Bent u opzoek naar e-commerce logistics? Dan zit u goed bij Monta: dé specialist in fulfilment. Bekijk onderstaand de mogelijkheden, neem contact met ons op voor advies van een specialist of vraag direct een vrijblijvende offerte aan. We helpen u graag verder bij het vinden van een passende oplossing. Wist u dat fulfilment van Monta vele keuzemogelijkheden met zich meebrengt? Zo kunt u kiezen voor Same Day Delivery of ‘vandaag besteld = morgen in huis’.

E-commerce logistics

Wanneer de e-commerce logistics binnen uw bedrijf soepel verloopt, draagt dit bij aan het behalen van optimale resultaten. Een goede logistiek is dus van groot belang bij het laten slagen van bijvoorbeeld een webwinkel. Zo draagt onder andere een goed geregelde levering van uw producten bij aan de klanttevredenheid. Dit zorgt voor logischerwijs voor meer herhaalaankopen naast nieuwe bestellingen.

Naast een soepele levering is het van groot belang dat u ook uw klanten keuzevrijheid biedt. Zo kunt u uw klanten laten kiezen tussen diverse afleveropties, aflevertijden, enzovoorts. Wij slaan uw producten veilig op, zorgen dat uw 24/7 realtime inzicht heeft in de voorraad, dat alle order succesvol worden opgepakt en afgerond én dat uw klanten niets aan te merken hebben op de service betreffende bezorging en retournering.

Welk pakket past bij u?

Monta biedt diverse pakketten aan die aansluiten op de diverse behoeftes van onze opdrachtgevers. Omdat we streven voor een optimale e-commerce logistics voor uw bedrijf houden we rekening met het aantal orders dat u per dag binnenkrijgt. Naast de services die inbegrepen zijn in onze pakketten kunt u ook kiezen voor diverse extra mogelijkheden. Zo kunt u uw webwinkel laten aansluiten op Bol.com en Amazon. Meer weten? Vraag het ons!

  • Pakket S is bestemd voor 300 tot 1.000 orders per maand. U betaalt €7,09 all-in per pakket.
  • Pakket M is bestemd voor 1000 tot 2500 orders per maand. U betaalt €7,09 all-in per pakket.
  • Pakket L is bestemd voor 2500 tot 5000 orders per maand. U betaalt €6,54 all-in per pakket.
  • Pakket XL is bestemd voor 5000 orders per maand. Dit is gebaseerd op maatwerk waarvoor u een vrijblijvende offerte aan kunt vragen.

fulfilment4

Voordelen van Monta

Wanneer u kiest voor e-commerce logistics bij Monta, dan brengt dat – naast de voordelige en transparante prijzen – vele voordelen met zich mee, namelijk:

  • Snelheid van werkzaamheden;
  • Zeer hoge betrouwbaarheid;
  • Performancegarantie van 99,98%;
  • Diverse IT-koppeling mogelijk;
  • De regie ligt bij de klant;
  • En dus scherpe, transparante prijzen.

Uiteraard bestaat all-in fulfilment uit meer dan een rijtje voordelen en mogelijkheden. We leggen graag het proces aan u uit. Dan krijgt u een nog duidelijker beeld van de services van Monta met betrekking tot e-commerce logistics. Neem direct vrijblijvend contact op.

Retournering inbegrepen

Naast de standaard service die u krijgt als u een pakket afneemt bij Monta, regelen we ook graag eventuele retournering voor u. Zeker als het gaat om producten die smaakafhankelijk zijn – zoals kleding – zijn er vaak best wat klanten die hun bestelde product willen retourneren of omruilen. Monta ontzorgt hierin. Een juiste aanpak is hier namelijk noodzakelijk om de klanttevredenheid hoog te houden. Ook dit is dus inbegrepen bij e-commerce logistics van Monta.

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden met betrekking tot e-commerce logistics bij Monta? Neem vrijblijvend contact met een van onze specialisten op of vraag direct een offerte aan via onderstaand formulier. We helpen je graag bij het vinden van een passende oplossing.

[fusion_builder_container hundred_percent=”yes” overflow=”visible”][fusion_builder_row][fusion_builder_column type=”1_1″ background_position=”left top” background_color=”” border_size=”” border_color=”” border_style=”solid” spacing=”yes” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” padding=”” margin_top=”0px” margin_bottom=”0px” class=”” id=”” animation_type=”” animation_speed=”0.3″ animation_direction=”left” hide_on_mobile=”no” center_content=”no” min_height=”none”][/fusion_builder_column][/fusion_builder_row][/fusion_builder_container]