Fulfilment Den Haag: Monta is jouw partner!

Hulp nodig bij fulfilment in Den Haag? Wij weten als geen ander dat fulfilment de ruggengraat vormt binnen de e-commerce. Of je nu een startup bent die net de eerste stappen zet op het gebied van online verkoop, of een gevestigde onderneming bent die graag de volgende stap wil zetten, Monta helpt je groeien!

Wat zijn de voordelen van fulfilment in Den Haag uitbesteden?

Fulfilment uitbesteden in Den Haag biedt een scala aan voordelen die je webshop logistiek naar nieuwe hoogten kunnen tillen. Van professionele expertise en kostenbesparingen, zijn er talloze redenen waarom bedrijven kiezen voor fulfilmentdiensten in deze stad:

 • Houd tijd over en bespaar kosten: het uitbesteden van fulfilment in Den Haag levert je een kostenbesparing op het gebied van opslag, personeel en logistiek op, waardoor jij meer tijd over houdt om je te concentreren op de groei van je webwinkel.
 • Meer tevreden klanten: gespecialiseerde partijen zoals Monta bieden flexibiliteit en de beste service voor jouw klanten. Alle connecties zijn al gelegd en er is al goed nagedacht over een optimaal proces. Hierdoor worden er minder fouten gemaakt en stijgt je klanttevredenheid!
 • Perfecte communicatie: fulfilment in Den Haag door Monta is veel meer dan alleen orders verwerken. Ook de klantcommunicatie is essentieel voor een hogere klanttevredenheid. We kunnen veel communicatie richting klanten personaliseren. Zo ontvangen klanten bijvoorbeeld een mail, sms of foto waarmee het inpakken van een bestelling wordt bevestigd.
 • Een soepel en zorgeloos fulfilmentproces: bovendien kan een fulfilmentbedrijf in Den Haag makkelijker opschalen, zonder dat dit ten koste gaat van de kwaliteit of snelheid van verzenden. Met realtime inzage in je orders en voorraad krijg je grip op je processen en kosten, en kom je nooit voor verrassingen te staan.
 • Vertrouwen dat alles geregeld is: alle processen zijn zo ingericht dat jij vrijwel nergens omkijken naar hebt. De orders worden verwerkt en alle data is altijd inzichtelijk. Gewoon goed geregeld, dus.
Hét fulfilment center in Nederland
Hét fulfilment center in Nederland

Maak kennis met onze diensten

Onze diensten zijn veelzijdig en uitgebreid. We willen je namelijk zoveel mogelijk ontzorgen. Groeien zonder beperkingen. Zo kun jij je focussen op het laten groeien van je webshop. Een overzicht van onze belangrijkste diensten:

 • Opslag en voorraadbeheer: onze eigen warehouses zijn voorzien van de nieuwste technologieën, ontwikkeld door onze eigen R&D team, voor efficiënt voorraadbeheer. Van ontvangst en controle van goederen tot aan nauwkeurige inventarisregistratie. Jouw voorraad is altijd op orde.
 • Orderverwerking: jouw orders worden met zorg en precisie verwerkt. Nauwkeurig gecontroleerd en vervolgens terug te zien in de Monta-portal.
 • Verpakking en verzending: met oog voor detail zorgen we voor de verpakking van uw producten volgens jouw wensen. Of het nu gaat om cadeauverpakking, merkpersonalisatie of speciale eisen voor verzending, alles is mogelijk!
 • Retourverwerking: eventueel nemen we ook de retourverwerking van je over, maar je kunt dit ook in eigen beheer doen via ons online retourensysteem.

Fulfilment in Den Haag: waarom kiezen voor Monta?

Of je nu actief bent binnen home en tuin branche, verzorging, fashion of iets compleet anders, wij helpen je groeien. Meer orders? Een groter productassortiment? Uitbreiden naar het buitenland? Wat je ambities ook zijn, dankzij onze hoge flexibiliteit en makkelijke schaalbaarheid groeien wij met je mee.

We baseren onze kennis op technologiegedreven innovaties en zijn betrokken bij je bedrijf. Bij Monta profiteer je van:

 • Scherpe cut-off tijden
 • Eigen warehouses verspreid door heel Nederland, dus ook in de buurt van Den Haag
 • Eenvoudig te koppelen aan vervoerders, marketplaces en ERP-systemen
 • Een eigen contactpersoon
 • Dagelijks opzegbaar, open contract
 • Eigen R&D team
Hét fulfilment center in Nederland

Ook ontzorgd worden?

Klaar om jouw fulfilmentproces naar een hoger niveau te tillen? Ontdek hoe Monta jouw fulfilment in Den Haag kan optimaliseren. Samen werken we naar duurzaam succes. Neem vandaag nog contact op of vraag direct een vrijblijvende offerte aan!

160,000

m² magazijn

17

vestigingen

1,000

werknemers

1,800

webshops