CCV Shop Logo Monta

Koppeling Bpost

Met de geïntegreerde Bpost-koppeling van Monta kun je kostbare tijd besparen en ruimte creëren voor andere essentiële bedrijfsprocessen. Monta's fulfilment-team zal jouw pakketjes en post verwerken en automatisch verzenden via de door jou gekozen bezorgopties van Bpost. Ervaar de toegevoegde waarde van het hebben van een Bpost-koppeling!


Je eigen contactpersoon

Voor 23:45 besteld, morgen in huis*

Wereldwijd verzenden

Koppel jouw webshop zonder probleem aan Bpost

Onze IT-experts hebben al een standaardkoppeling ontwikkeld waarmee we binnen enkele minuten jouw webshop, onze fulfilment services en Bpost als vervoerder kunnen verbinden. We integreren moeiteloos jouw Bpost-account met ons systeem, waardoor we snel operationeel zijn. Als je een andere verzendoptie nodig hebt of wilt overschakelen naar een andere vervoerder, is dat geen enkel probleem. Met slechts een paar klikken kunnen we een nieuwe koppeling tot stand brengen. Neem contact op met jouw aanspreekpunt binnen Monta wanneer je aanpassingen wilt maken of nieuwe vervoerders wilt toevoegen.

 • Met één druk op de knop genereren wij verzendlabels voor je orders;
 • We sturen automatisch Track & Trace-informatie naar de consument, inclusief een bevestiging. Jij hebt ook toegang tot deze informatie;
 • Kies de juiste verzendprofielen en bezorgopties voor jouw bestellingen, of laat de keuze aan de consument via onze Universele Check-Out functie.
Bpost koppeling monta
Bpost verzenden via monta

Bpost pakket verzenden via Monta

Met Bpost heb je de mogelijkheid om verschillende soorten post en pakketten te verzenden, ongeacht hun grootte, breedte, gewicht, of fragiliteit. Of je nu een webshop hebt die grote of kleine items verzendt, brede of smalle producten heeft, lichte of zware pakketten verzendt, of zelfs fragiele artikelen verstuurt, Bpost biedt voor elk type webshop een passende oplossing. Onderstaand de verschillende opties op een rijtje:

 • Bpack World Business: voor het versturen van pakketten naar particulieren vanuit België naar buurlanden én de rest van de wereld.
 • Bpack Europe Business: levering binnen heel Europa naar professionele klanten.
 • Bpack World Express Pro: snelle levering binnen heel Europa én snelle levering wereldwijd.
 • Bpack @Bpost international: levering naar een van de 8500+ afhaalpunten in NL & FR.

Fulfilment op basis van vertrouwen, dagelijks opzegbaar.

 • Dagelijks opzegbaar, open contract. Wij doen zaken op basis van vertrouwen.
 • Verzending en retournering al vanaf €2,95 per order.
 • 20 jaar ervaring. Ons betrouwbaarheidspercentage scoort daarom 99,98%.
 • Met ons fulfilment verzorgen wij je logistieke proces helemaal naar jouw wensen.
 • Verkrijg real-time inzichten in de status van je orders & koop de juiste voorraad in door middel van onze slimme software.
 • Eigen accountmanager op de vestiging waar jouw producten liggen, wel zo persoonlijk!
Mike sales contact monta

Vrijblijvende offerte

 • Ontvang al binnen één dag een offerte!

De opties op een rijtje

Door jouw webshop te koppelen met Bpost via Monta, geef je jouw onderneming de mogelijkheid om te groeien. Deze integratie maakt het eenvoudiger om nieuwe markten te betreden. Hier zijn enkele voordelen van het koppelen met Bpost:

Flexibele afleveropties:

 • Bied jouw klanten de vrijheid om zelf te bepalen wanneer en hoe ze hun pakket willen ontvangen dankzij de geïntegreerde winkelwagenaansturing. Bijvoorbeeld levering in de avond, op zaterdag of afhalen bij een Bpost-afhaalpunt in de buurt. Je kunt dit gemakkelijk regelen via MontaPortal.

Gemakkelijk verzenden en retourneren:

 • Retouren van jouw webshop worden volledig automatisch verwerkt en afgehandeld in ons systeem, dankzij onze slimme RMA-module. Een sterk retourbeleid maakt klanten gelukkiger en zorgt voor een betere winkelervaring. Profiteer hiervan en geef jouw klanten de beste online winkelervaring!
Verzenden en retourneren bpost
Wat is Bpost?

Wat is Bpost?

Bpost is de toonaangevende bezorgdienst in België en heeft ook een sterke aanwezigheid in Europa, Noord-Amerika en Azië. Als merknaam van de Belgian Post Group verbindt Bpost consumenten en bedrijven met een uitgebreide post- en pakketbezorging. Het wereldwijde bereik van deze vervoerder, inclusief aanwezigheid in verschillende werelddelen, waaronder Azië, biedt aanzienlijke meerwaarde voor klanten die ervoor kiezen om hun verzendingen via deze koeriersdienst te laten verlopen.

Sluit jouw bedrijf ook aan

Maak het verzenden van jouw webshop-bestellingen moeiteloos met Monta. Onze eenvoudige oplossing stelt je in staat om snel en gemakkelijk gebruik te maken van de diensten van Bpost. Ontdek vandaag nog de voordelen! Vraag een demo aan via onze website of neem contact met ons op.