Fulfilment voor de Fitte Consument: Vitamine Snoepjes en Eiwitrepen Vliegensvlug In Huis 

Fulfilment voor de Fitte Consument Vitamine Snoepjes en Eiwitrepen Vliegensvlug In Huis

Je kent het wel; je wil in 2024 écht gezonder leven, want zo kan het niet langer. En dus schaf je de juiste gym-producten en voedingssupplementen aan die jou gaan helpen om fitter te worden. Het is frustrerend en demotiverend wanneer je dan lang moet wachten op je pakketje, want NU wil je knallen. ARGH! 

Herkenbaar? Het té lang moeten wachten  op een‘ healthy ’bestelling komt helaas nog vaak voor. Wanneer je een webshop hebt in gezonde voeding of supplementen, dan is het essentieel dat jij je logistiek op orde hebt om je klantenbestand te behouden en verder uit te breiden. Kun je snelle levering niet garanderen aan je klanten en/of loop je tegen andere groei-problemen aan? Hieronder lees je hoe wij je een handje kunnen helpen.

Fulfilmentoplossingen voor Gezondheid en Verzorging: We’ve Got Your Back!  

Zoals gemeld; supersnel je orders kunnen leveren op de deurmat bij je consument is belangrijk in deze branche. Dankzij onze late cut-off tijden tot 23:45 uur zijn ook last-minute bestellingen geen probleem om de volgende dag al in huis te hebben. We kunnen zelfs op dezelfde dag nog je orders verwerken en verzenden. Wij zorgen dat de bestellingen snel bij je klanten zijn, zodat ze gelijk van start kunnen met hun goede voornemens. Maar er is meer: 

  • Keuzevrijheid in bezorgopties: Thuislevering is niet door iedere consument gewenst. Met Monta’s Checkout Module kan de consument tijdens het maken van een bestelling kiezen voor een afleverdatum en een vervoerder met de dichtstbijzijnde afhaallocatie in de buurt. Hartstikke klantvriendelijk dus, wanneer jij deze keuzevrijheid aan je consumenten kunt bieden.
  • Rekening houden met een THT: We kunnen bijvoorbeeld FEFO te werk gaan, zodat de supplementen met de kortste houdbaarheidsdatum altijd als eerst de deur uit gaan. Plus, we zorgen dat de opslagcondities altijd spot-on zijn. Denk aan het regelen van de luchtvochtigheid en temperatuur, zodat jouw producten perfect blijven.
  • Transparante inzichten: Met onze Smart Stock Module heb je een overzicht van je langzame en stilstaande voorraad. Daarnaast heb je ook toegang tot verkoopprognoses. Met deze data inzichten kun je slim inkopen en besparen op veel onnodige opslagkosten. Wel zo fijn, en al helemaal wanneer jij producten met een houdbaarheidsdatum verkoopt.

Koppelingen, Orderverwerking en Verpakken: Maatwerk! 

Niet alleen je fitte consumenten zijn bezig met het wegen van hun voeding en opmeten van hun spieren 😉

Bij ons richten we ons compleet op jouw webshop en je wensen. En als daar maatwerk e-fulfilment aan te pas voor moet komen: no problem! Dat is bijvoorbeeld op gebied van:

  • Slimme technologie: We zorgen voor onder andere koppelingen met je webshopsysteem en de marketplaces waar jij actief op bent (zoals bijvoorbeeld Decathlon). Maar het kan ook zo zijn dat jij een maatwerk-koppeling wil met een systeem. Geen punt, we regelen het
  • Verpakkingen op maat: We kunnen zorgen voor verpakkingen op maat, of jij levert je verpakkingen bij ons aan. Zo werken we ook met mooie inpakmachines; snel, efficiënt en super-duurzaam!
  • Maatwerk service: Iedere webshop is uniek en ieder product is anders, en daarom bieden we oplossingen op maat. Precies wat jouw producten nodig hebben. Persoonlijke service vinden wij enorm belangrijk. 

Internationale E-commerce en Fulfilment: Zodat Jij Kan Doorgroeien

Droom je van groei, zowel binnen Nederland als over de grens? Met jouw webshop in Gezondheidsproducten kun je via Monta zowel lokaal als wereldwijd knallen:

  • Wereldwijd verzendnetwerk: We hebben een gigantisch vervoerdersnetwerk waar we mee samenwerken en kunnen wereldwijd verzenden. We zijn inmiddels met zo’n 20 vervoerders aangesloten.  
  • Voorraad in het buitenland: Met warehouses in verschillende Europese landen zit je voorraad nog dichter bij je klanten. Dat betekent: Sneller kunnen leveren aan de klant en voordeligere vervoerders-tarieven. 
  • Retouren? Appeltje-Eitje: Onze RMA Module maakt retouren beheren een fluitje van een cent en wanneer je gebruik maakt van een lokale voorraad in een Monta warehouse over de grens, dan komt het retouradres voor de consument ook extra betrouwbaar over. Je kunt natuurlijk ook gewoon je volledige retourproces uitbesteden aan Monta, zodat jij je kunt focussen op alleen je sales en marketing. 

Yummygums 

"Als digital-first bedrijf is er grote vraag naar flexibiliteit, snelheid en correctheid. Dit is precies waar de focus op ligt in onze samenwerking met Monta. Zeker op het gebied van logistiek, waarbij klantervaring leidend is. Door ons partnership met Monta hoeven we ons een stuk minder zorgen te maken over voorraadbeheer en fulfilment van onze orders. Zo zijn we op snelle (internationale) groei en piekmomenten, zoals het vitamineseizoen, voorbereid!" 


Yummygums fulfilment Monta

Tip: Abonnementsmodellen

De afgelopen jaren is het aantal abonnementen wat een consument kan afnemen op bepaalde producten flink gestegen. Vooral in de categorie Sport & Gezondheid en Cosmetica & Verzorging merkenn we dit op. Abonnementsmodellen kunnen een echte gamechanger zijn voor jouw business. Deze modellen bieden voordelen voor zowel jouw bedrijf als je klanten. Klanten waarderen de constante aanvoer van hun favoriete producten en jij geniet van een stabiele, voorspelbare omzet. Dit model bouwt een sterkere band op met je klanten, waardoor je klanttevredenheid verder zal stijgen. En, zoals je inmiddels wel door hebt: Logistiek speelt eveneens een grote rol in de klanttevredenheid.

Dus wil jij een uitbreiding in het aantal loyale klanten, dan is perfecte logistiek essentieel! Monta helpt al vele webshops die op basis van een abonnementsmodel verkopen. Voldoende ervaring dus en wellicht een tip voor jouw webshop om eens naar te kijken!

Waar wacht je nog op? Vraag vandaag nog een offerte aan en we bespreken samen de mogelijkheden.

Fulfilment op basis van vertrouwen, dagelijks opzegbaar.

Vrijblijvende offerte