Fulfilment tarieven

Fulfilment

Bij Monta werken we al met fulfilment tarieven vanaf €2,95 per order. Vraag vandaag nog een offerte aan en binnen 1 dag weet je meer.

Als fulfilment partner kunnen wij alles uit handen nemen voor webshops: van de opslag van de voorraad, tot het inpakken van de bestellingen, het verzenden van de bestellingen en zelfs het regelen van de retourzendingen.

Wil je alleen specifieke onderdelen uitbesteden? Ook goed. Vul het formulier in en we gaan op zoek naar een maatwerk oplossing met bijpassende fulfilment tarieven.

Met fulfilment bij Monta kun jij volop aan de slag met de groei van de webshop.

Software

Al ruim 20 jaar ontwikkelen we bij Monta onze eigen magazijnsoftware. Deze bieden we nu ook aan aan webshops die hun eigen fulfilment in handen willen houden.

MontaWMS

Voor de grote spelers hebben we MontaWMS. De webshop kan in hun eigen magazijn gebruik maken van onze software en hardware. Meer weten over MontaWMS? Ontdek hier meer.

Vraag meer informatie aan

Wat onze klanten zeggen over Monta

Wat kost fulfilment bij Monta?

We werken vanuit meerdere zelfstandige e-commerce warehouses en zorgen wereldwijd voor de verwerking en bezorging van orders van haar klanten. Alle orders die voor middernacht bij Monta binnenkomen in Nederland, België, Duitsland en Engeland worden de volgende dag alweer vroeg geleverd.

Wat zit er inbegrepen in onze fulfilment tarieven?

Monta is specialist in fulfilment voor webwinkels en packaging en is hét e-commerce bedrijf in logistiek. Er zijn veel voordelen met betrekking tot fulfilment, maar de vier belangrijkste binnen ons bedrijf zijn:

 • Transparantie in kosten;
 • Snelheid van werkzaamheden;
 • Zeer hoge betrouwbaarheid;
 • De regie ligt bij de klant.

Je wilt natuurlijk niet de ene keer meer betalen dan de andere keer, of dat je duurder uit bent dan een van jouw concurrenten. Daarom werkt Monta met duidelijke fulfilment tarieven en zijn we daar erg transparant in. We werken dan ook met vaste fulfilment kosten.

Waarom kiezen voor Monta?

Monta bied je de kans om over te stappen van jouw huidige fulfilment partner naar Monta tegen de scherpste fulfilment tarieven. Door onze schaalgrootte en uitgekiende IT-systemen kunnen we uiterst scherp de totale fulfilment van jouw webwinkel aanbieden.

All-in-fulfilment met een performance garantie van 99,98%, mogelijkheden voor webshop koppelingen met Amazon en Bol.com en live inzicht in o.a. de bestellingen, verzendingen en voorraad van jouw webshop dankzij ons Montaportal. Het kan écht!

 • Webshop koppeling Bol.com en/of Amazon;
 • Aansluiting op ons Montaportal – jouw webshop dashboard;
 • Performance garantie van 99,98%.

Uiteraard bestaat fulfilment uit meer dan fulfilment kosten. Daarom leggen we graag even het proces van fulfilment uit. Zo heb je een duidelijk beeld van hoe het pakketje van jouw klant hier verwerkt wordt binnen de servicemogelijkheden van Monta.

Proces van fulfilment uitgelegd

Zoals genoemd verzorgen we van verwerking en bezorging tot retournering. Onze fulfilment kosten zijn all-in. Dit begint al bij een goed geregelde koppeling tussen ons en jouw webwinkel. Dit is de expertise van onze IT-afdeling. Zij zorgen ervoor dat de koppeling tussen jouw webwinkel en het systeem van fulfilment partner Monta goed gebeurd. Vervolgens komen jouw goederen bij ons binnen, worden ze zorgvuldig geteld, gecontroleerd en opgeslagen.

We beheren jouw voorraad en zorgen voor een realtime overzicht. Zo weet je precies hoeveel je van een product nog hebt en werk je niet met verouderde informatie. Zodra er een bestelling binnenkomt, gaan we verder aan de slag. We controleren het product nog een keer extra voordat het ingepakt en verstuurd wordt naar de consument. We pakken de order in, in eventueel bijvoorbeeld cadeaupapier, met handgeschreven kaartjes of met beschermende verpakkingsmaterialen. 

Retournering is een belangrijk onderdeel

Verzending regelen we als fulfilment partner ook. Ook dit zit de all-in fulfilment kosten. Hier zijn veel verschillende vormen voor, zoals afhaalpunten, avondleveringen en pakketautomaten. Naast verschillende vormen van levering, hebben we flexibele cut-off tijden. Je kunt bij Monta kiezen voor een cut-off tijd tot 23.45 uur.

Mocht het bestelde product toch niet in de smaak vallen of bijvoorbeeld niet passen bij de consument, dan is een goede werkwijze op retouren voor webshops essentieel. Ook hierin voorziet fulfilment partner Monta in de beste oplossingen. De tevredenheid van de consument over een webwinkel wordt vaak bepaald door de wijze waarop retouren afgehandeld worden. Een juiste aanpak is dus noodzakelijk bij dit onderdeel.

Wanneer is uitbesteden interessant?

Bij Monta begrijpen we heel goed dat bedrijven altijd op zoek zijn naar manieren om efficiënter te werken en kosten te besparen in hun fulfilment. Daarom staan we klaar om hen te helpen met onze expertise en geavanceerde technologieën. Als bedrijven hun fulfilment aan Monta uitbesteden, kunnen ze profiteren van onze expertise in  orderafhandeling, voorraadbeheer en verpakkings- en verzendingsprocessen.

We begrijpen ook dat de vraag naar producten kan variëren met seizoensgebonden pieken en dalen. Daar bieden we tevens fulfilmentdiensten voor aan, zodat bedrijven geen extra personeel of magazijnruimte hoeven te zoeken. Met Monta kunnen bedrijven zich concentreren op hun bedrijf, terwijl wij ervoor zorgen dat hun klanten tevreden blijven met onze hoogwaardige fulfilmentdiensten!

Meer weten? Neem contact op

Fulfilment op basis van vertrouwen, dagelijks opzegbaar.

 • Dagelijks opzegbaar, open contract. Wij doen zaken op basis van vertrouwen.
 • Verzending en retournering al vanaf €2,95 per order.
 • 20 jaar ervaring. Ons betrouwbaarheidspercentage scoort daarom 99,98%.
 • Met ons fulfilment verzorgen wij je logistieke proces helemaal naar jouw wensen.
 • Verkrijg real-time inzichten in de status van je orders & koop de juiste voorraad in door middel van onze slimme software.
 • Eigen accountmanager op de vestiging waar jouw producten liggen, wel zo persoonlijk!
Mike sales contact monta

Vrijblijvende offerte

 • Ontvang al binnen één dag een offerte!