Tarieven fulfilment

Fulfilment

Bij Monta kunnen we fulfilment al aanbieden vanaf  €2,95 per order. Vraag vandaag nog een offerte aan en binnen 1 dag weet je meer.

Als fulfilment partner kunnen wij alles uit handen nemen voor webshops: van de opslag van de voorraad, tot het inpakken van de bestellingen, het verzenden van de bestellingen en zelfs het regelen van de retourzendingen.

Wil je alleen specifieke onderdelen uitbesteden? Ook goed. Vul het formulier in en we gaan op zoek naar een maatwerk oplossing.

Met fulfilment bij Monta kun jij volop aan de slag met de groei van de webshop.

Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.
Marketing

Software

Al ruim 20 jaar ontwikkelen we bij Monta onze eigen magazijnsoftware. Deze bieden we nu ook aan aan webshops die hun eigen fulfilment in handen willen houden.

MontaWMS

Voor de grote spelers hebben we MontaWMS. De webshop kan in hun eigen magazijn gebruik maken van onze software en hardware. Meer weten over MontaWMS? Ontdek hier meer.

Vraag meer informatie aan

Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.
Marketing

Wat onze klanten zeggen over Monta

Fulfilment kosten

We werken vanuit meerdere zelfstandige e-commerce warehouses en zorgen wereldwijd voor de verwerking en bezorging van orders van haar klanten. Alle orders die voor middernacht bij Monta binnenkomen in Nederland, België en Duitsland worden de volgende dag alweer vroeg geleverd.

Fulfilment kosten van Monta

Monta is specialist in fulfilment voor webwinkels en packaging en is hét e-commerce bedrijf in logistiek. Er zijn veel voordelen met betrekking tot fulfilment, maar de vier belangrijkste binnen ons bedrijf zijn:

 • Transparantie in kosten;
 • Snelheid van werkzaamheden;
 • Zeer hoge betrouwbaarheid;
 • De regie ligt bij de klant.

U wilt natuurlijk niet de ene keer meer betalen dan de andere keer, of dat u duurder uit bent dan een van uw concurrenten. Daarom werkt Monta met duidelijke fulfilment kosten en zijn we daar erg transparant in. We werken dan ook met vaste kosten.

All-in fulfilment

Monta biedt u de kans om over te stappen van uw huidige fulfilment partner naar Monta tegen de scherpste tarieven. Door onze schaalgrootte en uitgekiende IT-systemen kunnen we uiterst scherp de totale fulfilment van uw webwinkel aanbieden.

All-in-fulfilment met een performance garantie van 99,98%, mogelijkheden voor webshop koppelingen met Amazon en Bol.com en live inzicht in o.a. de bestellingen, verzendingen en voorraad van uw webshop dankzij ons Montaportal. Het kan écht!

 • Webshop koppeling Bol.com en/of Amazon;
 • Aansluiting op ons Montaportal – jouw webshop dashboard;
 • Performance garantie van 99,98%.

Uiteraard bestaat fulfilment uit meer dan fulfilment kosten. Daarom leggen we graag even het proces van fulfilment uit. Zo heeft u een duidelijk beeld van hoe het pakketje van uw klant hier verwerkt wordt binnen de servicemogelijkheden van Monta.

Proces van fulfilment uitgelegd

Zoals genoemd verzorgen we van verwerking en bezorging tot retournering. Onze fulfilment kosten zijn all-in. Dit begint al bij een goed geregelde koppeling tussen ons en uw webwinkel. Dit is de expertise van onze IT-afdeling. Zij zorgen ervoor dat de koppeling tussen uw webwinkel en het systeem van fulfilment partner Monta goed gebeurd. Vervolgens komen uw goederen bij ons binnen, worden ze zorgvuldig geteld, gecontroleerd en opgeslagen. We beheren uw voorraad en zorgen voor een realtime overzicht. Zo weet u precies hoeveel u van een product nog heeft en werkt u niet met verouderde informatie. Zodra er een bestelling binnenkomt, gaan we verder aan de slag. We controleren het product nog een keer extra voordat het ingepakt en verstuurd wordt naar de consument. We pakken de order in, in eventueel bijvoorbeeld cadeaupapier, met handgeschreven kaartjes of met beschermende verpakkingsmaterialen. 

Retournering is een belangrijk onderdeel

Verzending regelen we als fulfilment partner ook. Ook dit zit de all-in fulfilment kosten. Hier zijn veel verschillende vormen voor, zoals afhaalpunten, avondleveringen en pakketautomaten. Naast verschillende vormen van levering, hebben we flexibele cut-off tijden. U kunt bij Monta kiezen voor een cut-off tijd tot 23.45 uur. Mocht het bestelde product toch niet in de smaak vallen of bijvoorbeeld niet passen bij de consument, dan is een goede werkwijze op retouren voor webshops essentieel. Ook hierin voorziet fulfilment partner Monta in de beste oplossingen. De tevredenheid van de consument over een webwinkel wordt vaak bepaald door de wijze waarop retouren afgehandeld worden. Een juiste aanpak is dus noodzakelijk bij dit onderdeel.

Hoe te starten met fulfilment?

Fulfilment op basis van vertrouwen, dagelijks opzegbaar.

 • Dagelijks opzegbaar, open contract. Wij doen zaken op basis van vertrouwen.
 • Verzending en retournering al vanaf €2,95 per order.
 • 20 jaar ervaring. Ons betrouwbaarheidspercentage scoort daarom 99,98%.
 • Met ons fulfilment verzorgen wij je logistieke proces helemaal naar jouw wensen.
 • Verkrijg real-time inzichten in de status van je orders & koop de juiste voorraad in door middel van onze slimme software.
 • Eigen accountmanager op de vestiging waar jouw producten liggen, wel zo persoonlijk!
Mike sales contact monta

Vrijblijvende offerte

Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.
Marketing
 • Ontvang al binnen één dag een offerte!