juiste adres. Het maakt ook niet uit om wat voor soort producten het gaat, wij zijn gespecialiseerd in alle branches van het vak.

We helpen onze klanten met een zeer uiteenlopend aanbod van producten. Daarnaast hebben we ook veel ervaring in het fulfilment van verschillende product-categorieën. Hiermee bedoelen we onder andere producten die binnen de volgende categorie vallen:

  • Levensmiddelen
  • Elektronica
  • Fashion
  • Sport
  • Deco
  • Cosmetica
  • Speelgoed
  • Gezondheid
Logistieke verwerking van webshop orders
Wat kost fulfilment via Monta

Wat zijn de kosten?

Vraagt u zich af wat de kosten zijn voor fulfilment bij Monta? Dat snappen wij. We kunnen u een All-in fulfilment pakket aanbieden vanaf €2,95 per bestelling. Wil je een specifieker prijsoverzicht? Dan raden we je aan om contact op te nemen met een van onze experts. Zij kunnen je meer duidelijkheid geven over alle tarieven en een duidelijk overzicht met je bespreken. Uiteraard is het ook mogelijk om een vrijblijvende offerte aan te vragen.

Wil je wat meer weten over Monta?

Weet jij wat Monta’s belangrijkste succesfactor is? Het antwoord is simpel: de oprechte interesse die we besteden aan onze klanten. En hoe doen wij dit? Door ons volledig te focussen op de wensen van de klant en het streven om samen te groeien. Te allen tijde doen wij ons best om dit te bereiken als jouw logistieke partner en behalen we dit door middel van aandacht voor zowel het personeel als de klant. We richten ons op een langetermijnrelatie.

Wil je meer weten of heb je vragen over onze diensten? Neem gerust contact op. Graag vertellen we je meer over al onze mogelijkheden.