Vraaghetdebelg partner van Monta

Vraag het de Belg

Ga succesvol de Belgische markt op met VraaghetdeBelg

Jouw Nederlandse communicatiestrategie kopiëren naar de Belgische markt? Sorry, maar dat werkt niet. Verschillen in o.a. taal en cultuur zorgen ervoor dat je jouw content noodgedwongen moet aanpassen om succesvol te zijn in België.

Maar hoe doe je dit dan? Laat geen omzet meer liggen in België en VraaghetdeBelg!


Analyse en aanbevelingen 

Belgian Bootcamps 

Media & Marketing

Belgian Audits

Belgian Audits

Ons team van Belgische experts analyseert jouw huidige online communicatiekanalen en bekijkt of deze Belgian Proof zijn. Belangrijke struikelpunten worden onderzocht, zoals:

  • Wat is jouw eerste indruk bij een Belg?
  • Houd je rekening met de taal- en cultuurverschillen?
  • Volg je de Belgische customer journey wel?

Jij ontvangt jouw analyse per document, samengevoegd met handige tips en tricks die je meteen zelf kan toepassen.

Belgian Media

Dat het Belgisch medialandschap er eentje is met vermoeiende routes, dat weten we allemaal. Daarom helpt VraaghetdeBelg jou om de snelste en effectiefste weg te vinden tussen alle media-obstakels.

Belgian Marketing

Wil je jouw marketingactiviteiten verbeteren voor de Belgische markt maar heb je zelf een tijdstekort? Kies dan zelf welke zaken je aan VraaghetdeBelg overlaat. Zo behoud jij nog steeds alle controle maar zorgen zij voor de optimalisatie van jouw communicatie.

VraaghetdeBelg helpt Nederlandse bedrijven om op de juiste en meest effectieve manier in de Belgische markt te staan. De Belgische specialisten geven begeleiding en ondersteuning op verschillende manieren:

Belgian Marketing | Monta
Amazon koppeling monta

Cross Borders, Go Monta!

Kies voor Monta als jouw cross-border e-commerce logistieke partner en profiteer van onze uitgebreide kennis van internationale markten en ons toegewijde netwerk van betrouwbare lokale partners. Neem nu contact met ons op om met jouw webshop soepel en succesvol de grens over te gaan. Bereik nieuwe markten met onze efficiënte en kosteneffectieve logistieke oplossingen.

Neem contact op
Vraag offerte aan

Je eigen contactpersoon

Cross-Border e-commerce specialist

Wereldwijd verzenden