E-fulfilment voor je webshop

Met fulfilment regelen wij alle logistiek voor jouw webshop – van opslag van de producten, het verpakken en verzenden van bestellingen tot afhandeling van de retouren. Monta helpt webshops in alle fases van 2.000 tot 2 miljoen+ bestellingen per jaar. Elk pakketje is even belangrijk!

E-fulfilment nodig?

Monta biedt e-fulfilment diensten aan voor webshops van alle groottes in Nederland en heel Europa, met meerdere vestigingen in onder andere Nederland, Duitsland en België. Wij zijn hét e-commerce bedrijf dat de logistiek verzorgt voor webwinkels. Bij Monta werken we vanuit meerdere zelfstandige e-commerce warehouses en zorgen we wereldwijd voor de verwerking en bezorging van orders naar de consument. E-fulfilment nodig voor jouw webshop? Dan zit je goed bij Monta!

Voordelen voor jouw webshop

  • Vrijwel alle e-commerce platforms en webshops zijn te koppelen
  • Portal voor toegang tot real-time relevante webshop data en inzichten
  • Maatwerk rapportages gebaseerd op webshop data
E-fulfilment voor je webshop
Wat is E-fulfilment

E-fulfilment betekenis

E-fulfilment omvat de complete afhandeling van alle orders in jouw webshop. Van het moment waarop we de goederen ontvangen en opslaan in onze warehouses tot het afleveren van het pakketje tot aan de deur van jouw klant; de consument. Monta zorgt voor een goede webshop koppeling tussen jouw webshop platform en ons warehouse om dit proces vlekkeloos te laten verlopen. Zo hoef je niet meer om te kijken naar het logistieke gedeelte van je webshop en kun jij je volledig richten op bijvoorbeeld de verkoop en marketing.

Wat onze klanten zeggen

Wat zijn de belangrijkste stappen van e-commerce fulfilment?

Bij Monta vormt e-commerce fulfilment de ruggengraat van onze dienstverlening. Het begint allemaal bij de inslag, waar we de ontvangen goederen van jouw webshop met de grootste zorg behandelen. Als deze goederen eenmaal in ons geavanceerde warenhuis zijn, ondergaan ze een nauwkeurige registratie en worden ze opgeslagen in een van onze hoogwaardige opslagcentra. Hier worden je producten bewaard onder optimale condities, zodat hun kwaliteit behouden blijft.

Het echte verschil binnen de e-commerce fulfilmentprocessen wordt gemaakt zodra er een bestelling binnenkomt. Ons systeem, ondersteund door een ervaren IT-afdeling, stelt ons in staat om met precisie en snelheid de juiste producten te lokaliseren en voor te bereiden voor verzending. Dit is waar e-commerce fulfilment echt tot zijn recht komt, en Monta staat garant voor een naadloze afhandeling van jouw bestellingen.

Bovendien begrijpen we hoe belangrijk het is dat je altijd op de hoogte bent van wat er gaande is in ons warehouse met betrekking tot jouw voorraad en orders. Daarom bieden we je real-time inzicht in de status van je orders, zodat je te allen tijde kunt zien wat er op voorraad ligt en hoe je voorraad presteert. Dit stelt je in staat om slimme beslissingen te nemen en je e-commerce strategie te optimaliseren, omdat je precies weet welke producten goed scoren en welke mogelijk extra aandacht nodig hebben. Monta staat klaar om jouw e-commerce fulfilment behoeften te vervullen en je te helpen groeien in de wereld van online retail.

Benieuwd naar meer informatie over de werkwijze binnen fulfilment? Wij vertellen je hier meer over het proces van onze fulfilment service.

Webshop fulfilment met Monta
Volledige ontzorging webshops

Wij ontzorgen je volledig in jouw webshop logistiek

De afhandeling van het volledige logistieke proces: dat krijg je als je kiest voor fulfilment webwinkel. Van orderplaatsing tot aflevering van het pakket. Wij regelen het voor je. Maar niet alleen dat, want je kunt er ook voor kiezen om het retourproces bij ons uit te besteden. Is de consument toch niet helemaal tevreden met het ontvangen product? Geen probleem! De consument kan het pakket naar ons terugsturen en dan gaan wij aan de slag met de verwerking ervan. Het verwerken van retouren doen we uiteraard op basis van jouw wensen.

Bij e-fulfilment (betekenis: hier) kies je dus voor het complete pakket en word je volledig ontzorgd op logistiek gebied. En dat heeft onwijs veel impact op de tevredenheid van je klanten. Deze wordt namelijk enorm beïnvloed door het logistieke proces van de bestelling. Wanneer de bestelling te laat geleverd wordt, op een verkeerd tijdstip of op een onhandige locatie, dan is er een grote kans dat de consument niet zo snel nog eens bij jouw webshop gaat shoppen! Kies je voor Monta, dan kun je de consument laten kiezen tussen tijdsloten, locaties en vervoerders. De rest regelen wij voor je!

Vrijblijvende offerte binnen een dag.

Startende webshop? Wel +/- 10 orders per dag? Klik hier!

Ivo Meerbeek - Monta

Ivo Meerbeek

Account Manager

Heb je vragen?

Neem gerust contact met me op!

Jouw webshop logistiek regelen door Monta

Jouw webwinkel logistiek regelen door Monta!

Als je kiest voor e-fulfilment voor jouw webshop bij Monta, doen wij waar we goed in zijn: de allerbeste fulfilment service verzorgen. E-fulfilment is onze passie. Het succes van onze klanten is mede afhankelijk van perfecte webshop logistiek. Snelheid, inzet, transport, voorraadbeheer, afleveropties en onze flexibiliteit zijn doorslaggevend. Daar zijn we ons sterk van bewust en daarom investeren we al onze passie, kennis en ervaring in de beste dienstverlening. Dit doen wij binnen verschillende branches, waaronder fashion, cosmetica, elektronica en sport & gezondheid.

Wat zijn de voordelen van Monta?

Monta is specialist in e-fulfilment, ook wel order fulfilment, en is hét e-commerce bedrijf in de logistiek. Hoewel Monta veel voordelen heeft op het gebied van e-fulfilment, hebben we voor jou nog even de belangrijkste op een rij gezet. De filosofie van Monta gaat namelijk verder dan alleen prijzen. We leveren graag het complete pakket zodat jij optimaal kunt presteren.

  1. Transparant in prijzen en je data real-time inzichtelijk: vaste, transparante prijzen zijn bij ons nummer één. Je hebt vooraf een duidelijk beeld wat e-fulfilment gaat kosten. Zo kun je snel overwegen of fulfilment bij jouw bedrijf gaat passen. Daarnaast heb je 24/7 inzicht in de status van je orders, je voorraad en in jouw maatwerk rapportages!
  2. Snel en efficiënt: bij Monta werken we snel en efficiënt. We kunnen bijvoorbeeld al binnen één dag een webshop koppeling realiseren met jouw webshop platform en binnen één week zou je volledig live kunnen zijn bij Monta.
  3. Hoge betrouwbaarheid: we hebben een zeer hoge betrouwbaarheid met een orderpick-performance van 99,98%. Samen met onze opdrachtgevers werken we aan hetzelfde doel, namelijk de consument die tevreden is met de aankoop en een perfecte logistieke service. Je hebt altijd je eigen aanspreekpunt, deze persoon is volledig op de hoogte van je producten en voorraad.
  4. De regie bij de consument: e-fulfilment van Monta legt de regie bij de consument. Je kunt als webshopeigenaar onder andere eenvoudig aangeven welke vervoerders, verzendmogelijkheden, tijdvakleveringen, afhaallocaties en cut-off tijden je wilt bieden aan jouw consumenten. Zo bied jij je klanten diverse keuzemogelijkheden.
Wat zijn de voordelen van Monta

Webshop koppeling

Kijk hieronder of je jouw webshop platform er tussen ziet staan. Mocht dat niet het geval zijn, neem dan even contact op per mail of via de chat. Wij kunnen ook maatwerk opleveren, specifiek voor de koppeling van jouw webshop.

Daarnaast hebben we nog de mogelijkheid voor een maatwerk webshop koppeling:

webshop koppeling

Wat zijn trends in de wereld van e-commerce fulfilment?

E-commerce fulfillment blijft zich aanpassen aan de groeiende online markt en de eisen van klanten. Enkele trends waar Monta op inspeelt zijn same-day en next-day levering, duurzame verpakkingen, toenemende automatisering met behulp van robotica en AI.  Ook maken wij gebruik van personalisatie en data-analyse om de klantbeleving verbeteren. Wij vinden het belangrijk dat we onze klanten alle opties kunnen bieden om te innoveren. Daar dragen wij graag aan bij.