FULFILMENT CENTER IN NEDERLAND

Bent u opzoek naar een betrouwbaar fulfilment center in Nederland met de beste en snelste service? Dan bent u aan het juiste adres bij Monta. We hebben meerdere zelfstandig e-commerce warehouses door heel Nederland, dus we zijn altijd bij de locatie van uw bedrijf in de buurt. We zorgen wereldwijd voor de verwerking, bezorging en retournering van orders van onze opdrachtgevers. Benieuwd wat we voor uw webwinkel op het gebied van all-in-fulfilment kunnen betekenen? Lees dan gauw verder en ontdek alle voordelen.

Hét fulfilment center in Nederland

Monta is hét fulfilment center in Nederland en e-commerce bedrijf in logistiek. We verzorgen van verwerking en bezorging tot retournering. Dit maakt ons specialist in all-in-fulfilment en packaging. Een van onze voordelen is dat alle orders die binnenkomen voor middernacht in Nederland, België en Duitsland, de volgende dag alweer vroeg geleverd worden. Dit zijn de vier hoofdcategorieën van al onze voordelen:

  • Transparantie in kosten
  • Snelheid van uitvoering van werkzaamheden
  • Zeer hoge betrouwbaarheid
  • De regie ligt bij de klant

 

Snel en betrouwbaar

Naast het hanteren van vaste prijzen, werken we snel. Een webwinkel koppelen klinkt namelijk als een enorme berg werk, maar dat valt best mee met onze expertise en ervaring als hét fulfilment center in Nederland. Binnen een dag is de koppeling van het begin tot het eind geregeld en uitgevoerd. We werken inmiddels voor meer dan 1000 webwinkels. Dit weerspiegelt onze hoge mate van betrouwbaarheid en tevredenheid van onze opdrachtgevers. We zorgen er namelijk voor dat de regie bij u ligt, maar vervolgens binnen de mogelijkheden van uw webwinkel, ook weer bij uw klanten ligt. Zo kunnen zij bijvoorbeeld een gepersonaliseerd product bestellen binnen uw en onze mogelijkheden.

 

Van verwerking en bezorging tot retournering

Zoals genoemd verzorgen we van verwerking en bezorging tot retournering. Dit begint al bij een goed geregelde koppeling tussen ons en uw webwinkel. Dit is de expertise van onze IT-afdeling. Zij zorgen ervoor dat de koppeling tussen uw webwinkel en het systeem van Monta, fulfilment center in Nederland, goed gebeurd. Vervolgens komen uw goederen bij ons binnen, worden ze zorgvuldig geteld, gecontroleerd en opgeslagen. We beheren uw voorraad en zorgen voor een realtime overzicht. Zo weet u precies hoeveel u van een product nog heeft en werkt u niet met verouderde informatie. Zodra er een bestelling binnenkomt, gaan we verder aan de slag. We controleren het product nog een keer extra voordat het ingepakt en verstuurd wordt naar de consument. We pakken de order in, in eventueel bijvoorbeeld cadeaupapier, met handgeschreven kaartjes of met beschermende verpakkingsmaterialen.

Tevredenheid van de consument voorop

Verzending regelen we als fulfilment center in Nederland ook. Hier zijn veel verschillende vormen voor, zoals afhaalpunten, avondleveringen en pakketautomaten. Naast verschillende vormen van levering, hebben we flexibele cut-off tijden. U kunt bij Monta kiezen voor een cut-off tijd tot 23.45 uur. Mocht het bestelde product toch niet in de smaak vallen of bijvoorbeeld niet passen bij de consument, dan is een goede retourlogistiek essentieel. Ook hierin voorziet fulfilment center Monta in de beste oplossingen. De tevredenheid van de consument over een webwinkel wordt vaak bepaald door de wijze waarop retouren afgehandeld worden. Een juiste aanpak is dus noodzakelijk bij dit onderdeel.

Bent u benieuwd wat we als hét fulfilment center in Nederland voor uw webwinkel kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op, vraag dire

Vraag direct een offerte aan