FULFILMENT IN NEDERLAND

Bent u opzoek naar hét adres voor fulfilment in Nederland? Dan zit u bij Monta goed. Monta is namelijk hét e-commerce bedrijf dat logistiek voor grote én kleine webwinkels verzorgt voor een scherpe prijs. We hebben meerdere fulfilment warehouses en zorgen wereldwijd voor de verwerking en bezorging van orders van onze klanten. Daarnaast hanteren we een cut-off tijd tot 23.45 uur en worden alle orders die voor die tijd besteld zijn de volgende dag al geleverd. Meer weten? Lees verder!

Fulfilment in Nederland

Monta is niet voor niets hét adres voor fulfilment in Nederland. Het bedrijf bestaat sinds 1999 en is momenteel een van de snelst groeiende e-commerce bedrijven in Nederland. We zijn sterk technologiegedreven en werken vanuit een aantal basiswaarden naar onze klanten toe:

  • Persoonlijk en enthousiast;
  • Wij denken niet primair aan onze eigen bedrijfsvoering. Als uw klant tevreden is en u bent dat ook, dan pas zijn wij ook tevreden;
  • Oprechte interesse in u als klant, in uw product en organisatie;
  • Hulp bij (logistieke) uitdagingen;
  • Een eigen aanspreekpunt/-persoon.

Daarnaast bieden we tal van voordelen wat betreft onze services. Zo hebben we dus een cut-off tijd tot 23.45 uur, maar we bieden ook Same Day Delivery aan in heel Nederland. Dit houdt in: ‘voor 12 uur (‘s middags) besteld, dezelfde dag geleverd’.

Klantvriendelijk en persoonlijk

Monta staat bekend om haar klantvriendelijkheid en persoonlijke houding naar haar klanten. We leveren daarnaast hoge kwaliteit op het gebied van fulfilment in Nederland en packaging. We zijn zeer transparant in de kosten en hebben vaste prijzen voor ieder onderdeel van fulfilment, zodat u snel en overwogen kunt nagaan of de kosten voor u rendement opleveren. Simpel en overzichtelijk dus. We werken snel en kunnen binnen slechts één week de IT-integratie met uw webshop verzorgen.

Met een orderpickperformance van 99,98% is onze betrouwbaarheid zeer hoog. Tenslotte ligt de regie altijd bij de klant bij onze diensten omtrent fulfilment in Nederland. U kunt kiezen tussen diverse verzendmogelijkheden, afhaallocaties, tijdvaklevering en cut-off tijden. Zo kunt u uw klanten weer veel diverse mogelijkheden bieden en kost het u geen extra tijd of moeite. Dit regelen wij voor u.

All-in fulfilment

Monta biedt u de kans om over te stappen van uw huidige fulfilment partner naar Monta tegen de scherpste tarieven. Door onze schaalgrootte en uitgekiende IT-systemen kunnen we uiterst scherp de totale fulfilment van uw webwinkel aanbieden.

All-in-fulfilment met een performance garantie van 99,98%, mogelijkheden voor IT-koppelingen met Amazon en/of Bol.com en live inzicht in o.a. de bestellingen, verzendingen en voorraad van uw webshop dankzij ons Montaportal. Het kan écht!

  • IT-koppeling Bol.com en/of Amazon;
  • Aansluiting op ons Montaportal;
  • Performance garantie van 99,98%.

Meer weten over all-in fulfilment in Nederland of een scherpe offerte ontvangen? Neem dan geheel vrijblijvend contact op met een van onze gespecialiseerde medewerkers. We helpen u graag bij het vinden van de perfecte oplossing tegen een scherpe prijs.

Vraag direct vrijblijvend een offerte aan