Afleveropties, welke mogelijkheden biedt fulfilment?

Het allerbeste en meeste succesvolle scenario in e-fulfilment is dat de webshop consument de regie over afleveropties in handen krijgt. De totale regie bij de eindconsument met betrekking tot de afhandeling en levering van het door hun aangeschafte product. Daarom is het belangrijk dat fulfilmentbedrijven deze flexibiliteit en mogelijkheden beschikbaar stellen voor de webshophouders. Alle mogelijke afleveropties moeten worden aangeboden.

We kunnen urenlang gaan nadenken en discussiëren over de resultaten van onderzoeken naar de voorkeuren van consumenten. Is het een late cut-off tijd of juist een tijdvaklevering die bepaalt of een klant koopt? Next-day delivery of juist leveren in het weekend? Maakt de keuze van de vervoerder hierbij nog een verschil? Allemaal nuttige vragen, maar het beste antwoord op deze vragen is… geef een klant alle mogelijkheden zodat deze zelf de regie in handen heeft!

De IT-infrastructuur van een fulfilmentbedrijf is hierbij van doorslaggevend belang. De kwaliteit en betrouwbaarheid hiervan bepaalt uiteindelijk of de consument echt de regie in handen heeft. De koppeling tussen de ordersystemen van het fulfilment bedrijf en de terugkoppeling naar de online systemen van de webshop moeten optimaal zijn.

Afleveropties, deze mogelijkheden biedt Monta

Monta biedt een breed pallet aan diverse afleveropties. Eigenlijk hebben we alle mogelijkheden die er maar te bedenken zijn. Tijdvaklevering, Pakketautomaat alle opties zijn beschikbaar. U kunt het beste alle mogelijkheden bekijken door de informatie van ons all-in-fullfilment pakket te lezen. Afleveropties bepalen voor ene groot deel het succes van uw webshop en de kracht van uw concurrentiepositie. Brede keuzes aan afleveropties verhogen de conversie van uw webshop.

Afleveropties

Monta levert een meetbare bijdrage aan de marktpositie van haar klanten op logistiek gebied, door het leveren van de hoogste vorm van service en kwaliteit voor haar diensten. Alles wat Monta aan haar klanten aanbiedt moet voor zowel de klant als voor Monta een toegevoegde waarde hebben. Hierdoor zorgen wij ervoor dat zowel u als uw klanten of leveranciers graag zaken willen doen met Monta en dat de medewerkers trots zijn om voor Monta te mogen werken.

All-in fulfilment

Monta biedt u de kans om over te stappen van uw huidige fulfilment partner naar Monta tegen de scherpste tarieven. Door onze schaalgrootte en uitgekiende IT-systemen kunnen we uiterst scherp de totale fulfilment van uw webwinkel aanbieden.

All-in-fulfilment met een performance garantie van 99,98%, mogelijkheden voor IT-koppelingen met Amazon en/of Bol.com en live inzicht in o.a. de bestellingen, verzendingen en voorraad van uw webshop dankzij ons Montaportal. Het kan écht!

  • IT-koppeling Bol.com en/of Amazon;
  • Aansluiting op ons Montaportal;
  • Performance garantie van 99,98%.

Uw fulfilment uit handen geven? Vraag hier direct een vrijblijvende offerte aan.

Vraag direct een offerte aan