Kies uit diverse bezorgopties voor de klanten van uw webshop

Ons uitgangspunt is om u als webshophouder alle diverse mogelijkheden te bieden die er maar beschikbaar zijn, zodat u daarmee uw klant zelf de regie kan geven over waar en wanneer de bestelling bezorgd wordt. Het aanbieden van verschillende oplossingen rondom bezorging van online bestellingen draagt direct bij aan het verhogen van de conversie van uw webshop.

Bezorgopties bij Monta

Onderstaand een greep uit de meest gebruikte bezorgopties. Hierbij willen we graag benadrukken dat alles mogelijk is bij Monta. Onze all-in fulfilment formule voorziet in flexibele bezorgopties en een maximale late cut-off tijd. Staat de gewenste bezorgoptie er niet tussen? Neem dan direct vrijblijvend contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden. Onze specialisten denken graag met u mee, zodat u direct aan de slag kunt met het optimaliseren van uw e-commerce logistiek.

Volgende dag bezorgd

Ook wel Next Day Delivery genoemd, en dat bij bestelling tot maar liefst 23.59 uur. Uw klant krijgt de bestelling de volgende werkdag geleverd.

Dag- en tijdkeuze

Een eigen dag en tijd kiezen is een optie die erg gewaardeerd wordt. Laat de klant kiezen in welk tijdvak en op welke dag ze hun bestelling bezorgd willen hebben.

Bezorging in de avond

Ideaal, toch? Veel mensen zijn overdag aan het werk, dus dan zorgen wij ervoor dat uw klant de bestelling ’s avonds krijgt.

Bestelling ophalen op een locatie in de buurt

Wist u dat er meer dan 2.000 afhaallocaties zijn door geheel Nederland? Onder andere bij winkels zoals de Bruna, Jumbo en Primera.

Zondagbezorging

Veel klanten vinden het prettig als de bestelling op zondag wordt bezorgd. En uiteraard is dat ook mogelijk. Uw klant staat immers centraal.

Maandagbezorging

De bezorgoptie ‘Maandagbezorging’ betekent dat de klant de in het weekend bestelde producten al op maandag kan ontvangen. Hiermee speelt u in op de wens van online kopers: een snellere bezorging na bestelling in het weekend.

Same Day Delivery

Wilt u uw producten dezelfde dag nog bezorgd hebben? Het kan gewoon bij Monta! Ontdek de mogelijkheden van same day delivery.

Direct een offerte aanvragen

Enthousiast geworden? Of benieuwd welke mogelijkheden we u nog meer te bieden hebben bij Monta? We doen er alles aan om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn. Vraag direct een vrijblijvende offerte aan en ontvang binnen slechts één uur een prijsvoorstel.

Vrijblijvende offerte aanvragen