Bezorgopties fulfilment bij Monta

Kies uit diverse bezorgopties voor de klanten van uw webshop

Ons uitgangspunt is om u als webshophouder alle diverse mogelijkheden te bieden die er maar beschikbaar zijn, zodat u daarmee uw klant zelf de regie kan geven over waar en wanneer de bestelling bezorgd wordt. Het aanbieden van verschillende oplossingen rondom bezorging van online bestellingen draagt direct bij aan het verhogen van de conversie van uw webshop.

Bezorgopties bij Monta 1
Diverse bezorgopties voor de klanten van uw webshop 1

Bezorgopties bij Monta

Onderstaand een greep uit de meest gebruikte bezorgopties. Hierbij willen we graag benadrukken dat alles mogelijk is bij Monta. Onze all-in fulfilment formule voorziet in flexibele bezorgopties en een maximale late cut-off tijd. Staat de gewenste bezorgoptie er niet tussen? Neem dan direct vrijblijvend contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden. Onze specialisten denken graag met u mee, zodat u direct aan de slag kunt met het optimaliseren van uw e-commerce logistiek.

Alle opties op een rij:

 • Volgende dag bezorgd
  Ook wel Next Day Delivery genoemd, en dat bij bestelling tot maar liefst 23.59 uur. Uw klant krijgt de bestelling de volgende werkdag geleverd.
 • Dag- en tijdkeuze
  Een eigen dag en tijd kiezen is een optie die erg gewaardeerd wordt. Laat de klant kiezen in welk tijdvak en op welke dag ze hun bestelling bezorgd willen hebben.
 • Bezorging in de avond
  Ideaal, toch? Veel mensen zijn overdag aan het werk, dus dan zorgen wij ervoor dat uw klant de bestelling ‘s avonds krijgt.
 • Bestelling ophalen op een locatie in de buurt
  Wist u dat er meer dan 2.000 afhaallocaties zijn door geheel Nederland? Onder andere bij winkels zoals de Bruna, Jumbo en Primera.
 • Zondagbezorging
  Veel klanten vinden het prettig als de bestelling op zondag wordt bezorgd. En uiteraard is dat ook mogelijk. Uw klant staat immers centraal.
 • Maandagbezorging
  De bezorgoptie ‘Maandagbezorging’ betekent dat de klant de in het weekend bestelde producten al op maandag kan ontvangen. Hiermee speelt u in op de wens van online kopers: een snellere bezorging na bestelling in het weekend.
 • Same Day Delivery
  Wilt u uw producten dezelfde dag nog bezorgd hebben? Het kan gewoon bij Monta! Ontdek de mogelijkheden van same day delivery.
Alle bezorgopties voor uw webshop
Welke afleveropties biedt fulfilment?

Afleveropties, welke mogelijkheden biedt fulfilment?

Het allerbeste en meeste succesvolle scenario in e-fulfilment is dat de webshop consument de regie over afleveropties in handen krijgt. De totale regie bij de eindconsument met betrekking tot de afhandeling en levering van het door hun aangeschafte product. Daarom is het belangrijk dat fulfilmentbedrijven deze flexibiliteit en mogelijkheden beschikbaar stellen voor de webshophouders. Alle mogelijke afleveropties moeten worden aangeboden.

We kunnen urenlang gaan nadenken en discussiëren over de resultaten van onderzoeken naar de voorkeuren van consumenten. Is het een late cut-off tijd of juist een tijdvaklevering die bepaalt of een klant koopt? Next-day delivery of juist leveren in het weekend? Maakt de keuze van de vervoerder hierbij nog een verschil? Allemaal nuttige vragen, maar het beste antwoord op deze vragen is… geef een klant alle mogelijkheden zodat deze zelf de regie in handen heeft.

De IT-infrastructuur van een fulfilmentbedrijf is hierbij van doorslaggevend belang. De kwaliteit en betrouwbaarheid hiervan bepaalt uiteindelijk of de consument echt de regie in handen heeft. De koppeling tussen de ordersystemen van het fulfilment bedrijf en de terugkoppeling naar de online systemen van de webshop moeten optimaal zijn.

Afleveropties, deze mogelijkheden biedt Monta

Monta biedt een breed pallet aan diverse afleveropties. Eigenlijk hebben we alle mogelijkheden die er maar te bedenken zijn. Tijdvaklevering, Pakketautomaat alle opties zijn beschikbaar. U kunt het beste alle mogelijkheden bekijken door de informatie van ons all-in-fullfilment pakket te lezen. Afleveropties bepalen voor ene groot deel het succes van uw webshop en de kracht van uw concurrentiepositie. Brede keuzes aan afleveropties verhogen de conversie van uw webshop.

Monta levert een meetbare bijdrage aan de marktpositie van haar klanten op logistiek gebied, door het leveren van de hoogste vorm van service en kwaliteit voor haar diensten. Alles wat Monta aan haar klanten aanbiedt moet voor zowel de klant als voor Monta een toegevoegde waarde hebben. Hierdoor zorgen wij ervoor dat zowel u als uw klanten of leveranciers graag zaken willen doen met Monta en dat de medewerkers trots zijn om voor Monta te mogen werken.

Verschillende aflevermogelijkheden Monta
All-in fulfilment

All-in fulfilment

Monta biedt u de kans om over te stappen van uw huidige fulfilment partner naar Monta tegen de scherpste tarieven. Door onze schaalgrootte en uitgekiende IT-systemen kunnen we uiterst scherp de totale fulfilment van uw webwinkel aanbieden.

All-in-fulfilment met een performance garantie van 99,98%, mogelijkheden voor webshop koppelingen met Amazon en/of Bol.com en live inzicht in o.a. de bestellingen, verzendingen en voorraad van uw webshop dankzij ons Montaportal. Het kan écht!

 • Webshop koppeling Bol.com en/of Amazon;
 • Aansluiting op ons Montaportal;
 • Performance garantie van 99,98%.